187

Анонимен

преди 4 години

На некадърен руснак ЦРУ му виновно

186

Анонимен

преди 4 години

Замърсяването във фукушима е 100 пъти по-малко от това в Чернобил, как сравняваш руснаци с японци (мърлячи с перфекционисти)

185

Анонимен

преди 4 години

Хирошима и Нагазаки са с доста по-малки последствия, все пак там живеят хора днес, и реално може би са спасили животи, тъи като след тях войната бързо приключва и демонстрацита прави руснаците по сговорчиви при преговорите, иначе току виж и западна европа можеше да падне под ботуша на Сталин.

184

Соня

преди 4 години

Пълно е с новини за форума. Но тук темата е друга и хората изказват мнението си по този въпрос. И сериалът съвсем не е анти- или про-руски. Не вкарвайте елементи, които не съществуват. Това е трагедия, от която само можем да си вадим поуки - в разни посоки.

183

До 207

преди 4 години

И като си ял марули що си още жив бе, селски.... И аз ядох тогава марули, както и след бомбите в Сърбия, както и до ден днешен - с ГМО-та! Нямам оплаквания! И ще съм жив, докато е решил Господ!

182

Анонимен

преди 4 години

*** се спотайваха като пръднал заек в люцерна....Едва когато шведите нададоха вой, взеха нещо да се тепкат...Извършиха поредното престъпление срещу собствения си народ...

181

До 66

преди 4 години

Потвърждавам наборе. Марули в изобилие имаше и казваха да ядем щото били полезни . Така по телевизията говореха. А на партийците им носеха манджа от другия край на света.

180

Анонимен

преди 4 години

Агентът просто е присъствал там за да документира експлозията като наблюдател.ЦРУ няма нищо общо.

179

мазепа

преди 4 години

Гениално. Как не се сетихме 33г., че ЦРУ е гръмнал Чернобил. Филма е превъзходен. Описва мъжеството, смелостта, героизма на хиляди обикновени руснаци, украинци, арменци и др., решителността на управляващите в Кремъл (вкл. решенията на Горбачов), отлична сценография - до най-малки подробности ( кутия цигари ''БТ''), Не знам от какво са недоволни сегашните управители на Кремъл, но филма си е добър и с нищо не ги обижда.

178

Анонимен

преди 4 години

Ей, голям зор да се отклони вниманието от сериала и Русия. То не бе Фукушима, не беше Хирошима, не беше 5Г, не беше гмо, не бяха рептили, извънземни... Явно яко им бърка някъде този сериал, че чак тръгнали да правят свой точно сега, където...те не са виновни, а Америка им гръмнала централата..."Каква е цената на лъжите?"

177

Анонимен

преди 4 години

Доста по-зловещо е с Нагазаки и Хирошима, обмислена военна акция. Чернобил е авария.

176

Анонимен

преди 4 години

А кога ще има многосериен филм за живота за хората в Нагазаки и Хирошима след американските атомни бомби? Но, може би няма как да е многосериен - кой умрял - умрял. Имаше една тъжна история с децата, които правят хартиени лебеди за да оздравеят.

175

66 набор

преди 4 години

Казарма, май месец. Точно по време на тая изрудщина. За първи път в казармата ни хранеха с марули и репички. Абсурдно бе, нечувано !!! 10 дена ядохме марули и репички!

174

До Анонимен 199

преди 4 години

Много хора ще измрат от рак в близките 100 години...............защото такъв е периода на полуразпад на радиоактивните изотопи, отделени от авариите в Чернобил и Фукушима!!Бедна ви е фантазията............нищо добро не ви чака!

173

Анонимен

преди 4 години

До тролаСпри да ползваш "бедна ви е фантазията" във всеки коментар, че много ти личи, че си един и същ човек, пишещ съчинения, за да отклониш темата.

172

Анонимен

преди 4 години

До за МаркониЧел си това, което са ти спуснали отгоре, както и сега пишеш това, което са ти спуснали отгоре. Цял живот папагал. Егати обърканата еволюция!

171

за Маркони

преди 4 години

Гулиелмо Маркони е един италиански фашист, псевдоучен и крадец на лицензи(на Никола Тесла и Александър Попов).................много съм чел за него и за историята на радиото, защото съм инженер по радиовълнова техника и радиокомуникации!!!

170

Анонимен

преди 4 години

До за МаркониКакви лицензи бе, пич. Какво са лицензирали :D :D :DЕй, това троловете, които се опитвате да объркате историята в последните години, понякога сте толкова зле с терминологията, че се учудвам, че все още има хора, които ви се хващат на съчиненията. Но хората малко по малко осъзнават че разпространявате лъжи.

169

Анонимен

преди 4 години

привет от ГерманияВ Москва правят нов сериал, в който ЦРУ са виновни за аварията..................На калпавия х.*** космите са му виновни ! На руснаците американците са им виновни ,а на българите ромите са им виновни ,отчасти и турците са им виновни ! Всеки луд с номера си !

168

Анонимен

преди 4 години

привет от ГерманияВ Москва правят нов сериал, в който ЦРУ са виновни за аварията..................На калпавия х.*** комсиме са му виновни ! На руснаците американците са им виновни ,а на българите ромите са им виновни ,отчасти и турците са им виновни ! Всеки луд с номера си !