42

Анонимен

преди 4 години

Браво на Холандия никакъв Шенген за България.Корупция на високо ниво в София.Там в чакалнята.

41

Анонимен

преди 4 години

Абе какъв прогрес бе, тука мафията управлява, затова хората бягат, остават най-простите, който са обречени да живеят зле.

40

изводът

преди 4 години

Когато нещо се отлага твърде дълго, следва че може би намеренията не са били искрени.Е, ще живеем и без Шенген. После да не ни обвиняват.Ние пропиляхме и много любов по Русия, но получавахме като правило руский пальчик.Сега се оправяме по-добре от времето когато разчитахме на тях.Те сами ни водят към независимост и това е пътя!

39

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ с прогрес в разитието на корупцията - факт, но защо тоя се е домъкнал да ни поздрави за този безспорен успех?Да не би похвалите също да се плод на същата тази корупция?

38

Анонимен

преди 4 години

Поредният среден пръст за Туквуний.

37

Анонимен

преди 4 години

Такъв прогрес няма да има, мафията не го иска, а все пак тя управлява държавата.

36

баба мара

преди 4 години

ние от корупцията няма да се откажем тя ни е заложена в цървулския манталитеттака че ще минем и без шенген

35

ХАХАХХАХА

преди 4 години

зАЩО НЕ СТЕ НАПИСАЛИ ИСТИНСКОТО ЗАГЛАВИЕ - холандия ПРОДЪЛЖАВА да е против влизането ни в Шенген. Пореден провал на ГЕРБ.За колко пари се продавате на ГЕРБ да творите такива завъртяни заглавия, в които провала го представяте като предстоящ успех? Същото Холандия го каза и 2009, 2010,2011,2012,2013,2014,2015,2016,2017,2018 година...

34

Анонимен

преди 4 години

Продължителното унижаване на България и българина означава, че някой иска тя да не съществува.

33

Шофера

преди 4 години

Да ги качи малко у джипа Боце да го повози и много бързо ще клекнат и за Шенген и за американските визи.Из чукарите да им покаже прелестите на България.

32

Анонимен

преди 4 години

Евала на Холандия.

31

Превод

преди 4 години

На *** български това значи - ко не !!!

30

Анонимен

преди 4 години

Човекът говори за борба с нелегалната миграция и корупцията и че докато продължават-Шенген през крив макарон ще гледате!И нека никой не си мисли че като му покажеш някоя друга снимка с Фотошоп от оградата,той ще забрави да пита за издаваните паспорти на корем от Шкембе войвода.

29

Анонимен

преди 4 години

Ха, ха - поредната постановка в подкрепа на Тиквата.Всеки ден по една нагласена срещичка, за гъделичкане на електората

28

Чикън

преди 4 години

Поредното партньорско рамо. Благодарим. Не, че не си заслужаваме недоверието с тая мафия в парламента, ама трябва ли с лошо? Щатите също ни третират като трети свят. После се чудят "партньорите" ни защо след 30 години още е пълно с русофили и въздишащи по ссср. Продължавайте все така "партньорски".

27

Л.Иванов

преди 4 години

Напълно прави са хората! Няма как такава корумпирана държава да влезе в Шенген! То и германците мислят същото, а и не само те! И няма как да е иначе! Докато на власт е изключително авторитарния режим,прогнил от корупция, просто трябва да забравим за Шенген!Как да се бори с корупцията, като тя започва и завършва със герб! И още една причината - при тая прокуратура резултата ще бъда винаги и единствено отрицателен!

26

Анонимен

преди 4 години

борба с корупцията на практика няма. правят се едни фиктивни проверки и не се откриват нарушения на очевадни нарушения - тераси, апартаменти за милиони, купени с неясни доходи. какъв Шенген, какви 5 лева?!?

25

Анонимен

преди 4 години

С или без Баце, холандците няма да ни вземат. За тях сме си втора ръка и тва е, не че те са цветя (лалета) и рози. Да не говорим колко мигранти влизат в ЕС през Гърция, Малта, Испания, Италия, ама там нищо...няма корупция, няма нелегален трафик. Оня в Италия нали и той се плюнчи как ще спира африканските лодки и кво...и той нищо. Просто не ни искат при никви положения и си мислят извинения.

24

мак

преди 4 години

Каква борба с корупция? Видяхме, как се води след последните афери с властимащите. А дали границата се охранява добре е спорно. Нищо чудно, че правят спънки за Шенген.

23

Анонимен

преди 4 години

Тоя номер е същия като с американските визи.Може ама не сега.Блаженни са верующите християни.