286

Анонимен

преди 4 години

Всеки, който умишлено си е взел агресивна порода куче и не го държи вързано ПОСТОЯННО, в резултат на което кучето му убие човек, заслужава да бъде приспан заедно с кучето си. Точка по въпроса.

285

Гост

преди 4 години

Незаслужена жестокост... Вс получава това което е заслужил. Натрупаната лоша карма не прощава. Или това че човеците нанасят незаслужена щета и жестокост на планетата. Равновесие тр да има. Това че хората не го осъзнават и се мислят за господари на планетата си е техен проблем. Не господари а тирани. Има разлика. Но поговорката каквоти се повикало такова се обадило не е на празно.

284

ББ

преди 4 години

Много нагли хора!!! Сега ще изкарат виновно дето, че се е разхождало по улицата!!!

283

Йосиф

преди 5 години

Чл.13. Собственикът на куче - домашен любимец е длъжен:1. На обществени места да води кучето - домашен любимец винаги и задължително на повод до 1,5 м., а при кучета - домашни любимци над 10 кг. на неразтеглив повод до1,5 м. или с намордник.2. От намордник са освободени кучета - водачи на незрящи хора;3. Поводът и намордникът не са задължителни на местата за разхождане на кучета - домашни любимци, определени със заповед от кмета на района;Не Ви ли писна от нагли кучкари! Колко деца и възрастни пострадаха сериозно, заради безсъвестното им поведение! Моля разпространете и лепете листов

282

Дежавю

преди 5 години

Тази държава започва да се превръща в нещо като нацистки концлагер, където живота на хората не струва нищо, а живота на кучетата е безценен !

281

Питащ

преди 5 години

Какво би станало, ако петима млади мъже разкъсат едно куче? Справедливо и нормално ли ще е? Какво ще последва? И какво ще им е наказанието? Само като хипотеза го коментирам...! Защо юристите и другите хора на правото не помогнаха на нормалните хора и не помагат на обществото да заобикаля всички глупости на управляващите и законодателството? Защо не работят в полза на нормалните хора, че все по-малко оставаме в България? Да се чудиш вече, кое, какво е и нормално ли е?!

280

Анонимен

преди 5 години

Както изглежда тоя ще отърве затвора. Ще искара изядения от кучетата да си е виновен. Може да го искарат, че краката са му били миришели и е пречело на кучетата. Може и много мазни пържоли да е носил в торбата и не ги е разделил с кучетата.

279

Възмутен съм

преди 5 години

Прибраха ли кучетата, или още са си там и причакват да изядат още някого? Може ли изобщо човек да ходи пеша там, където поредната мутра си е купила къща на три етажа и отглежда опасни породи, а и ги оставя гладни???? Бог да го прости нещастния човечец и дано на майка му да се помогне някакси, защото представям си в какво състояние е тя в момента....

278

Чистач

преди 5 години

Май пак ще трябва,да обикалям дворовете със стрихнин.. от 3 години чистя и пак нямат край убийствата.. миналата седмица мислех да обиколям селата в софийско, но ходих на почивка.. простете ми!

277

Анонимен

преди 5 години

Като хвърлите на гладни *** 10-на кучкаря, знаете ли колко бързо ще се научат останалите примитивни *** кучелюбци да уважават човешкия живот и да си връзват четириногите себеподобни? Ако ви нападне куче бийте и него и стопанина му. По най-жесток начин и без капка милост, защото те милост към вас и уважение към вашия живот са нямали и няма и да имат.

276

Анонимен

преди 5 години

И защо са му на тоя 5 кучета...Не му ли стига едно две...Да бяха изяли него...Не разбирам и как се изхранват толкова животни...Това е ненормално...

275

Мда

преди 5 години

Радостните писъци на *** и турски *** при нещстен случай,нямат край!Злобарчета,които се хранят от човешкото нещастие.

274

Анонимен

преди 5 години

БГ, новата Сомалия.От година на година става все по-зле, хора спасявайте се докато е още време.

273

БГ справедливост

преди 5 години

В Чалгария,управлявана от мутри и тикви няма абсолютно никакъв контрол върху потенциални кучета-убийци и наглеците които ги отглеждат и застрашават всички наоколо.КЪДЕ СА ДЕПУТАТИТЕ,ИЗБРАНИ ОТ МНОГОБРОЙНИТЕ РАЙОНИ С ЖЕРТВИ НА КУЧЕТА ДА ПРИЕМАТ ЗАКОН -ЗАБРАНА ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА ОПАСНИ КУЧЕТА ОТ ЧАСТНИ ЛИЦА.НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ Е ДНЕШНИЯ ПРОСТАШКИ ХАОС ОТ РЕДА И ДИСЦИПЛИНАТА ПРИ СОЦА.

272

Край

преди 5 години

Когато преди два месеца кучета нахапаха деца в Бистрица ПРЕДРЕКОХ че до месец -два ще има нов случай. Без да съм от рода на Баба Ванга или Дядо Влайчо познах.И пак ви казвам до 1-2 месеца пак ще стане.Прощавай народе мой - ти си много див и ***.

271

Дядо Ви

преди 5 години

Където покаят и *** кучетата играят децата. Чудо на екологията...

270

славянин

преди 5 години

Комплексарите отглеждащи подобни породи кучета трябва да бъдат отстрелвани!

269

ЧаЛ

преди 5 години

А сега пуснете публикацията как младите трябва да се връщат от чужбина.

268

Една добра идея

преди 5 години

Пределно опростяване на закона за кучетата-куче намерено на улицата без придружител,не на повод и без намордник(за едрите породи) се прибира задължително в кучкарник.Ако до 2 седмици глобата не бъде платена или не бъде осиновено(ако е бездомно) се евтаназира!Толкоз.А сега се харчат(усвояват) лу*ди пари и никакъв ефект НЯМА!

267

гОСТ

преди 5 години

Ако човека имаше оръжие и ги беше застрелял вече щеше да е за 72 часа в ареста! Къде е собственика на кучетата? Къде са така наречените природозащитници и защо не лаят сега?!