8

Анонимен

преди 4 години

До ай сиктир (1)Що пискаш бе ***??Нали вие си го избрахтИ Тиквуня?!Той така разбира правораздаването за неговите хора.Виж ако теб те гепят ще ти отпорят шортите.

7

Щерю

преди 4 години

Шмекира...

6

Анонимен

преди 4 години

Ами нашите който пееха по бившата СССР получаваха огромни хонорари и не се осигуряваха, а сега реват защо нямали пенсии и Борисов веднага започва да им отпуска пенсии по 700 и кусур лева. Че и тази същата.

5

Анонимен

преди 4 години

по принцип крият тези,които имат

4

rm

преди 4 години

С кофти хора се е събрала, онзи мъжа и Пике така я е подучил да направи.Аз ако и бях мъж, никога нямаше да и позволя с данъчни да се забърква и всичко щеше да ни е наред.

3

Victimized

преди 4 години

Тя не е укрила повече, ама тя няма политическия гръб.Всичко което трябва да знаете относно политическата воля за борба с корупцията и укриването на данъците е, че политиците могат много лесно да прекъснат това. Но никой не си отваря устата за така наречените офшор зони. Толкова е лесно, дори и в България, един закон който да не позволява фирми регистрирани в офшорни зони да не могат да придобиват нищо, но понеже те са тези които го правят, плащат само и единствено модерните роби.

2

Анонимен

преди 4 години

Не вярван да е укрила повече от политиците. Апартаменти, къщи, тераси, офшорки - бг политиците са първи в световните класации.

1

ай сиктир

преди 4 години

Там поне ги съдят без значение кой си и какъв си, а у нас си подават оставките и пито платено.