42

Анонимен

преди 1 година

Да бе, преди бил пълна ***, ама после изведнъж се стегнал и станал образцов бизнесмен и едва ли не трябва да му кланяме, че се е "поправил".

41

Анонимен

преди 1 година

Редакцията, може ли такава неграмотност "Forbes оценя"?Ще каже човек, че Нелито български е учила до трето отделение. После патки само е пасла.

40

Анонимен

преди 1 година

Тази култура се НАСАЖДА умишлено от ня#КОЙ или някои, а целта вече е видна и за слепите. Само демократическите тролове не я виждат.Рапът е чалгата на щатите. И тук опитах с рап, но се оказа, че нашето население повече поддава на гьобеци и силиконки, та за това парите се наливат именно в тази област. Не ми казвайте, че тия рапъри и чалгарки, печелят пари от уменията си! Те нямат такива. Парите им се ДАВАТ и ще им дават толкова, колкото е нужно за постигане на целта! Ойеее, мадафака, бро!

39

Анонимен

преди 1 година

"Forbes оценя музикалния му каталог на 60 милиона долара."Оценя =>правилно е да се пише "оценява"Преценя => правилно е да се пише "преценява"

38

987

преди 1 година

Някой хора живеят на бързи обороти, от малки имат вроден нюх да правят пари, не чакат нещата да им се случат, а ги предизвикват. Сещам се за 50 Cent, Снууп Дог, Тупак в момента."В живота никой няма да ти даде наготово ако сам не си го вземеш".

37

Dr. Watson

преди 1 година

Всичко това показва, колко зле са американците(,и не само те) щом този се води певец и музикант, на всичкото отгоре и 100 млн. продадени албума.

36

popa ot razgrad

преди 1 година

едно от нещата които разбрах от тази статия е, че вече няма разлика между "застрелян" и "прострелян"...

35

Анонимен

преди 1 година

Веднъж се опитах да изслушам цяла песен на тоя, установих че е невъзможно.

34

Анонимен

преди 1 година

Повечето слушатели на рапа исторически поне са бели младоци. Черните в САЩ са ултра расисти, смисъл не знам колко трябва да се изкривява човек че да не го види това. Ако им се даде шанс ще премахнат "бялата цивилизация" и ще измислят някаква комедия където се връщаме към визията на египетските крале.

33

Анонимен

преди 1 година

Самият рап възниква като бунтар ска музика, и не съгласие със системата, така че не виждам какъв рапър е този.

32

Анонимен

преди 1 година

Ами облъчването на населението струва скъпо, ако трябва ще му на печатат още 2-3 милиарда.

31

Анонимен

преди 1 година

Страшно ценна статия. Показва на младите все хубави неща и примери за подражание.Да се чете така: Нищо че на 13 си наркоман и убиец, не се притеснявай! Виж баткото как се е замогнал и бъди като него! Изпраскай учителката си по музика и може да станеш рапър. Ще сричаш на сцената и ще вика Оу, йеее, мадафака", а май_муните отдолу ще те боготворят. Бъди лош- това е модерно! Да си ни_гар също е модерно. Ако не си ни_гар, поне опитай да станеш талибан! Това също е модерно и носи доходи!И така .....

30

Анонимен

преди 1 година

Към средата на 80-десетте музикалните компании, решават, че рап музиката е заплаха за елита и системата защото има социални послания, и решават да променят облика и, затова днешната рап музика се състои от 3 думи, секс пари, и една псувня.

29

До Дедо

преди 1 година

А,ми, сигурно в статистиките!... съвсем официално в САЩ съвсем скоро белите хора ще са малцинство!... а вече е факт, че белите Християни са малцинство!о, да, статистиката е плашеща- чутовни времена очакват Планетата

28

Дедо

преди 1 година

До Анонимен 18Къде ги видя 100-120 млн. черни в Щатите?Те 13 % от близо 330 млн,коет прави 42 млн.Да не бъркаш с Африка?

27

Иванов

преди 1 година

Е, това е то - дилър, а сега му ръкопляскат, вместо да лежи в пандиза. САЩ с техните ценности са вредни за човечеството.

26

Анонимен

преди 1 година

Хайде, масите, ръкопляскайте на големия артист. Добре, че са баламурниците, да му плащат лукса, че щеше да продава хотдог на някой ъгъл. Глупостта на хората е способна да направи милиардер всеки наркоман...какво да се прави...

25

234

преди 1 година

Добре е, не е зле. По добър от Еминем няма!

24

CAT

преди 1 година

рапАр?

23

До 12

преди 1 година

абе, английския не е измислен в Щатите....то бив да си *** ама...