18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Опитват се все да изкарат родителите виновни за това как ги гледат."Ми не знам пич. Познаваш ли хора от Каарджаааали?

17

Анонимен

преди 4 години

До 34567Половината от тея Гении, са видели компютър за пръв път в гимназията... Ай моля ти се...

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 11Да уеееее..... Бонтувай си се. Какво мислиш,. че ще стане? Като ги плюснат в близкия магазин на 1/1- от цента, дори и ти ще купуващ от евтината продукция.

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Ем нали трябва да се изкажат експеритте, да ти кажат, колко си загубен, аджаба ...

14

Смъртфон

преди 4 години

Като искате да си следите малките ***, най-евтиният вариант е смарт часовник с GPS и камера, малките телефони се чупят лесно, а пък и могат да ги загубят.

13

Анонимен

преди 4 години

Silicon Valley на английски,а в Сан Хосе,българите употребявамеСиликонова и Силициевата долина.Няма нищо чудно и грешно.

12

Анонимен

преди 4 години

те там трябва от всичко да ги пазят ... място с доста висок процент самоубийства ...

11

Анонимен

преди 4 години

Днешните технологи бледнеят в сравнение с задаващия се на хоризонта "Изкуствен интелект"!!!Спомнете си Англиските стихийни бунтове в началото на 19 век (на така наречените Лудити - последователи на Нед Лудд) когато се въвеждат тъкачните машини!А, сега си представете какво ще се случи с внедряването на Изкуствения интелект, Роботизирания изкуствен интелект, 3Д принтерите и т.н. Край на професиите!!!!Учители, лекари, пилоти, работници и инженери в областа на производството, на услугите...

10

До бай Тошо

преди 4 години

Тъкмо и аз се питах същото с тази силиконова долина. :)

9

Аз

преди 4 години

Нищо против технологиите но човек не е лошо и да изучи и способностите на собствения си мозък...че иначе ще видим как от прогрес се случва регрес...

8

34567

преди 4 години

Мдаа, затова в части от Африка и амазонската джунгла хората са толкова преуспели - защото от деца нямат достъп до никакви технологии. А пък гениите от долината са станали такива изневиделица, а не защото са били с компютри в домовете си още от деца.

7

бай Тошо

преди 4 години

Хаха, силиконовата долина, откъде ги намирате тези писатели :)

6

Анонимен

преди 4 години

Моля най-учтиво човека с гумичката да не изтрива този пост както преди 20 минути. Още веднъж заявявам най-отговорно че прекия път за децата към гениалността е от малки да бъдат приучени да играят със сърпове, чукове и петолъчки както е в нашата митрополия Русия.

5

Анонимен

преди 4 години

Няма по-голяма присъда за вредността на интернет, социалните мрежи и свързаните с тях неща от подобни забрани. Така тези хора ни показват,че това, което правят е вредно, но те го правят само за пари. Отвратително.

4

Анонимен

преди 4 години

Много мило. Всички са загрижени за малките. Опитват се все да изкарат родителите виновни за това как ги гледат. Това, че в тая държава гъстота на населението ако се мереше в деца ще стигнем Аляска или Сахара, не го споменавате. И всички все говорят за едно време, когато и на работа ще те вземат, нищо че може да имаш деца които чат пат боледуват и баби имаше и като излязат от вратата ще видят 10 натяхната възраст да си играят. Гениите- добре, но в България родителите си го изсмукват от пръстите

3

оф, оф, оф...

преди 4 години

На български се казва "Силициева долина", не силиконова...

2

Анонимен

преди 4 години

В бъдеще ще има чипове които се имплантират в мозъка и ни правят по-умни,по-бързи и доста по креативни защото ще можем да научаваме неща с висока скорост.Също така ще помагат и на решенията ни в труден момент.На фонът на това страхът от високите технологии изглежда... абе навремето една жена с един мерцедес закъсала в едно германско село.Местните за малко да я палнат на кладата щото им се видяла вещица.Никога преди не били виждали конска карета без коне.

1

..

преди 4 години

Не се имам за гений, но децата ми ползват Нокии с фенерчета. Не защото не мога да си позволя по-хубави, а защото искам да отглеждам нормални деца, а не зомбирани индивиди. Имат си компютри, да играят там, телефона е средство за комуникация за деца на тяхната възраст.А че не мога да ги следя кой къде е.... и моите родители не ме знаеха къде съм.. ей на оцелях...