26

Наблюдател

преди 4 години

Няма да се задържи дълго този рекорд.

25

Додо

преди 4 години

До месец-два ще сноват по улиците на Франкфурт и Мюнхен.

24

Присмехулник

преди 4 години

след като поредната акция на трафикантите на хора се отбелязва като рекорд, то очевидно има някакво съревнование помежду нпо - бандите им. или нека да го наречем по "филантропско-глобалистки": пазарна конкуренция. :-)))

23

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ПРИ КОНФЛИКТА В МИАНМАР,ЮДОМАСОНСКИТЕ МЕДИИ ИЗКАРАХА БУДИСТИТЕ ЕДВА ЛИ НЕ:ЛОШИ,РАСИСИТИ,КСЕНОФОБИ,ВАРВАРИ И КВО ЛИ ОЩЕ НЕ ЗАДЕТО ПОГНАЛИ МИЛИТЕ ДОБРИЧКИ МЮСЮЛМАНИ.......... САМО ДЕТО НЕ СПОМЕНАВАТ КОЙ ДЕ ФАКТО ЗАПОЧНА КОНФЛИКТА И ЧЕ БУДИСТКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА МИАНМАР ИМ ДАДЕ 2-3 ЦИВИЛИЗОВАНИ ВАРИАНТА(МЮСЮЛМАНИТЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ ЦИВИЛИЗОВАНИ МЕТОДИ ПО ПРИНЦИП) ТА КАКТО ВИНАГИ ИЗБРАХА ДА СЕ БИЯТ И НАКРАЯ СИ ГО ПОЛУЧИХА... ЕДНО ГОЛЯМО ФИАСКО ЗА ЮДОМАСОНИТЕ В МИАНМАР ХАХА

22

БЪЛГАРИН БУДИСТ

преди 4 години

ДО 21:ЮДОМАСОНИТЕ ПОДГОТВИХА ПОДОБЕН СЦЕНАРИЙ И ЗА БУДИСТКИТЕ СТРАНИ И УМИШЛЕНО ЗАСЕЛВАТ МЮСЮЛМАНИ В МИАНМАР И ТАЙЛАНД(НАЙ ВЕЧЕ) ДА НО МИАНМАР ИМ ПОКАЗА ЧЕРВЕН КАРТОН СЕГА ОСТАВА И ТАЙЛАНД ДА НАПРАВИ СЪЩОТО............ БУДИСТКИЯ СВЯТ НЯМА ДА БЪДЕ РАЗЦЕПЕН КАКТО ИМ СЕ ИСКА НА ТЯХ.... МАЛКО СМЕ(В СВЕТА ИМА ЕДВА 500 МИЛИОНА БУДИСТИ) НО СМЕ КАЧЕСТВЕНИ И СИ ЗНАЕМ ИНТЕРЕСИТЕ.... КОЛКОТО И ДА МЪТЯТ ВОДАТА НЯМА ДА МОГАТ ДА НИ ПОБЕДЯТ И СЛОМЯТ..

21

бг

преди 4 години

Ако белите хора в Европа не се усетят накъде ги водят юдомасоните с тях е свършено.

20

гост

преди 4 години

абе ,направо са си ги качили от либия и ,не са бежанци а пътници,ЕС печели от ТОВА

19

Сороските корабчета

преди 4 години

май пак са почнали да пренасят "бежанци"кога най-сетне ще излезем от тази юдо-масонска, джендарска, толерастка гнусотия наречена ЕС !!!???

18

Добри дошли...

преди 4 години

на Планетата на мамуните. Тия са толкова черни че даже им се виждат лицата на снимката.

17

Присмехулник

преди 4 години

ако това е поредният рекорд, то кой твърдеше преди изборите за ес, че инвазията от нелегално пресичащи границите на ес е намаляла? фронтекс май беше, а? :-)))

16

мак

преди 4 години

Честито. Сдобиха се с нови трудолюбиви граждани.

15

Анонимен

преди 4 години

*** ква Либия бе? Там е демокрация, там САЩ освободиха народа. Водиха "демократична" война. Убиха злосторника Кадафи..... Какво искат тия хора, та тръгнали да мигриат! Ми то, там е рай след намесата на НАТО. Живот като на кино, дет се вика!

14

Анонимен

преди 4 години

Докато Европа не стане същия шитхол като Африка и Южна Азия няма да се спрат! Какво означава спасили? Това е нарушаване на граници! Да ги връщат обратно. Имаха желаната си демокрация и да се оправят. Звярът Кадафи го няма - да живеят мамуните и да си се оправят.

13

Анонимен

преди 4 години

До Коце кмета"... Имам предвид тези, които ще бъдат ограбени или заколени от спасените..."---Пропускаш изнасилените ... от спасените.

12

Анонимен

преди 4 години

"Рекорд спасиха 271 мигранти в морето край Малта"---И защо, бе, майна !? А-а, предполага се, че идват от Либия, ли? Ми, като им убиха Кадафито, така е ...

11

Коце кмета

преди 4 години

Жалко за хората... Имам предвид тези, които ще бъдат ограбени или заколени от спасените...

10

Анонимен

преди 4 години

В Барселона фондацията Open Arms която е част от Open Society! Да познахте! На Сорос! Има кораби които излизат в морето не да спасяват а да пренасят хора от Африка, като фериботи. Това е масово заселване на африканци в Европа без контрол и маскирано в хуманност! Всичко е лъжа и каква случайност този демон Срос има пръст там! Същият Сорос който финансира БХК например.

9

Анонимен

преди 4 години

Е хуу после какво ще правят с 250 броя тъмнокожи млади мъже които когато имат нужда от пари,секс или развлечение вадят ножа и колят??Ми те са избягали затворници и терористи -нямат документи,никога нищо не са работили но са живи на 25 години.

8

Анонимен

преди 4 години

Честито на спечелилите. На неспечелилите - опитайте пак.

7

Анонимен

преди 4 години

Еми, жалко. Много жалко.