158

Ти да видиш

преди 4 години

До ЕС фен "Лендлиза" не е село в падмасковието, а помощта спасила главата на Сталин.

157

Ти да видиш

преди 4 години

До *** пък аз си мисля, че поне половината ги изби в гръб КГБ, защото не искаха да се сражават на страната на поробилата ги Русия.

156

Aha

преди 4 години

Germaniq i neinite siuznici ubiha nad 25 miliona ot grajdanite na SSSR, da ne zabravqme i tova.

155

ЕС фен

преди 4 години

"Но това е първата стъпка, към краха на фашизма."...моля ви се. То бива невежество, ама чак пък такова оглупяване...Четете за Сталинград, за Курск, за Лендлиза - това са първите стъпки.Десантът в Нормандия всъщност е първата стъпка към частично спасяване на Германия от Червената армия.

154

Анонимен

преди 4 години

В момента в Германия нацистите са най-тъпите,праволинейни и мързеливи хора. Нищо не става от тях! Прикриват се но, са разпознаваеми по поведението и приказките. Такъв ще те обиди без причина и никога няма да признае че, си добър в нещо или че го превъзхождаш. Некадърници които се крият зад една античовешка идеология! Пълни *** и слепци! Добре че, са ги победили защото иначе щяха да унищожат човечеството. В Германия съм и знам за какво става дума. Никога повече нацизъм!

153

Зов за помощ

преди 4 години

Зверски убити канадски войници и офицери при десанта подават следното:Моля ви хвърляйте в канала от Англииска белгииска и френска страна гниещи плодове вкл ябълки череши круши грозде за да можем да с е измъкнем от капаните в които сме попаднали..100 - 900 тона рабиш са нужни ..информацията върви в момента от региона в който са загинали при десанта..приема се от всички англииски църкви в Кент ..

152

Внимателно

преди 4 години

Дизайна на немската техника подава ,че обсебени от духове на масови убиици подставени като ръководители в Берлин вкл Хитлер,Химлер,Гьоринг и други с а ползвани за нанасяне на жестоки поражения на човешката цивилизация.Много има и на власт в Москва.Подобен проблем с е появява след войната с Труман и Чърчил обсебвани през ***.

151

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Предпочитам да умра за Германия от колкото цял живот да съм руски слуга!"Живей за БЪЛГАРИЯ !!!

150

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Бомбите са се сипалии 30 дена денонощно и почти всичко е унищожено - заводи , танкове , армия , инфраструктура, цели градове са съборени"Въпреки това Германците успяват да поддържат военото производство реално до Март 1945 от 1941 е постоянно увеличавано на месечна база. За пръв път Геманците прилагат ефективна схема на ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ на производствата. а селата в Германия ВБ и САЩ не са ги смятали за значими обекти и не са ги бомбили.Оръжие са имали но персонал не

149

Боби

преди 4 години

До Анонимен"На източния фронт няма никой . Всичко е преместено на запад и очаква САЩ."ЕТО ПОРЕДНИЯ ГЕНИАЛЕН ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВСамите Германци в техните си мемуари казват че на западното крайбрежие е имало дивизии само на книга - реално всички военни там са били или старци или хронично болни или симпатизанти на Хитлер от Европа от Кол и въжеЕдинствената част с боен опит е тази защитавала "ОМАХА" там и Американците дават най-много жертви за ден от всички конфликти участвали в историята

148

Анонимен

преди 4 години

На източния фронт няма никой . Всичко е преместено на запад и очаква САЩ. Но не очаква че САЩ ще ги ударят с 15 000 самолета . Германките са казвали по-добре руснак между краката, отколкото американец в небето. Бомбите са се сипалии 30 дена денонощно и почти всичко е унищожено - заводи , танкове , армия , инфраструктура, цели градове са съборени . Това естествено води до края на Хитлер.

147

Анонимен

преди 4 години

когато десанта започва войната вече е с ясен победител а германците са се страхували най много да не ги пратят на източният фронт.тези по бреговете до десанта са били като на курорт независимо от пристрастията това е факт.

146

Военен Историк

преди 4 години

десанта успява защото на немците им свършили боеприпасите и не можали да разстрелят всичките съюзници.

145

Анонимен

преди 4 години

Предпочитам да умра за Германия от колкото цял живот да съм руски слуга!

144

Анонимен

преди 4 години

Вечна слава на героите от Вермахта и Вафен СС.Те ни върнаха отнетите от съседите ни изконни български земи,без нищо в замяна.

143

Да допълня...

преди 4 години

Хитлеристката армия е била дисциплинирана и много добре въоръжена. Далеч по боеспособна от руската. Проблема е в главата на Хитлер който допуска огромни тактически грешки и лакомия.Ако беше хвърлил цялата си военна мощ към Русия още в началото , с Русия щеше да е свършено.Но това че Германия губи е добре. Поразиите на Хитлер при победа щяха да бъдат чудовищни.Лошото е че ни поставиха на грешнато страна.

142

Анонимен

преди 4 години

Американците дават 200 000 жертви за превземането на 1 остров и не се отказват ! Тея с 1 милион армия се връщат от Полша до Москва с пълни *** и овисналии носове. И 2 години си седат там докато Англия сама носи войната на гърба си. Айде Моля ви се с тея измислени героии мустации и пияници.

141

Питам

преди 4 години

До До 150 151 Ми защо казват че ако не са били Америка и Англия , сега в Русия щяло да се говори немски ?

140

Анонимен

преди 4 години

Корави били ...ВСВ най много дезертьори има от Русия :)

139

Анонимен

преди 4 години

Манекен си ти от панела. Русия няма война спечелила сама. Все съюзниците е бутат. Държава без флот , ввс и модерно оръжие няма как да победи Райха пияндурр. А "манекените" превзеха 12 острова в Японско море един по един с пехота . Русияя като превземе голяма държава САМА ела ми се обади пинко. Даже и от Афганистан си заминават насрании 80те години .