21

G.G.

преди 4 години

#2 - продължениеПървият ден аз излязох от колата и стоях под знака докато се уверих че имам време да изтичам обратно до колата си и премина кръстовището без някой *** да ме натресе. Следващият ден същата процедура. На третият ден вече си бях донесъл ножът и отверката и веднага нарязах гумите и направих на решето цялата кола. Повече тази кола никога не съм я виждал!

20

G.G.

преди 4 години

Друг случай! #1Работех в болница. Паркирането там е на открито, има хиляди паркоместа. Разбира се, колкото по-далеч паркираш толкова повече трябва да вървиш след това. Някакъв местен тарикат си беше избрал собственно парко-място за своята Лексус-ЛХ, на тревата точно под СТОП-знак! Спирайки на СТОП знака, беше абсолютно невъзможно да видя дали идва някаква кола!

19

G.G.

преди 4 години

Бях паркирал в многоетажен паркинг гараж. Някакъв *** обаче си беше паркирал БМВ-то пред мен, правейки невъзможно моето излизане. Нямаше оставен телефонен номер да позвъня, а аз имах час за лекар. Изчаках 30 минути, *** обаче не се върна. Принуден, аз изоставих колата и си взех такси. На следващият ден, същият *** беше паркирал отново по същият начин, блокирайки друг ***. Веднага му нарязах всичките гуми, счупих му всичките стъкла и огледала. После със същият нож му направих колата на решето, поне 200 дупки, по вратите, тавана, капаците и калниците. Месеци след това гледах за

18

Анонимен

преди 4 години

Ще има още такива акции!Много са полезни!!!!

17

Включи се и ти!

преди 4 години

Гоооооляма екологична акция:"Да съхрани парковете за децата"

16

Анонимен

преди 4 години

Тоя бил с качулка, ама един го видял и разпознал. Тоя рязал 60 гуми (едва ли е свършил за 2 мин) ама онзи не се е обадил на спешен телефон. Тоя дето реже гуми сега да не се гръмне и той в гърба. а инак и ТОЯ и ОНЯ са еднакво виновни. Единият е извършител, а другият съучастник. А за застрахователите няма да коментираме изобщо.Там всичко е ясно.

15

Анонимен

преди 4 години

Застрахователите пак отказали да платят - явно е ниска застрахователната култура на българите, щом все още застраховат имуществото си.

14

колелоездач

преди 4 години

Не са гумаджии, а някой колоездач. Тия са най-комплексираното племе.

13

Анонимен

преди 4 години

Може би гумаджийниците са платили на някой наркоман да им създаде работа, че нямат оборот напоследък.

12

sante_dog

преди 4 години

Искрено се надявам служителите в МВР да са употребили сила и помощни средства при задържането...

11

до 10

преди 4 години

А мина ли ти през ума, че някои от тези автомобили може да са на семейства с деца, инвалиди...Ти пробвал ли си да буташ детска или инвалидна количка в София ? Или да ги качиш в грдския транспорт ? Знаеш ли какво е да се придвижваш с патерици из града ? Може би е хубаво ако поразсъждаваме малко преди да пишем глупости...

10

лпo

преди 4 години

Аз пък мисля, че не е този. Но пък него са имали под ръка, него са задържали.

9

Анонимен

преди 4 години

Ако беше нарязал гумите на Деса на мерцедеса друга щеше да му е съдбътъ

8

Анонимен

преди 4 години

Е, как го е видял, като е бил с качулка??!Нещо намирисва тука!!!!!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Най лесното е да обявим някого за криминален или луд! Но въпроса е защо точно гумите на паркирани коли е срязал, а не е счупил прозорците на Фандъкова например!

6

Анонимен

преди 4 години

Е да де, може да е криминален,ама на много хора им е писнало от паркирани коли и ножа сам се отваря в джоба!

5

Анонимен

преди 4 години

Както винаги е добре познат на всички милиционери. Пет минути преди да нареже гумите е пил кафе с тях.

4

Софиянец

преди 4 години

Фъндъкова ще ни вземе пейки по 10 бона да си люпа семките и да си пия кенчето ариана на нея,а вие селяни стойте си в забутаното село и не идвайте.

3

SS

преди 4 години

Основният въпрос тук е ЗАЩО този 30 годишен осъждан за палежи, кражби и побой рецидивист е на свобода......и своеволства даже.

2

Мустакат Шоп

преди 4 години

У голямото село Софето е така.Я обичам да се бутам в мирезливия транспорт туко що купил чесън и лук от билата на промоция.Не плащам асансиоро нищо че живея на 16 етаж в изтърбушена 40 квадрата панелка в Люлин 10 на на 60 години която е най голямото ми богаство оставено от мама и тате-работници от Кремиковци.Вие селяни нямате градини с кучешко ако и съседи слушащи Азис 24 часа в денонощието.