57

Анонимен

преди 4 години

Като прочете човек коментарите под разни статиите започва да придобива представа какво представлява народа на тази държа. Положението е плачевно. Ако някой си мисли, че някога ще се оправим и че определена партия ни е виновна дълбоко се лъже. С толкова глупаво население няма как да е друго яче.

56

Анонимен

преди 4 години

Холандците са привидно любезни и приветливи, но всичко е лицемерие и преструвка. Вътрешно са жестоки и студени хора. Тъжно ми е за това момиче. На 11 години аз съм си фантазирала за целувки с момчета, а тя е била изнасилена.

55

?

преди 4 години

Тия там нали имат ИК-що не защитава жените и момичетата? А холандски гей двойки осиновяват българчета,насилствено отнети. Нали имат и НПО-ота да им правят Стратегии. Що не кажат нищо за изнасилвачите-сигурно са пуснати под гаранция,а.Цялата Европейска ценностна система е една голяма фалшива заблуда!

54

Не!

преди 4 години

Оставете момичето да почива в мир!

53

Discovery

преди 4 години

Всеки си мисли, че неговата болка е най-гадна и най-лоша, а другите си въобразяват само за техните болежки, други пък си мислят че просто им е слаба психиката, а те са от бетон, щото видиш ли "какво ли не им се се случило".Истината е, че живота е доста шарен, а всеки човек сам по себе си е малка вселена и начина по който се приемат нещата е различен за всеки. Нещо което мен ще събори, друг няма и да го усети и разбира се обратното. А в БГ сме свикнали само да съдим другите...

52

жаго

преди 4 години

Напълниха се с канаки, които шият наред деца, момчета ,каквото им падне. Ниската земя се скапва

51

Анонимен

преди 4 години

Тъжно! Имала е смелост и воля, но ако вместо в желанието си да умре беше насочила волята си към желанието да се излекува...тогава щях да ѝ се възхищавам много повече.

50

Lan

преди 4 години

59За изнасилване на дете, би трябвало да е поне 20г - принудителен труд. Нямам желание да храня от данъците си подобни нехора в затвора!

49

Ехе

преди 4 години

Каква реклама на някаква луда, която си е нямала читави родители да и помогнат и изкарат от ситуацията. Ай стига.

48

Lan

преди 4 години

58, ми факт, чл. 151 и чл.152 от Наказателния закон го доказват.

47

Анонимен

преди 4 години

За изнасилване - кастрация. Ако жертвата умре - доживотен затвор, който смятам, че е по-тежко наказание от смъртното. Какво е смъртното наказание? Едно ужилване и после - нищо. Доживотният затвор мъчи с десетилетия.

46

Анонимен

преди 4 години

До LanЗащо мислиш, че сексуалните престъпления срещу деца се наказват по-леко от тези срещу възрастен? Това е фалшива новина.

45

Lan

преди 4 години

Подходящ момент да попитам защо според бг-законите, сексуланите престъпления срещу деца се наказват по-меко от тези срещу възрастен? Когато би трябвало да е точно обратното?

44

Анонимен

преди 4 години

Къде ви е статистиката за самоубийствата в България?

43

Ратм

преди 4 години

Какво очакате от потъващи измислени държави.

42

Tr

преди 4 години

това пропагандна статия за разрешаване на евтаназията. Поредната стратегия -"колко е хубво да помогнем". има хора с проблеми. но когато от изключенията се правят извода за цялото човечесттво е неправилно. Трябва спрем да налагаме изключенията като правило.

41

Анонимен

преди 4 години

До 52Съгласен....Иначе холандците са големи расисти, особено към източноевропейците....Не завиждам на онези решили да работят там.

40

men

преди 4 години

когато жиевэх в холандия преди десетина години политиците искаха да легализират секса с 12 годишни момиченца. в белгия са същите педофили. за детското благоденствие и психика им е през дедовиа.

39

men

преди 4 години

до 45 така си мислиш сега. искаш ли да ти баят двама от бойковския електорат три четири дни и да видиш тогава. има неща пред които физическата болка е нищо. замисли се.

38

men

преди 4 години

в швейцария изнасилвачите не лежат ако няма убийство. ако те хванат с едно стабилно каше тревичка си вътре с двата крака.