82

Анонимен

преди 5 години

Всички мрънкат, а,съм сигурен,че днес ще изядат 1кг отрова...

81

БайКольо

преди 5 години

Млечните продукти са вредни и не трябва да се консумират въобще

80

репичка 2

преди 5 години

искам правилно да го разберете: не става дума за добавяне на ТЕЛЕШКО ШКЕМБЕ в млечните ни продукти , а че въобще НЕ СЕ ИЗПОЛЗВА МЛЯКО в тях! това крият УСЪРДНО от нас чрез медиите....като ни бутат носа в палмовото масло. А ЗАЩО СЕ ДОБАВЯ ПАЛМОВО МАСЛО? ами защото ТЕЛЕШКОТО ШКЕМБЕ Е ПОСТЕН ПРОТЕИН, КОГАТО Е НА ПРАХ. ИНАЧЕ БИ ГРАНЯСВАЛО ПО ПРИСТАНИЩАТА. за ваша утеха, това се прави по целия свят, но продуктите струват МНОГО ПО-ЕВТИНО, докато ние сме лъжци, медиите замазват и купонът си тече!

79

репичка

преди 5 години

тези писания са шменти капели. постоянно и неизменно ни набутват в лицето и ушите страшилището палмово масло. НАРОЧНО. чрез медиите! чрез статии като тази! за да се скрие факта, че в нашите уж млечни продукти, където млякото е ПРОТЕИНА, от над 20 години се слага ПРОТЕИНА ТЕЛЕШКО ШКЕМБЕ НА ПРАХ ОТ ИНДИЯ - хиляди тонове официален внос с кораби, който изяждаме под формата на сирене и кашкавал. този протеин е напълно годен като храна, да, но ПРОСТО НЕ Е МЛЯКО. плащаме за мляко, а ядем телешки протеи

78

Анонимен

преди 5 години

Няма да се оправят нещата докато не се гласуват ясни закони които принуждават производителите да правят продукцията си само от свржо прясно мляко. Тогава и животновъдството и селата ще се възродят. Сега след дъждовете тревата на село е по един метър и няма животно да я опасе, че няма сметка от млекопроизводство. А магазините пълни с "млечни продукти" менте. Такъв закон обаче няма да бъде приет - финансовото здраве на алхимиците-производители е по-важно от здравето на българина.

77

Анонимен

преди 5 години

Палмовото масло е канцерогенно, така че гледайте когато купувате!NE KUPUVAITE

76

Анонимен

преди 5 години

Изданието на олигархията!!! Без да кажа и една нецензурна дума ме трият! Защото казах че ашлчността на местните туземни бизнесмени води до това да не помним истинския вкус на храните!

75

Да бе да

преди 5 години

През летните месеци получаваме и фалшифицирани млека. Най-често се среща смесването на здрави с кисели млека, които при термична обработка се пресичат. За прикриването на оводняването се прибягва до поставянето на сол, захар и други. От страна на Държавния санитарен и ветеринарен контрол (ДВСК) не получаваме никакво съдействие, а напротив - като че ли се стремят да прикрият истинското положение", пише в отчета за 1983 г. на "Млечна промишленост"- Кюстендил.

74

Да бе да

преди 5 години

Показателни са отчетите на държавното предприятие "Млечна промишленост". Освен, че е губещо и на много места се осъществява в несъвместими със санитарните стандарти условия, в редица клонове на предприятието се отчита, че планът ги принуждава да използват масово силно оводнени и опасно заразени с микроорганизми млека. "По отношение на бактериалното замърсяване млеката са много лоши. Общият брой микроорганизми в суровото мляко се движи между 50 и 100 милиона на един милилитър. През летните месеци получаваме и фалшифицирани млека. Най-често се среща смесването на здрави с кисели млека, които при

73

Накратко

преди 5 години

Тоя ако имаше малко акъл в главата и беше сметнал 30-40 процента сива икономика при добива на млеко и може би сметките щяха да са други.

72

Не е така

преди 5 години

Това не може да е вярно, ние сме надеждни партньори, държавата цъВти, всичко е наред. Хората са щастливи. Продължителността на живота е най-висока в Европа. Образованието и здравеопазването са на световно ниво. Храната е перфектна. Доходите са супер. Това е.

71

Анонимен

преди 5 години

"цената на литър сурово мляко в момента е около 70 стотинки"Да не забравяме, че 400гр (една кофичка) кисело мляко не се прави от литър прясно. Много големи си ги изкарахте разходите за да оправдаете голямата си надценка.

70

Не искам

преди 5 години

Палмовото масло е канцерогенно, така че гледайте когато купувате!

69

Анонимен

преди 5 години

По бай тошево време нямаше банани и отрова

68

Анонимен

преди 5 години

то вече всичко трябва да си правим сами,защото всичко което ни продават е изкуствено,май отново трябва да се връщаме към семейното земеделие ако искаме истинска храна.Жалко,че няма производител в бг на който всичките му продукти да са истински и ние да знаем кой е той,няма и държавни предприятия,които да произвеждат за потребление а не за търговия както едно време.Малко сме а имаме големи природни дадености,защо сме бедни,това е изкуствено,можем да имаме всичко

67

Анонимен

преди 5 години

Аз минавам в сивата икономика, купувам една крава и... правя сирене, кашкавал и други млечни продукти за лична консумация. Както се казва, "имаш крава пиеш млеко" ... Яжте си палмовото масло.

66

Анонимен

преди 5 години

Отново се връщаме на думите за село

65

Анонимен

преди 5 години

Химията от демокрацията си е прелест в тези храни.Сега ли се разбра - или от звучене на пари никой не се интересуваше с какво се храним.Нисога не съм ползвала Палмово олио на което се възхищаваха.

64

Анонимен

преди 5 години

Всико българско и родно е НЕГОДНО! До там го докараха БГ родолюбците!

63

кръпел

преди 5 години

За фалшива храна в Китай има смъртна присъда ...а тук ни учат как да търсим истинска между ментетата ...къде са тия хиляди държавни служители и контролни органи които взимат заплати за тая работа