31

Берлин

преди 4 години

Явно Суджука пак си някоя сфиня да го прикрива

30

Анонимен

преди 4 години

Какво става с разследването на Пеевски и *** и БНБ в САЩ или защото не му се дава гласност си най успешния, ти маймунооо 🤨

29

Анонимен

преди 4 години

Абе от това излиза, че Цацаров е успешен, колко хора осъдиха държавата, та платихме милиони с нашите данъци, кой ще поеме отговорността. В България няма никаква справедливост, а главния прокурор е пионка в чужди ръце с много пари. Направете реформа за бога.

28

Някой

преди 4 години

Това е така, защото политическия елит е честен затова на него му пука за главния прокурор Ако си честен те ЗА ПИРАТ ДАНО ГОСПОД СЕ СПРАВИ С ТЕЗИ ХОРА

27

Бай х

преди 4 години

Че това прасе е най слабият прокурор

26

Анонимен

преди 4 години

Колко кила трябва да са, за да не влизат в графата- слабички кандидатури?

25

Квартален Прокурор

преди 4 години

Правилно ! Пълнички хора си трябват за тоя висок пост. Под 120кг се водят за слаби кандидатури. Затуй и не се кандидатирах.

24

Ядосан

преди 4 години

Не, не и НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! Такова зависимо и беззъбо мекотело не ни трябва!!!!!!!!!!!!!!!!! Този да си събира партакешите и да се разкара от прокуратурата!!!!!!!!!! И да не забрави да вземе със себе си всичките си корумпирани и нищо не работещи "прокурори"!!!!!!!!!!!!!

23

Дидо

преди 4 години

Всички кандидатури ще са слаби.Цацаров е удобен на Бойко.Гарга на гарга око не вади.

22

Васко Георгиев

преди 4 години

Полицаи ме склоняваха по насилствен начин да убивам чужденци по магистралите и да ги ограбвам аз отказах и не след дълго полицаи ме простреляха на няколко места.Полицаи,военни,прокурори и съдии покровителстваха банди които извършваха убииства по магистралите с цел грабеж .

21

Йфйф

преди 4 години

И как се определя слаб кандидат е то май се знае кво ще стане а днесссс да ги проверят от органи

20

Анонимен

преди 4 години

Трольо, пак оплеска опорките - нали Путьовите марионетки Ивчо Христов-еврото и вокалът му Грипенов ще си изберат някое хубаво комуноидче, ВСС ще им скокне, после ще се намеси Мустака и ще си изберем "когото той си избере", ще си изберем ОмбудсМая за кметица, а *** - за премиер - и ще потече мед и мляко от рога на изобилието!Тъй де, само ти май ще си изгубиш рублите от сиромашката надница - няма върху кого да дефекираш в един "идеален" свят.

19

Франко Фере

преди 4 години

Ужас

18

Спеца

преди 4 години

Според ВСС , Цацаров е силен прокурор?Смях в залата , ще стои на поста докато намерят друг одобрен от Мутрата- отново смях в залата!

17

Петко

преди 4 години

Требе да си мафиот иначе нема папо,народа да мре.

16

Анонимен

преди 4 години

Бойко прави каквото си искаш.Овцете са съгласни на всичко.

15

Анонимен

преди 4 години

Ако трябва и Конституцията ще променят гербавите крадци, само и само прокурорчето на Мафията да остане на поста си.

14

бай ганю

преди 4 години

кой и спрямо какви стандарти определя кандидатура за слаба? това отново еднолично решение ли ще бъде? сегашния през такова условие ли беше минал за да се кандидатира?

13

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да кажеш на българския народ той е съгласен и без много дандания ще е съгласен с всичко, хора без вкус и ценности това е най удобния народ за управление, шшшшт че иначе ще има пляс.

12

ПроСоТо

преди 4 години

опаляааа!!...ИЗМИСЛИХА ГО!!!!!!!!.."ако нема силна кандидатура,остава СЛАБАТА-Цацаров"...Ей,ама тия прехвърлят всякакви граници!!!!...Ние сме уникум!!!Все повече се замислям,че ако ГЕНА ни е такъв от векове,то ...колкото и парадоксално да звучи,запазили сме се благодарение на това,че пет века ДРУГ е дърпал конците,а не бг тикви и кратуни от сорта "Банкянска карашъктисана"...След нема и половин век под Тиквената окупация,България ще изчезне!!...Ако не стане чудо..