36

Анонимен

преди 4 години

Всички виждаме колко са напрегнати родителите когато децата посещават ДЯ и ДГ, това е естествено, не приемам да има камери, ще побъркват директорката, която трябва да преглежда записи. В много Европейски държави освен малкото деца- 8/10 в група и 3 /4 обслучващи влизат майките с децата си в периода на тяхната адаптация. Стресът може да отключи тревожност, да направи децата агресивни и хиперактивни, да срине тяхната имунна система. От изявите на майките се вижда готовността им да бъдат до децата

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Защото на 5 деца се падат по една учителка в тези споменати страни. В една група от 30 деца има 6 учителя. А при нас на 30 деца се падат по 1 учител. Технически невъжможно е да се надвикваш с толкова деца и да им обръщаш едновереммено внимание, още повече ако има и деца, които са лигавени в групата. Първо трябва да сменим образователната си система и да осугурим повече учители на смяна, а после да търсим вината САМО в учителите.

34

Анонимен

преди 4 години

А защо в Швеция (Скандинавия като цяло ), в Англия насилието над. деца е ЗАБРАНЕНО СЪС ЗАКОН и защо онези учителки се оправят с децата, които са 10 пъти по -палави, а наште ги бият??? Ще дам пример от едно руско ток шоу за деца, гостува едно русначе, родено в Русия, но понастоящем живеещо в Германия. Водещият го пита каква е разликата между детската градина в Русия и Германия. Детето веднага отговори: "В детската градина я Германия можеш да правиш каквото си искаш, а в Русия- каквото каже възпитателката. " Т.е. като в казарма....: )

33

Анонимен

преди 4 години

само като чух : НЕКВА НЕАДЕКВАТНА ми доведе детето, и ми е ясно тая майка колко струва, тая е неква нереализирала се кифла! а тази НЕКВА НЕАДЕКВАТНА да я съди за обида!

32

LANSKI

преди 4 години

Ето така се започва , браво!!! Лигльото ще расте заобиколен от "грижовници", с чувство за безнаказаност и още повече ще му растат крилете. Всички препятствия пред него се събарят , той не е "кой да е" , уверен е в безоблачното бъдеще и още и още..... .

31

дедо Ташунко

преди 4 години

И.ди.о.ти.я.та расте хистерично, стига с това насилие. Може да е паднало детенцето и да си е посинило ушенцето. Не ни занимавайте с глупости. Боят над непослушни деца е дар от Бога! Побъркахте се да ни занимавате с глупости!

30

мнение

преди 4 години

Моето дете посещаваше същата детска градина и никога не е имало ситуации подобни на тази, напротив ходеше с желание и се радваше на учителките. Мои приятели на които я препоръчах в последствие и си водят децата също са изключително доволни.

29

Уау

преди 4 години

Стига сте ни занимавали с тези неща. Нищо страшно и фатално те е станало. За да се стигне до там значи си има причина и тя не е само в госпожата. С днешното възпитание на това подобие на деца ще става все по-зле.

28

Анонимен

преди 4 години

Славейче е нали? Защо криете? И на мен ми направи впечатление колко безотговорно се държат с децата от яслената група.

27

До 11

преди 4 години

Учителите минат психо при постъпване на работа . Ако нещо се случи по късно е вследствие на вашите деца или по скоро на родителската ви безотговорност която рефлектира

26

Анонимен

преди 4 години

Анан от този СУРАТТЕФТЕР!!! Питки, погачки, маслини с ориз, туршии, гоблени........турлюгювеч!!!И всяка кокошка се изживява като фолкаджийка с петминутна слава. Ако не се беше оревала там кой щеше да я знай. Пъ сеги всички я фалят- бре, бре, бре ква отракана па таз.Уууууфффф простотията, вселената.....имаше някакъв лаф, помните ли го???

25

бат бой

преди 4 години

Как кой виновен? Ами - тройната коалиция, разбира се. Както и президента Радев.

24

Анонимен

преди 4 години

разкарайте феминистките от образованието, здравеопазването, държавните и общински структури и всичко ще се оправи почти веднага.

23

Анонимен

преди 4 години

добре че го има фейсо, да се споделя кой, какво и защо, мамите да се оплакват, а какво правят децата им.......... не знаят, щото нали са по цел ден у него, немат време да възпитават дечицата, тя държавата е длъжна!

22

Анонимен

преди 4 години

В един момент на някой родител няма да му издържат нервите и ще се стигне до сериозна саморазправа. Ако родителя бъде осъден в България при евентуална жалба до съда в ЕС присъдата ще бъде отменена а България за пореден път глобена. Присъда за посегателство над дете, особено от учителка, в ЕС не се толерира и носи присъда лишаване от свобода в зависимост от нараняванията. Ако държавата не вземе крути мерки много скоро ще има пострадали служители от учителската гилдия!

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3В другите държави има.

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Българина трябва да почне да ходи на психолог.

19

Анонимен

преди 4 години

До ПанталеевНа мен в началното учителката ми удари шамар. Време е родителите да съдят училищата за уронване на достойнството на децата им.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Така и нямаше никога деца, на които се отразява това зле.А през 90те мутрите вилнееха и пляскаха защото и тях ги бяха пляскали. Ей кратка е паметта българска и за това си се варите в собствения сос и така ще се варят и поколенията след вас. Всяко насилие се връща тъпкано! Пост-Комунистически нефелен диспансер си бяхме и така до гроб!

17

Анонимен

преди 4 години

Да отнемат на учителката правото да преподава в детска градина.