10

Щирлиц

преди 4 години

Теренът за бъдещия завод на ФауВе ли разчиствате?Добре,че няма склад за муниции...

9

Анонимен

преди 4 години

абе питайте дамбовците, те може да знаят нещо.

8

Анонимен

преди 4 години

Е нали Кремиковци, Борисов го продаде на Пашата, чрез подставено лице, оня 26-годишния дето изчезна незнайно къде и той го наряз на скрап.Това на снимката какво е ?

7

Анонимен

преди 4 години

Че за какво ни е чист въздух. Само в Кремиковци има места в детските ясли. Веднага записвам бебето там

6

Жител на Кремиковци

преди 4 години

До Анонименза непросветените умници: Мястото не е част от бившият металургичен комбинат. В резултат на дълбока журналистическа неграмотност коментирате простотии!

5

Анонимен

преди 4 години

Като няма свободен пазар и честна конкуренция. Единствения начин да е богат човек това е корупция, кражба, рекет. И основно да имаш власт над другите, като си я използваш. Още пожари ще има в Кремиковци . По докуМЕНТИ той не съществува. Но в сивата икономика е влиятелна фирма.

4

Ето, бе.....

преди 4 години

Как хубаво гори и се разгаря, Гордостта на "братската металургия"!Вече го прави и безплатно-по братски!

3

Анонимен

преди 4 години

Това Кремиковци е гордостта на СИВ всичко се изнасяше за Болшая и магучая. Робите на болшивизма засмени с ватенка се показваха в печата. Колко пушека бе по голям толкова повече пропагандата на соца. сияеше. Активистите на БКП мамеха народа , че всеки момент победата над капитализма е сигурна. Плановете се изпълняваха и Преизпълнава в срок. Левът е стабилен. Тия "ударници на соц. Труда" , ако са живи зная.

2

Шаран-БГ

преди 4 години

Кой краде, колко краде, какво краде - не знам..... Ама щом за 30 години не можаха да го ошушкат това Кремиковци и още има за " усвояване" - здраво са работили социалистическите работници.Който е жив ще гледа , какво ще да е направено за след още 15 години.. Ще бъдат наравно - 45 на 45 години! На НОИ ще му е олекнало - ще са измрели над половината соц-пенсионери И всеки чист и трезв българин , ще удари едно око на "кантара" !!

1

Анонимен

преди 4 години

Погара покрива кражбите. "А народа крадели, краде" - Т. Колев