95

Анонимен

преди 4 години

Висим във всяко едно отношение несамо шенгенски.Тази политика е нарочно така сглобена ,за да си правяткаквото си искат.От Банкя казаха ,че сапрости,взеха си помощен талант за давърши краварски правилно всичко.Зашенген,кога се стигне.Той не е приори-тет,той е задължително неудобство.

94

Анонимен

преди 4 години

Шенген едва ли ще видим скоро Западът ги е страх че при Шенген всички мигранти които са в Гърция спокойно ще минат през БГ, Румъния , Унгария и ще се окажат при тях Виж Гърция има голям полза да ни приемат че да се отърве от тях

93

Anonimen

преди 4 години

С тази мизерна минимална заплата ако преминем в евро се връщаме в каменната ера моментално

92

Tiger

преди 4 години

Тези от Брюксел явно са на твърди наркотици.Бойко каза, че доходите на българите растат и сме достигнали вече Западна Европа.Имаме работа, пари, ходим по няколко пъти на почивка в чужбина.Тези от Брюксел какви ги дрънкат, те не гледат ли Български новини?

91

Анонимен

преди 4 години

Видяли са,че пак се задейства схемата-КТБ но за друга банка.Видяли са,че застрахователните компании са кухи и всеки момент могат да фалират,и да оставят клиентите си с невалидни застраховки.Не им трябва втора Гърция и Италия в които да наливат пари за да не се разпадне еврозоната.Ето,че за 8 самолетчета едвам събраха пари .За еврозоната трябват богати икономики,а не мизерници от гетото с външни тоалетни.ЕС гледа на БГ точно както ние гледаме на гетата с роми у нас.

90

fake news

преди 4 години

От Европа лъжат. Бойко каза, че като построи магистрали и метро в България икономиката ще бумне. Е, аз на Бойко ли ще вярвам или на Европа??!

89

стига вече СП

преди 4 години

ЕС е прекалено социалистически.Тъкмо се отървахме от социализма и пак започнаха на нов глас.Всеки народ си има своя историческа съдба и българина знае че: "който не работи - не трябва да яде!" Толкова е просто!

88

Анонимен

преди 4 години

Аз лично предпочитам да влезем в Шенген, пред това да зависнем в чакалнята на еврозоната в следващите 50 години. Би трябвало ние да поставяме условията. Или еврозоната и Шенген заедно, или ще си стоим извън тях и така. Както винаги, не си знаем цената. (и малко ме касае сухопътния шенген - нека си го пазят заради разните транзитиращи, но въздушния шенген е задължителен и просто е обида към нас да ни държат извън него!)

87

Анонимен

преди 4 години

Какво значи Евро-зоната в прав текст:България губи фискалния и монетарният си суверенитет.1. Българската Централна Банка отива на кино.2. Европейската Централна Банка вече ще управлява монетарната и фискалната ни политика.Сигурно затова са се борили нашите предци за свободана България. Да предаваме с наведена глава суверенитета си на външни сили!

86

Анонимен

преди 4 години

Ей, бонус-малус е проблемът на българската икономика. Ти да видиш! Не е че банките се крепят на магия, не е че големи застрахователи фалират за 1 ден и никой не го и забелязва преди да е станало твърде късно, не е че няма квалифицирана работна ръка, защото всички избягаха, не е застарялото население, не е липсата на промишленост от какъвто и да е вид (освен оръжеен), не е липсата на медийна свобода. Абе нищо от това не е. Големият проблем е, че гражданската следва хората, а не колите. УжасТ.

85

Анонимен

преди 4 години

Държавата на Пеевски никога няма да бъде член на еврозоната.

84

Анонимен

преди 4 години

В Еврозоната ще ни приемат точно толкова, колкото и в Шенген. Не се заблуждавайте.

83

Анонимен

преди 4 години

Много се краде..До дупка.Няма социални програми,безплатна медицина,нищо.Кой ще иска на богата софра просяци?Айде у ***!

82

BGN

преди 4 години

Хъм тия к'ви ги дрънкат... Кралят Слънце що друго ни разправя. Имаме пари, всичко е супер , на почивки сме и не гласуваме

81

V

преди 4 години

И ся ко ни казват хората ? Докато не вкарате в затвора борисов ,горанов и цацаров нито в евро зоната ще влезете нито в шенген . Освен това МРЗ то 1000 лв за да няма кражби от труд . А герб викат няма да го направим щото наще чорбаджии ще фалират вместо да фалира народа ;)

80

Някой

преди 4 години

До ДрагоКакво е направил за 10 години

79

Анонимен

преди 4 години

След още 30 години когато стандартът у нас се повиши значително и се напълним с чужденци както на запад , нашите роми ще ни се струват цвете Както сега в Англия например си харесват техните пакистанци и индийци и не искат нас източноевропейците

78

Rock of ages, до 80

преди 4 години

Прав сте относно кражбите, но някак си не виждам как бих изтърпял две кифли пред входа (добре, че не е моя блок) да тъпеят под звуците на маанета в 14:30 ч., а са единствените интегрирани в квартала...... Няма кой да налага глоби и да следи за спазването на обществения ред.... Бях в Холандия предната седмица и пред интегрирания терорист от ИДИЛ, който видях там да се разхожда високомерно всякаш всички с му длъжни, че има брада... нашите роми са цветя! Няма как да се интегрират..

77

българин

преди 4 години

До 76...Прав ти път за "запада" Но щом си тук значи и ти си "***" като нас! Нали така ни обиждаш? За твое сведение.На вън излязоха поклонниците чуждоезичници! Тук БЪЛГАРИТЕ ИСТИНСКИ ОСТАНАХМЕ! Тук и въздуха ни си е БЪЛГАРСКИ!-:) От реп ка!

76

Анонимен

преди 4 години

Алооооо , елате на себе си Не ромите които крадат по някое парче желязо а българите които избираме на високи постове съсипаха страната ни