21

всеки

преди 4 години

гледа да наеве майския бръмбар и кака деси е същата нали мъжа и беше принципен -защо я влачи снего само го излага селенджърката

20

Анонимен

преди 4 години

bas bg ortodoks terorist na dolce vita progulki s gratis kadina...

19

този не е моят прези

преди 4 години

Този човек обезсмисли институцията президенство. Все сме имали президенти, но толкова несъстоятелен и не в час със дневния ред на обществото, за първи път ни се случва. Че и много много ***.

18

Анонимен

преди 4 години

Др Радев изчезни от екраните ти неможе да ни преопределяш съдбата ни.Тиси червен мерзавец кремълски боклу.Кой иска русия и кой е отишъл там да живея и работи.Защо не искаш да разбереш това че нея искаме кремълската шяйка.Всичко помним от преди,не мисли че щени пробуташ лично ти на путин.

17

Анонимен

преди 4 години

Радев, спри да развеждаш Десислава на безполезни екскурзии за наша сметка!

16

?

преди 4 години

Десито с Аэро Флот ли е пътувала до там?

15

Пешо

преди 4 години

Прецедентът направи поредната си екскурзия. Но да отбележим и нещо положително - видя се със шефът си!

14

От 21 останали13

преди 4 години

Голяма метла и подбор на коментари е станал .........

13

Радев васал на Русия

преди 4 години

Цитат от Огнян Минчев: "Как изразяваш собственото си достойнство когато непрекъснато уверяваш нечия друга държава, че си доброволен неин васал? Унизително е да виждаш, че те представлява човек, който не разбира приоритета на собствения си национален интерес и непрекъснато говори в подкрепа на чужди интереси. Още по-унизително е да виждаш, че той не осъзнава това, не се срамува от това, че смята това за нещо в реда на нещата."

12

Лили Барута

преди 4 години

Много уважаеми г-н Президент! Благодариме Ви за добрите,но много закъснели предупреждения! Нашия език и нашата Родина, страхувам се отдавна са обречени....освен ако някой и този път ни помогне и ни спаси!!!???.

11

Реалист

преди 4 години

До нои. Само дето оня, по-стария, върти цялата държава, а кухата лейка радефф е кукла на конци без глас.

10

Пи Арр

преди 4 години

Значи те трябва да ни се кланят а не ние на тях!

9

нои

преди 4 години

Пенсионер бил Радев...ха ха.Почти десетилетие е по-млад от другия пенсионер-с шкембето и мартеницата.А само преди 3 години какво шоу направи със самолета...дай боже всеки да е такъв пенсионер.

8

Анонимен

преди 4 години

До кон ментаториТръгнали съм към г***й парада, но наминали да напишат нещо срещу Радев.

7

Анонимен

преди 4 години

Живял съм в Русия.Знаете ли колкожалки са българите там,като цяло.Имало е моменти, в които изпитваш срам.Дори африканците ни надминават.Ние недаваме сигнали за добър,гради-вен формат.Понякога ни понасят зарадидоброто старо време.Ако задържимдоверие 5 мин,имаме шанс.

6

Анонимен

преди 4 години

русофоб=предател, добре че президента на отсрами България !

5

Анонимен

преди 4 години

Абе те пиянките не могат да си опряват собствената ***, инвестиции у нас щели да правят.Чудят се как да ни прекарат да им платим газопровода и АЕЦ-а, че нямат пари горките тоя шапкар за инвестиции дрънка.

4

Пак лъже

преди 4 години

И какви инвестиции от Русия към България видя Радев ?

3

Пак пенсионерът

преди 4 години

Липсваше ми безсмислена статия за небългарсия президент, пенсионирания военен Радев !

2

Kuala

преди 4 години

Тихо и потайно нашия президент отишъл в Русия. Сигурно усеща че в ЕС вече кипи и ври и се опитва да ни насочи на някъде другаде. Тия дни германската преса яко е погнала германците с предвещание за революция. Масирано облъчват населението си че с Меркеловата партия е свършено. Коалицията им има катастрофално нисък рейтинг, наследничката й никакъв рейтинг. И трябват час по-скоро да се махат. Явно Радев знае че ЕС вече не съществува.