33

Диамант или злато

преди 4 години

Моля прочетете целият коментар.Преди много време един от най - известните ясновидци на света е предсказал :България има своя звезда, но и цяло съзвездие.България и Русия ще спасят света.България е душата, а Русия е тялото.Най-късно до 2025 година всички българи да се върнат в България.Какъв мозък е необходим на някоя политическа структура, за да бъде всичкото това реален факт ? Изобщо има ли го там ?Преценете сами и осъзнайте.

32

Анонимен

преди 4 години

До Радев,Който не е с проблеми в зрението може да види какво може да прави Радев със самолета.Има видео от 2015 г .Щом на 50 г прави такива лупинги,представям си какво е било по-рано.60 годишният пенсиониран маркуч още "управлява" държава,въпреки че никак не му се удава и вчера от Брюксел пак го отсвириха за Шенген.За някаква си корупция,моля ви се.Безобразие!

31

Радев,

преди 4 години

Пенсионираният пилот на ръждясали самолети ( по негови твърдения) не може да бръкне никъде, защото за това трябват умения и знания, каквито му липсват ....

30

До “Я па ти”

преди 4 години

Ами не е лесно да станеш военен пилот , по соц. време да следваш в Горна Митрополия за пилот ставаше само с връзки и то ако си приближен на най-голямата номенклатура, така,че и на Радев не му е било лесно да стане пилот ..........

29

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Ну и слава Богу кажи, ако това се случи!

28

хаха

преди 4 години

бая дълбоко в дирни ите явно ви бърка пилота, щом цялата клика на Тома Бика се е впрегнсла да плюе. Жалки миличките, пускайте си клипчета с Роско ;)

27

Я па ти

преди 4 години

До Общи приказкиКато е много лесно,що не станеш и ти военен пилот.Задължително обаче си купи кафяви ***,като ги напълниш да не личи.

26

историк

преди 4 години

По времето на цар Симеот сме имали България на три морета.Сега- България на три прасета.

25

Общи приказки

преди 4 години

На Радко пръ-длето му дай лафове, раздувки и общи приказки , за друго не става , но е разбираемо цял живот е на държавната софра без един час работа в реалния сектор !

24

Анонимен

преди 4 години

Какво ще изметеш бе, нали току що загубихте изборите?

23

Анонимен

преди 4 години

Жалък президент

22

уточнение

преди 4 години

До АнонименФигурантът не знам на какъв се прави,но Бокич със сигурност се прави на Бай Тошо.Удава му се ,в кръвта му е.

21

Анонимен

преди 4 години

Фигуранта Радев на Ленин или на Енгелс се прави?

20

Анонимен

преди 4 години

До Bad CompanyАко поканят вожда в Церн,той на какъв език ще им обясни за елементарните частици,които е изучавал в детската градина?

19

Анонимен

преди 4 години

Този кремълски парашутист все го тегли на север...скоро чакаме от него инициатива за възстановяване на "влака на дружбата" и аутобан от Кардам до Чинията на Бузлуджа !

18

шматка

преди 4 години

А Рик Пери като какъв е поканен на тази среща.На надзирател ми прилича.Нещо от рода Да не оставяме агнетата без надзор че току виж са ни изяли плявата

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Хо-хо.........че и слава Богу!!! Колкото по-бързо се избавим от ИЛЮЗИЯТА на някаква еуропка, някакви "три морета" и всякакви други щуротии, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!! Абе загу-бе-няци........не виждате ли приближаването на световната криза и това, че краварията се е приготвила ДА СЪСИПЕ еуропката, защото тя им е ПРЕДИ ВСИЧКО КОНКУРЕНТ, ОСОБЕННО В СЪЮЗ С РУСИЯ! Затова тръмпчо е решил да ви съсипе! А вие лапате мухите! НЕЩАСТНИЦИ!

16

Марк Твен

преди 4 години

Политиците и пелените трябва да се сменят по-често по една и съща причина.

15

Анонимен

преди 4 години

Радев щял да свърже "три морета" с "Гьоло" на Белене, ама някой да му направи 160 км. аутобан...от него инициативата !

14

Анонимен

преди 4 години

Много гербави тролчета за на линия, но холандския външен министър днес го каза в прав текст:Ще видин Шенген през крив макарон докато това правителство подкрепя корупцията.