9

Анонимен

преди 4 години

Нямало опасност за живота му. Това трябва да ни успокои ли!А колко осигуровки е платил за да заслужава да лежи в болницата? Отговора го знам - николко! А после престоя си ще го плати ли? И тоя отговор го знаем

8

Анонимен

преди 4 години

Ушев пак е развалил купона! Докога тия ще се появяват неканени и ще спират веселбата?! БХК веднага да се самосезира, пречат им да си следват традициите. А това да се налагат с колове, тухли, бутилки т.н. си и древна традиция.

7

българин

преди 4 години

ПАК ЛИ , БЕ ?!

6

ДЕМОКРАЦИЯТА

преди 4 години

Колове, вериги, брадви, мотики, кирки, някои по-модерни и с моторни резачки...............все особени атрибути на етноса.

5

ист

преди 4 години

Полицията не трябва да се меси в роднински разправии.Сега едни ще лекуваме, а други ще храним в ареста. Накрая българите ще плащат сметката.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Не, не усещам граждански конфликт. Такъв конфликт ни внушаваш ти и подобните ти- платени патриотарски ***.

3

Анонимен

преди 4 години

Пак започнахте с ро.мите! А доклада от ЕС го подминахте леко встрани.

2

Анонимен

преди 4 години

Команчи срещу шайени само не разбирам полицията защо им нарушава културните особености.

1

Анонимен

преди 4 години

Ей хора, усещате ли, че положението започва да отива извън контрол. Тоталитарно комунистическата върхушка ни тласка към граждански конфликт. ГЕРБ, като най-яркия представител на пълзящия терор ви будалка с разни пенсии, магистрали и какви ли не измишльотини. Ведно с ДПС и свинските медии ви правят на будали и пълни ***. До кога ще търпите това безумие на управление. Крайно време е да им подпалим черджето и да ги изхвърлим там от където връщане няма.