21

Щирлиц

преди 4 години

Отвратителна личност,съска като змия.

20

Гост

преди 4 години

Стигате с тези поскъпвания,това стана традиция за енергото.Какво са направили за да искат повишение?

19

Само питаме:

преди 4 години

С колко лева/мес. Ще гарантираме строежа на АЕЦ-Белене.????!!!ЩЕ ни стигнат ли заплатите да си плащаме тока???!!!

18

Анонимен

преди 4 години

Токът спира от една седмица по 3 пъти на ден ама ще го вдигат .. no comment

17

Анонимен

преди 4 години

Очаквайте втечнен ток от сащ .

16

Анонимен

преди 4 години

Основната цена се вдига, но не споменават, че това води до покачване и на всички допълнителни такси включени във фактурата, като пренос, социални, несъбираеми, ДДС и т.н.

15

Наблюдател

преди 4 години

Изненада.

14

Кърлеж никога не

преди 4 години

дава кръв ,той винаги пие,а нямали веднага се маха--все още има какво да се изтиска от електропреносната система ,мощностите и хората без да се правят истински капиталовложения само цоцане--наложи ли се истинска модернизация и подмяна тези са препродали от раз --те са тук докато има !

13

Анонимен

преди 4 години

Безсрамници! Не се издържа вече!

12

House M.D.

преди 4 години

В съседната статия пише, че гейовете били дискриминирани. В такъв случай, чий го дири Ванката в КЕВР?

11

Вярно е че имаме--

преди 4 години

договор да заделяме 2% от бюджета всяка година за превъоръжение и модернизация ,ама никъде не пише ,че парите трябва да се дават за Щатския ВПК та европейците малко ли оръжия произвеждат --тези юрофайтари кой ще ги купува--защо на цяла Европа бе заповядано от протекциониста Тръмп да копуваме от щатите само германия май леко им се опъна и поръча юрофайтъри--доколкото виждам всички бежанци са ни подарък от Щатите --ами да ни платят или да си ги вземат..

10

Активист на БКП

преди 4 години

Това е работа на Еднокнижеца от Банкя !Всичко в тая държава зависи от него !!!

9

всяка година едно---

преди 4 години

и също .Дружествата го играят лошите и искат двуцифрено увеличение ,НО добрите от КЕВР повеждат битка с тях и накрая им дават поне 4-5 % и това е по 2-пъти в годината--това са си заучени положения,,игран мач,, за масовия зрител....

8

Анонимен

преди 4 години

Не изгонихме ЧЕЗ, оставихме на чешки пенсионен фонд да се гуши и да храним чешки пенсионери, а нашите ще ядат на Тръмп самолетите. Но пък Горанов имал пари за самолети, не негови, а събрани от нас , но за други работи нямал , но ще вдигнат още тока и данъците, та за началници и за баце все ще намерят .А вие трайте, трайте и плащайте и да не помислите да протестирате че Винету ще вдигне кръвно.

7

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Няма проблем да е двойно . Правете и АЕЦ Белене и още 500-600 , да има за всеки депутат, кмет, политик и селски хитрец.Не ни трябват самолети , нито граници . България на три морете

6

Анонимен

преди 4 години

пионки,нищо не решава тоз гнусляр противен , къв кевр кви 5 лева ?Един решава Всичко !Поохарчиха се по изборите и требе свежа пара за другите избори- Стрижи стадото овчо до кокал !

5

Без име

преди 4 години

За какво ние тая комисия?Когато си пожелаят дружествата вдигат цената,тия в институцията с големи заплати им го легитимират(оправдават).

4

Анонимен

преди 4 години

Всеки път като се заговори за вдигане на тока и се почва с дискотеките по кварталите. И всеки път минават с номера, че като се вдигне тока ще се вдигне и качество. Всеки път.

3

Анонимен

преди 4 години

Румен Радев заплаши Путин с евтини доставки на американски втечнен газ, но явно че заплахата не е хванала дикиш щом ще вдигат и цената на топлоенергията освен на електроенергията.

2

zeus

преди 4 години

КЕВР работят по някакви формули, според които образно казано цените зависят от реколтата на картофи на Марс. Трябва да се смени цялата методология, която е така написана, че цените да вървят само нагоре!