202

Сата НАТО

преди 4 години

*** в някой магазин за хранителни стоки, спри се близо до касите и гледай какво и колко купуват пенсионерите, виж как плащат търсейки по всички джобове за последни стотинки.-Не виждам нищо такова.Баща ми е пенсионер със 700 лв пенсия и си купува само хлеб и кисело млеко, защото аз му нося манджа, а съм му купил и кола да се вози до село. А пък държавата му подарява винетка и картонче за инвалид и куп лекарства. Така че не виждам какъв е проблема.

201

Анонимен

преди 4 години

Свери за колко време примерно един Циркон с ядрена бойна глава ще ви стигне до летището.Още ли не сте разбрали, че всичките циркони, статуси и пр. са само пропагандни изчислици и никой никога не ги е регистрирал като факт?

200

Сата НАТО

преди 4 години

думите на един френски пилот на изложението в Бурже,след демонстрацията на су 35...."Всички летят както могат само руснаците както искат"Това със сигурност е глупост и постановка, защото руските бракми са едни от най-смотаните. А реално най-добрият пишотсж показва френският самолет Рафал.

199

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност един пилот 1 Клас разбира повече от господина с помощното на който духнаха под опашката,а ти си пиши глупости.

198

Щирлиц

преди 4 години

Е щом е от "атлантическия съвет" на България,да се качва в кабината на това чудо, и да се катапултира.

197

Анонимен

преди 4 години

До Панталей Партизанина 200 Бъзикаш се , нали ?

196

Анонимен

преди 4 години

Светът ги заменя , а ние купуваме вторични суровини

195

Панталей Партизанина

преди 4 години

Г-н Радев много мъдро не искаше Ф 16 защото тези самолети не са подходящи за Българската Армия. Защото са много сложни за управление и бързо се чупят. Ето защо Г-н Радев като опитен пилот с безбройно много летателни часове би предпочел руски самальоти защото те са супер аналогови машини без аналог в света и не се поддават на вирусна атака. Също така те могат да излитат и да кацат. Ф-16 понякога нито излитат нито кацат.

194

До 198

преди 4 години

След като пакистанските Ф-16 изстрелват своите АИМ-120, пилотите на индийските Су-30 се омитат от района на форсаж. Су-30 са били въоръжени с руски ракети Р-77 които имат по-малък обхват. Пилота на индийския Бизон (модернизиран МиГ-21) се направи на мъж, или може би не е бил осведомен навреме, и му се случи случка.

193

до фактите говорят

преди 4 години

Пакистан Ф-16 срещу Индия Су-30. Резултат 1:0.---------Що лъжеш, бе???????????Пакистан срещу ИндияF-16 срещу Миг-211:1Плюс, свален индийски хеликоптер Ми-8 от ..... индийските ПВО от закупената от Индия израелски ЗенитноРакетенКомплекс "SPYDER"!

192

Преди 89"

преди 4 години

Преди демокрацията наистина имаше глупости, но такова родоотстъпничество, откровено предателство, противодържавна дейност никой ръководител/политик не си е позволил. За подобни действия преди 89та нещастника щеше да изчезне в белене.

191

Фактите Говорят

преди 4 години

Пакистан Ф-16 срещу Индия Су-30. Резултат 1:0.

190

Алекс

преди 4 години

От статията станаха ясни две неща: няма никакъв смисъл да наливаме грешни пари във поддръжката на летящи Москвичи на по 30 години (МиГ-29). Второ, правилно е да използваме спестените пари за да си купим проверения боец Ф-16.

189

Анонимен

преди 4 години

От тази статия стават ясни 2 нещаАмериканците разбраха, че са ни хванали в мрежата и надуват цената на поразия.В коментарите все още никой не е авиоинженер, но всички се чувстват такива.

188

НЯКОЙ

преди 4 години

Ген. Съби Събев за F-16: Сделката е много добра - Далаверата и грабежът са по-големи от кражбата на банка КТБ. Но тази далавера на 2-3 човека, ще е плаща целия народ

187

комисионерче

преди 4 години

Ген. Съби Събев за F-16: Сделката е много добра. Ще има тлъсти комисионни!

186

Анонимен

преди 4 години

За мизерията в която се намираме тва са адски много пари на вятара при война 5 самолета няма кво да ти помогнат ама има кяр за крадците препоръчвам на боко да купи совалка за 20мрлд просто да има всички са за съд и патрон след тва . Докато не измрът всички *** тоест след 20,30г може и да почнем да вървим на горе.

185

До 173

преди 4 години

Бъди сигурен,На прав път сте - Ф-16 *** 70.

184

Анонимен

преди 4 години

С два двигателя са големите самолети /Су, Ф-15/, от които ние нямаме никаква нужда - територията ни е прекалено малка за големи машини - докато направят форсаж със заход и са се озовали я над Турция, я над Гърция.

183

V

преди 4 години

И аз съм против да купуваме москвича на снимката -ф16 . Мерцедесите при самолетите са с два двигателя като ф18 и миг35 и двигателите са им или дву векторни или много векторни за да имат нужната маневреност .А москвича на снимката арабите свалиха към 50 броя и познайте с какво ??? С оса дето има обхват от жалките 15 км . Няма по лесен за сваляне и по не маневрен самолет от ф16 блок панелен ;)