89

w

преди 5 години

Смешникът Ковачев може и да не приема, но тези критики са си факт, при това факт, от който продължава да има негативни последици върху нашата страна.

88

Додо

преди 5 години

Калинка.

87

Анонимен

преди 5 години

и що си без шапка ???

86

V

преди 5 години

Много са прави холандците.В Холандия отдавна се плаща на седмица в частния сектор ;) и народа не изчезва . Горанов ни ощети с милиони и е на свобода .Борисов също .Няма ни един некоректен душман осъден и фалирал .Всички виждат че властта не си върши работата . Къде са ефективните присъди при положение че народа изчезва ??? Властта не е за консумация

85

Мехмед

преди 5 години

Нека Холандците да поглед първо в техния си двор ,преди да казват кой е корумпиран и кой не. Те не са пример който може да следваме ,като се има предвид ,че 80% от наркотиците за цяла европа минава през Ротердам а,финансирането на някой от партиите им през Русия. Амстердам се е превърнал в свърталище на дилари. Нали се сещате ,че това не може да се случи без политическа подкрепа.

84

Апогей Смукачев

преди 5 години

Лоши гадни холандци. Не ги е срам, ще им направя едно голямо ... ПРЪЦ на патkата на външния им министър за наказание !

83

Т

преди 5 години

Един вид не сте нагли, крдливи и много корумпирани?

82

Анонимен

преди 5 години

В холандия корупцията е на по високо ниво просто това е разликата, най дрогираната и пълна с имигранти и криминални типове нация тръгнала да съди другите

81

Има си Хас

преди 5 години

Щом сте ГРОБ. Какво ви пука.НАГЛЕЦИ.

80

Анонимен

преди 5 години

Ммм да, когато фактите говорят и Ковачев трябва да замълчи.... то не бяха самолети без проверки, то не бяха паспорти за "без" пари...те холандците само ви напомнят,щото вие бързо забравяте.

79

избирател

преди 5 години

Абе другарю Ковачев,то нямаше ли там сред Вас едни "ПАТРИОТИ",къде продаваха фалшиви паспорти нещо?!

78

Мехмед

преди 5 години

А какво става в Амстердам? Вечерно време не можеш да се разходиш спокойно от дилари ,които един след друг се опитват да ти продадат всякакъв вид дрога без да се притесняват от органите на реда.Стига се и до бой. От Ротердам се вкарва цялото количество дрога за Европа. За проституция да не говорим. По тяхната логика те също не трябва да са в Шенген. Нека не се прекланяме пред бивши колониалисти които си мислят ,че живеят все още в една епоха,където могат да дават уроци по цивилизация.

77

Мария Гаргамел

преди 5 години

Андрейче , хайде гримирай се и да ходим на прайда ! Ангелкова и Плевньо ни чакат с нетърпение !

76

Анонимен

преди 5 години

До няйакьв си!Е какво като бьлгария е все още рус..? Какво лошо пьк холандците са видели от Руснаците?

75

Анонимен

преди 5 години

Докато България се управлява от бившият комунист ББ,които обещава да ни спаси от другите комунисти-Шенген през крив макарон

74

КараКанчева

преди 5 години

Другарю Борисов комунисте мой, крадецо мазен !Днес беше заловен още един от твоите !!!Кмета на Луковит с ,,подарък " 210 000 лева !!! Къща за гости ????Кражбите ВИИИИИИИ край нямат !!!!

73

Петров

преди 5 години

И какво като не ги приемаш, кажи на Сорос да ги махне, нали сте приятели.

72

адекватен отговор и

преди 5 години

действия който да накарат холандците да продават цветята си в друга, а не в корумпирана Б-я да се прегледат икономическите ни взаймоотношения и всичко от което те имат полза да бъде прекратено като корупционна практика.. всичко което искат да мине в ЕС в тяхна полза да бъде стопирано докато им уври лещата--неможе да се работи конструктивно котато срещу гебе се играе деструктивно--ако не е холандец ще е белгиец после от лихтенщаин..../ тея даже не ги знам в шенген ли са/

71

Анонимен

преди 5 години

Евала на Холанците, че оказват някакъв натиск отвън, защото отвътре сами няма да се оправиме, след като си избираме едни и същи мошеници вече 30 години.

70

ай сиктир

преди 5 години

Поредната мижитурка която се изживява като фактор в Европа сега очаквам "разтревожените" холандци да намалят катастрофално пиенето на бира.