92

тя

преди 4 години

Американците са родени провокатори !

91

Боби

преди 4 години

До АнонименБоби, тапчо, видеото е от кърмата на американеца, така че той е дясностоящ.И по принцип, за да се разминат, трябва и двамата да завият в една посока.Вие Анонимни от Мъжки пол ли сте или от Женски защото ако сте Жена бих ви простил подобно изказванеИ ХАмериканеца и Руснака на Видеото се движат от дясно на ляво(пп Камерите на ХАмериканските кораби са обикновено на мостика)Руснака е ОПРЕДЕЛЕНО ОТ ДЯСНО и малко по-назад от ХАмериканеца, на кадъра от 35 до 40с се вижда завоя на дясно

90

tamada

преди 4 години

До Анонимен 98Наистина е забавно. Уж били заплашени от приближаващия се американски кораб, пък нещо не им личи. Явно бая лъжат.

89

Хм

преди 4 години

Къде е САЩ,къде е Китайско море!А за Русия е в непосредствена близост!Живот и здраве,всичко ще си иде на на мястото и то доста скоро.

88

Русофила

преди 4 години

Те братушките незнаят къде е ляво и дясно , затова не спорете и вместо да гърмят към Берлин , рутят Кремъл !Били са друсани или пияни , ама и да ги бяха блъснали , щяха да докладват , че са свалили извънземни .............

87

Русофила

преди 4 години

Ами по CNN показха обратното с много ясен репортаж, вижда се как руския кораб извърши безумно глупава маневра и то доста некадърно !

86

Скептик

преди 4 години

Значи ако курса е срещу теб, като завиеш на дясно ставаш лявостоящ, ако завиеш наляво ставаш дясностоящ. Значи тук въпросът е на бързина и разстояние за маневрата. То си е също като по нашенските пътища, кой засякъл и кой не пропуснал. В идеалния случай и двамата завиват надясно. Опасно става ако единият завие надясно а другият наляво. И това не се доказва със снимчица от някои черен който мие дъските на палубата.

85

Анонимен

преди 4 години

Ха..хааа . И след като се разминаха един от руснаците е заснет как си е разпънал шезлонг и се пече на слънце :)))))

84

Скептик

преди 4 години

Трябвало да ги изтърбушат за назидание.

83

Краварски неволи

преди 4 години

Краварите да благославят късмета си и свещи да палят за Виноградов,щото можеше да ги преполови като солена селда и да напълнят коремите на акулите.Сега само напълниха гащите!

82

Боби

преди 4 години

youtube/watch?v=C5D5H0nlw54КОЙ КОГО - вижте 35 до 40 сек на видеото - Руския кораб се е движил почти под права линия следва завой на дясно и Американеца и Руснака продължават да се приближават - на всеки нормален човек това говори само едно нещо Американеца също завива на дясно!По-долу някой беше написал че във Морското право кораба от Дясно има Предимство е кой е от дясно на Американеца?Аман от Простотии

81

Анонимен

преди 4 години

Интересно филмче от 1968.https://youtu.be/l3bijF2--os

80

Анонимен

преди 4 години

За достойно поведение въпреки руската наглост, американските моряци са получили 7 дни отпуск и безплатна водолазна екскурзия до останките на руския флот на дъното на Цушима.

79

Алекс

преди 4 години

Вече излязоха няколко филмчета от инцидента. Всеки един моряк виждайки вълните от руския кораб може да ви каже, че руснаците са виновни.

78

Моряка

преди 4 години

Кораби си пресичат курсовете постоянно. Заради това има правила. Според тях, десният кораб е с предимство. В случая за мое съжаление американците са с предимство.

77

Анонимен

преди 4 години

Колхозните *** научиха ли се в 21ви век да правят памперси или са ползвали пак внос?

76

tamada

преди 4 години

До Анонимен 80Франс Прес пусна снимка от американски хеликоптер (Chancellorsville носи два хеликоптера и явно са ги вдигнали заради приближаването) на която се вижда, как следата на руснака завива, а американецът е вървял направо. Има я в статията на ББС "Russian and US warships almost collide in East China Sea". Междувременно се оказа, че май случката е станала във Филипинско море, а не в китайското.

75

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво видео ще гледали, но и аз гледах едно в което два кораба дясно завиващи се приближават, т. е. Снима от засичащия кораб, разбира се видеото е орязано и затова трябва да се гледат детайлите а детайлите са вълните на носа, от което се определя и на къде се движат.

74

Анонимен

преди 4 години

То не е ли ясно, че дезинформацията тука е винаги. Толкова години минаха половината още живеете в илюзията на соца. Не разбрахте ли вече :) Бавно развиващи сте наистина

73

tamada

преди 4 години

До Анонимен 74Нито един от двата кораба не е разрушител. Chancellorsville е ракетен крайцер и по руската, и по американската терминология.А междувременно, докато нашите медии цитират руските, американците показаха видео, от което се вижда, че е станало обратното - руснаците са направили опасната маневра.