16

Анонимен

преди 5 години

Демокрация на САЩ равно на тоталитарен режим инсцениращ тетатрално демокрация работещ за сащ

15

дърт

преди 5 години

САСЩ (Северо-американските съединени щати), са "най-велики" когато насаждат "свободата" и "демокрацията" с бомби, нaпалм, "оражев агент" и други "миролюбиви и хуманни" средста!

14

срам и позор

преди 5 години

Лицемерие и фалш.....да не поканят Русия и другите народи от СССР който са истинските победители на фашизма е голяма грешка която ще се помни вечно.

13

ФАЩ

преди 5 години

А в какви нацисти са съвременните САЩ,агресии,войни,преврати,терористи,грабежи,отвличания,тайни затвори,и тн.те надминаха фашизма по жестокост и убийства.

12

Анонимен

преди 5 години

Внимавай, Макрон, че Де Гол може да слуша отнякъде...

11

Факт!

преди 5 години

Макроне а кой ще освободи Марсилия от алжирско иго.Нов десант трябва.

10

Анонимен

преди 5 години

Макрон иска да ангажира САЩ отново да ни пазят - от руснаците. Ама не може само друг да ти върши работата.

9

Факт!

преди 5 години

Вие чули ли сте Си Дзинпин да излезе и да каже на Путьомкин ние ви дължим нашата свобода при освобождението от японско иго.Не напротив китайците бавно превземат Русия.

8

Анонимен

преди 5 години

Ако обаче реши да се бори за свободата на иракския народ първи французите ще го заклеймят като световен полицай.Върви им угаждай на всички .Америка се бори за кой ли не ,а ЕС какво направи ?Само изопачават според ситуацията теза след теза.

7

Факт!

преди 5 години

Още с думите ние ви дължим нашата свобода моментално тоя се е преяърнал в роб и васал.Давайки им кард бланшнда се държат като освободители и да правят каквото си искат.Същият случай с България и Русия и до ден днешен не можем да се развием защото им слугуваме за прословутото "асвабажденье" теглиш им по една майна и кой откъде е.Ми да не са правили десант кой им е крив.Но е *** и затова Франция ще е най-бедната държава в ЕС накар и два пъти по-голяма от Германия.

6

сара

преди 5 години

Едни лиг...льовци ...

5

Анонимен

преди 5 години

Наблагодарни пудели.Започвам да си мисля , че Сталин е направил грешка като не е предложил мир на Хитлер и да не ходи до Берлин. Нямаше да има Англия и десантни.

4

Victimized

преди 5 години

Единствената война в която са участвали краварите и е донесла свобода и равенство е тяхната революция срещу тогава Британската империя, всяка друга включително и първата и втората, дето ги финансираха до последно и се включиха за разделянето на баницата, са свършили с повече смърт, повече заробване, към банкери, към какви ли не фанатици. Всичките интервенции в Близкия Изток завършиха с пълен хаос.Това малкото франсе да не лъже ами да се скрие някъде.

3

Kiorsufra

преди 5 години

Kakva svoboda be Makaron,nai golemit e banditi I maroderi sa ,,Amerikanskite kravari".Kolko strani rasru6iha,kolko krisi predesvikaha?

2

1234

преди 5 години

Америка е основана от бандити, избили коренното 150 млн население, а сега правят същото и в световен мащаб, тероризъм до пълното подчинение на гоите на израел

1

Акт 16

преди 5 години

Малко по-късно американските войничета пооправяли французойките и тн.А бе бита карта си е тоя измислен континент.Особено афроамериканците.