23

Гешев - гл.прокурор?

преди 4 години

От Прокуратурата - да, но от Специализираната прокуратура - не, защото Иван Гешев е ерзац-прокурор, Той е завършил Милиционерската школа - Симеоново и е от тези, които под предлога, че липсват прокурори, завършили Юридически факултети, запълниха местата за прокурори, но си остнаха милиционери и по образование, и по манталитет. Вижте практиката на Гешев и наследника му: 8 месеци арест, по време на който арестуваният се пречупва и едва след това съд. Ако ти предявявят нови обвинения - още арест...

22

нямам нерви

преди 4 години

Дано следващия работи по-бързо, защото хората искат да видят резултати.Едната забягна в Брюксел. Ще я видим друг път. Тя има достатъчно пари в офшорката.КН и тя се е подготвила в случай на неблагоприятно развитие на нещата.

21

Присмехулник

преди 4 години

днес все модерни, технологически новини: роботка художничка (да бъдем полит. коректни спрямо женския пол :-), цирк с холограми, а тук.. поредният избор на поредната холограма от десетилетия насам. е сега кой е по-по-най напред в технологиите, м? :-)))

20

Анонимен

преди 4 години

Татяна Дончева е българската Лаура Кьовеши. Само тя е достойна за главен прокурор.

19

Гледна точка

преди 4 години

Това е голямата борба!Въпроса е *** ли ще избере гл. прокурор или Борисов ще продължи да разкрива и чисти хора от мафиотската-олигархичната структура, която работа започна. В зандана ще влязат маститите Арабаджиеви, крадците Баневи, пладнешката обирджийка Иванчева, а много други като Цветан Василев ги очаква същата съдба.А *** освен да прикрие техните и свои мръсни приватизационни следи, друго не очаквайте.

18

Анонимен

преди 4 години

Тиквундел вече си го е избрал.

17

Байфидан

преди 4 години

До victimized. А ти може би искаш някой животновъд?

16

БСП са гад.ини

преди 4 години

До активист а БКП. Да, има някакви и ги показват. За разлика от БСП-ту. Какво стана с Кирчо Добрев, нали обеща оставка ако изгубят?

15

Иван

преди 4 години

"От значение били нравствените и професионалните качества" - повЕрвах ви ...

14

Анонимен

преди 4 години

"Холандия няма да подкрепи България за Шенген докато не се справи с корупцията"А тези дето в моменра въртят корупцията, интерес от това НЯМАТ.Коя ще е следващата марионетка

13

Анонимен

преди 4 години

"за членовете на ВСС са много важни нравствените и професионални качества на кандидата" Цацата беше точно такъв.... на кого ги разправят тези, търсят си пионка

12

Анонимен

преди 4 години

Пак някой послешко на Тиквата и Мафията ще бъде.

11

Анонимен

преди 4 години

Единственият достоен е министър председател,Така че остават само Гешев или другият с терасата.

10

???

преди 4 години

Според думите и излиза,че има никакви качества,но сред тях не са професионални и нравствени.

9

Victimized

преди 4 години

"Тя посочи още, че е добър вариант новият главен прокурор да бъде човек от прокуратурата, защото той ще познава много добре проблемите в системата. Според Машева няма пречка прокуратурата да се ръководи и от жена, ако има нужните качества"Ама естествено, как няма да е от системата, така си запазвате статуквото. Иначе не се знае дали няма да иска да прави реформи, пък никой не желае такова нещо.

8

Активист на БКП

преди 4 години

Нравствени качества ??? В ГЕРБ !!!

7

до 5

преди 4 години

Той ще го избере, а не ще да го избират него

6

Анонимен

преди 4 години

И протежето на Радефф е....неговото име е.........

5

додо

преди 4 години

Сещам се само за един достоен наследник - Делян Пеевски, който въпреки, че можеше да отиде в Европарламента на високата заплата, предпочете да остане да работи за Родината.

4

Анонимен

преди 4 години

Наследява го избраникът на Него, и сочат тавана.