42

анонимен

преди 4 години

Семейство *** с психични отклонения.Защо въобще ангажират хората с тях?

41

Анонимен

преди 4 години

И кой е този *** който е постановил, че след 10 години животът ще изчезне ? и човечеството няма да го има ?Тези дрънканици ги беше казал Ал Гор през 2000 година.Има наивници да вярват щуротии и пропаганди.

40

ицо

преди 4 години

глуости на търкалета, само банички гледащи сапунки се връзват на тияглупости. Момичето нито разбира от климатични промени, нито, най-вероятно пък и пука.

39

Анонимен

преди 4 години

Няма пасквил срещу Русия от DW?roведото Е.Вac. пак ли преживя и не търси антируски статии?

38

dan

преди 4 години

А, какво ще правим с болните от синдрома на Сорос?

37

Присмехулник

преди 4 години

болестта е ясна и е силно заразна. нарича се медийна пропаганда на неолиберал-джихадистите с педофилнu наклонности. според мен не грета, а тръмп е прав в случая, като не вЕрва на парижките риформатори на климата. в края на краищата на никого не му пука за климата, защото най-големите замърсители на световно ниво си остават глобалните концерни, а те дори не плащат данъци. горкото дете, но то дори и да порасте няма как да разбере в каква интрига е заплетено....

36

дгхфгх

преди 4 години

правейки природни бедствия по целият Свят.Това е все едно агнетата да се редят на опашка с пари в уста и да плащат на касапина да ги заколи.

35

яууфсд

преди 4 години

Целта на всички закони по Света,които задкулисието налага с помощта на купените политици е пълен контрол над хората.Вместо да накарат корпорациите да спрат замърсяването на природата с химикали и тежки метали и да забранят използването на пластмасови опаковки,те приемат закони за джендъризация,за права на всичко и всеки,освен на нормалният човек и нови данъци за измислени ''парникови газове''.Така всеки човек плаща пари директно на задкулисието,което с тях манипулира климата,правейки приро

34

Анонимен

преди 4 години

Прости и Господи тя не знае какво прави но задкулисните играчи много добре знаят.

33

От Берлин

преди 4 години

Само се питам, защо ДВ не кажат с какво си вади хляба наистина нейният баща...?! Колко от вас са чували за търговията с вредни емисии..?Всичко правено от Грета, работи в полза на фирмата на баща й- строги закони и високи цени на правата за вредните емисии, и тяхната продажба.... Някъде да сте прочели това..? Но е добре измислен о, и инвестирано като продукт.. Признавам го! Даже и болестта пасва идеално в сюжета на тази измама...

32

Kreti

преди 4 години

Вече е ясна каква след като е бла в Давос и Дойтче Веле е хвали , сега и 16г ще ми казва как да живея и кой е добър и кой лош и кое е добро и лошо! Хората затъпяха тотално!

31

Присмехулник

преди 4 години

само грета е различна! всички останали, които плащат данъци са еднакви!

30

Анонимен

преди 4 години

Зелена отвънка, червена отвътре.

29

Културно висящ

преди 4 години

Предлагам по почина на фрайди фор фрийдъм да направим поред НДК висяща стачка в подкрепа на Грета Тунберг!

28

Факт

преди 4 години

През 2016 г. всеки СЕДМИ американец си е лягал всяка вечер гладен /данните са на Министерството на земеделието/ Тук обаче не казват едни други неща по темата, които са доста важни че от тези 42 милиона гладуващи американци, 25,7 милиона са БЕЛИ /9,1 % от населението/; през 2016 г. броят на гладуващите американци спрямо 2015 г. се е УВЕЛИЧИЛ с 3,8 милиона човека /най-вероятно в огромното си мнозинство пак бели/;

27

Интересно!

преди 4 години

Пък аз разбрах, че е мега (сама ще си сложа "звездички ") т.. а и щяло да се наложи да повтаря годината (пльоквам стърчице тук)

26

Анонимен

преди 4 години

Вярно е всичко.Но пропускат,че Азия, Африка и Щатите са най-големите замърсители и не им дреме.Защо ги пропуска?

25

скука

преди 4 години

поредната лицемерна боза !!баналнооооооооооооооооооо

24

Аз

преди 4 години

Тия 3 звездички от корекцията на този сайт, са за едно животно, живеещо в колибка, която е доста ***. Описвам ви я, за да познаете животното, което редактират и не знам дали думата кочинка ще бъде публикувана. По принцип този жив екземпляр (т'ва щото имам съмнения и за таз дума животно) служи за храна по коледно време, за пръжки с лук. Свобода на словото!

23

Анонимен

преди 4 години

ай стига с тези,Истории.вп...ще почна нещо и аз да пиша сълзливи Истории от семейството си и т.н