92

ЕСТЕСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

преди 4 години

На камъняка в Джорджия е записано - 500 мильона . Какви са тези паплачи 4-5млрд ? Ще има още чудесии - целта е да се ликвидират излишните хора. ТСВ не е хипотеза , а факт, въпросът е как я водят.

91

Анонимен

преди 4 години

Ами четете за аерозолните престъпления и ХААРП и ще ви се изясни картинката!!!!

90

ссса

преди 4 години

Климатът се манипулира изкуствено от 30 години,а природата се замърсява най-много от корпорациите.Целта е пълен контрол над населението,това е и целта за налагането на джендъризма,правата на животните,заливането на Европа с мигранти,заличаването на физическите пари и т.н.

89

Анонимен

преди 4 години

Не знам за популацията на насекомите, ама хората в описаните региони трябва да поспрат да се плодят с такива темпове. А кенгурата щом са толкова загрижени да натиснат своите приятелчета от САЩ (най-голям замърсител в световен мащаб), които не ратифицираха протокола от Киото; Канада също се оттегли. Та, австралийците първо да си оправят отношенията с тези две страни, с които винаги вървят в "пакет", пък после да опищяват света.

88

НА власт наркомани и

преди 4 години

От Евро Азия предупреждават че наркомани на власт вкл В БРюксел принуждават насила похарчването на десетки милиарди euro за нагло вредна анти климатична дигитално холограмна облъчваща техника/вижте тн дигитализация/Вижте пси активирани евро комисарки обсебени от нагли жестоки врагове подава охраната на Белгия искаща прогонване на всички служители на NATO i Европейския съюз от Европа.

87

ТАКА...

преди 4 години

КАКВИ ЛИ НЕ ПРОСТОТИИ ЩЕ ИМА ДА ГЛЕДАМЕ ЗАНАПРЕД КАТО ВЛЯЗОХА ЗЕЛЕНИТЕ В УПРАВЛЯВАЩАТА КОАЛИЦИЯ В ЕК... ТАКИВА СТАТИИ ЩЕ СВИКНЕМ ДА ЧЕТЕМ ПОСТОЯННО. КАЗВА СЕ ОБРАБОТКА НА МОЗЪЦИТЕ. МЕЖДУВРЕМЕННО ЕК ПЛАНИРА РЕКОРДЕН БЮДЖЕТ ЗА КЛИМАТА. ЕСТЕСТВЕНО ДВЕТЕ НЕЩА НЯМАТ НИЩО ОБЩО. СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ЩЕ СЕ РАЗДАДАТ. ТА АКО УСЕТИТЕ, ЧЕ ОТ МАГИСТРАЛИ ББ СЕ НАСОЧИ КЪМ ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ, НЕ СЕ УЧУДВАЙТЕ...

86

JJIvanov geolog

преди 4 години

От няколко дни сеизмичната активност подава, че текат тестове за разрушаване на биосферната охрана с огромен тежък външен обект/има номер/ Подобни са констатирани по границата mesosoic eon - neosoic eon около мен преди жесток удар в края на mesosoic eon с тежък обект паднал след два тежки удара //вижте следи в BG Бяла и Кладоруб..Колеги да проучат кога са активизирани вулкани в края на горната креда.

85

Анонимен

преди 4 години

До До 88ха ха .. а колко единици полоний на 10 000 ще те накарат да се замислиш ????

84

1

преди 4 години

не успяха през 2012 и решиха да се пробват да ни убият през 2050.

83

JJIvanov warnings

преди 4 години

НАгли престъпници принудиха милиард водачи на Автомобили велосипеди и мотоциклети да увреждат тежко НЕЛЕЧИМО Земята и въздушния океан с включени скенери и фарове денем и нощемСамо з а няколко години от тези нагло престъпни действия на хората вече е взето решение з а ликвидация на безкрайно наглата човешка цивилизация.На призиви да се спазва ЗАКОНА забраняващ увреждането на Земята с включени фарове през деня управляващите не им ПУКА на заплатите.

82

До 96

преди 4 години

До МенПич пич пич! Ти гледаш от климатична гледна точка! Което е добре и правилно, но я сега във сичкото това гледна точка земи та сложи и ората! 10-15млр при това към година 2050! Не знам дал знаеш *** френската революция и наполеон са преко следствие от едно леко застудяване! Ха сега си представи толкоз милиарди и едно "леко" затопляне и липса на храна и вода! Не знам за тебе *** аз виждам сако колене, колене,колене, кървища, касапщина и неща от сорта! А ти какво виждаш?

81

Мен

преди 4 години

Принципно е факт, че климатът днес няма нищо общо с климата в началото на 19 век. А ако погледнем в исторически план - преди новата ера в българия е имало и животни характерни за тропиците. Климатът тогава е започнал да застудява, сега забелязваме затопляне. Като цяло климатът винаги си се мени и не е постоянна величина. А занърсяването сега е в пъти по-малко, отколкото през 19 и 20 век. Напредък има доста. Най-големият ни проблем е, че унищожаваме невъзобновяемите ресурси на планетата и трябват

80

ИСТИНАТА

преди 4 години

Нищо няма да се промени! Така нареченият елит на света си подготвя Марс или друга планета за преселване или пък нещо подобно на Ноевият ковчег, където да се изпокрият и спасят, а плебса ще бъде оставен на повърхността да гори и да се дави. Какъв е точно планът ние от простолюдието никога няма да разберем. Това е положението! Те и за това там наливат ресурси, да си псотроят убежището, новият дом та като дойде момента да се изпарят...а раите ще гледат отстрани като натровени с гъби.

79

Анонимен

преди 4 години

2020г. мисля, че също не звучи лошо като дата за край :)

78

Кратун

преди 4 години

Нашата Теменужка се готви да гори въглища в Мариците още 60 години напред.... Светът се изменя, нашите тиквeници само за кражбите си мислят. Ще си го носят на онзи свят.

77

Анонимен

преди 4 години

До 100Оф ей го и другата деменция :)

76

Анонимен

преди 4 години

До 98Напомням ти да си вземеш лекарствата 8 часа е.

75

Анонимен

преди 4 години

Динозаврите изчезнали заради метеорит, всичко останало заради човека. :)

74

Анонимен

преди 4 години

До мравката-слонНикога преди това човека не е бил толкова унищожителен. Човека е виновен за изчезването на страшно много животински и растителни видове от което нищо хубаво няма да дойде.

73

мравката-слон

преди 4 години

Тъй като живеем твърде кратко, през 2-3 хиляди години хората решаваме, че се случва нещо изключително, обвоняваме себе си, изпадаме в паника и не можем да проумеем, че просто идва нов сезон от дългата космическа година.