34

+++

преди 4 години

Какви лъвове бе братко..Чалга мишоци. Поне в едно сме сигурни, че довечера ще се напият за здраве , това поне го могат най добре.

33

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са виновни и в частност министъра на спорта .Това национален отбор ли е ?

32

Анонимен

преди 4 години

Докато Синковецът пази ще е така. Отборът изпада в луда паника всеки път когато противникът мине центъра. Вари го, печи го, това е факт.

31

БФС 2020

преди 4 години

Тея трябва да ми дават пари да ги гледам .Моля не гледайте БГ футбол той е на бавни обороти и почти статичен .Изключение прави само Лудогорец с открит динамичен футбол в атака .Роналдо Каза изненадан съм от Лудогорец по принцип българите не бягат по теренаа ходят.При Лудогорец обаче не е така бягат добре и имат добър отбор .К.РоналдоА защо българите не бягат а ходят е проблем на българите които са началници на БФС.Там заплати взимат за тоя резил мизерниците а контрол нямат .

30

Анонимен

преди 4 години

петър василев БЕШЕ СРЕЩУ НАЦИОНАЛНИЯЕми с право човека! Тоя Борислав Михайлов с топ не можеш да го бутнеш. Заради него главно берем такъв срам.

29

Анонимен

преди 4 години

Ники Михайлов е основният виновник, както и баща му, който продължава да го тиква в националния. Кой отбор ще играе спкойно и ще залага на атаки когато знае, че умствено изостанал и неоприентиран индивид пази на вратата му. Когато на отбора му липсва стабилен гръб, резултатът е такъв.

28

Резил

преди 4 години

Аз само си загубих времето да гледам поредният разгром на прехвалените ритнитопковци. Тея не са никакви футболисти а *** на държавна хранилка катоне им пука за България и българският народ .Извършиха една гавра с народа като селекция и качества на футболистите в БГ .То Арда Къджали имат по добри футболисти от тези тъпоъгълници и ***.

27

V

преди 4 години

Трябваше повече удари в далечния ъгъл . Идеята не е да влезем с топката във вратата .При удар ниско и в далечния ъгъл се получава рекушет и може някой да я до вкара .Малко удари и в близкия ъгъл .А центриранията само високи .Тез дангалаци са слаби долу ,а не горе .

26

Редакторът

преди 4 години

"...Двубоят започна чешкия национален отбор по футбол и Аланияспор Йозеф Шурал, който загина при катастрофа на клубния автобус в Турция..."ЩО ЗА ИЗРЕЧЕНИЕ Е ТОВА??! Прескочил човекът, Бог да го прости, за малко колкото да открие мача и се върнал обратно?

25

Анонимен

преди 4 години

Красимир си е карък .Красимир Каръков.

24

Мърши 2020

преди 4 години

Аз гледах едни статисти в един филм в които имат сигурни пари за загуба .Определено тея всичките не бяха добре или са изтощеи от много едини и пиене илиса връскарчетата на тате и мама да ги дават по телевизията и безплатна разходка до Чехия .Пък ако им дават и пари за да наместват глезените на чешките футболистище е добре другият път и свиркка да им направят .Мършите на България изпратили на екскурзия да видят свят безплатно и да харчат парите на спорта от народа .

23

Канар

преди 4 години

Важното е за Литекс да няма награда!

22

Анонимен

преди 4 години

Такъв срам.И то в държавата, където дори самият Премиер е футболер.

21

Горд армеец

преди 4 години

Много ми е тъжно... Вече няма ЦСКА, остана ми само национала и той слаб... Готов съм да припозная хърватския национален за български!

20

Щирлиц

преди 4 години

По-некадърен и бавноподвижен вратар не съм виждал.Ако таткото е гинеколог примерно,и синчето ли задължително ще има такъв талант?Смех.

19

Анонимен

преди 4 години

Петела

18

Горд армеец

преди 4 години

Само Литекс оле!

17

V

преди 4 години

Мноого сме зле .Отбора ни е като огледало за цялата държава .Мързелива халфова линия .И хора на които не им е там мястото .Не можем да извадим топката от полето си ,а всички седят покрити и няма кой да се затича за да се открие .В тя държава все най добрите не получават възможностите . Ама това ясно показва на къв хал е цялата държава ;)Много мързелив футбол от хора които нямат желание да играят .Особено средата на терена .

16

Бракувай

преди 4 години

Забранете им да играят на Каменица фен купа има по-добри аматьори.

15

Анонимен

преди 4 години

Поредно невероятно представяне на Ники Михайлов- всеки удар насочен към тялото му успя да рикошира от него. Толкова неориентиран и неадекватен човек никога не е заставал на вратата на националния. Целият отбор имаше за задача да играе ролята на бодигард на това момче.