65

Стар браншовик

преди 4 години

2000 лв взимат при мен редови готвачи. Главен 3600 на 1000 са миячите при 40 часа седмичен труд.

64

раша наша

преди 4 години

а знаете ли че ректорите се подиграват с студентите даже си искат сексуални отношение как няма да се вмешвате или искате да се криете зад техният гръб закона на министерството трябва да е закон

63

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 62То не че няма, ама от масовката там, дали има и 0.5% който хем да си пасват, хем да имат умения, хем и нервите ..

62

Анонимен

преди 4 години

"Ако преди 30 години се приемаха 30% от завършващите гимназиално образование, през 2016 г. това достигна близо 80%"Преди 30 години, повечето хора вярваха, че с труд може да се издържат. Преди 30 години, много малко мислеха, че ще има хора с 500 лева заплти, които не стигат за една стая със сметките.

61

Чичо Сам

преди 4 години

Пиши си, пиши си! Нищожестват а, както казах сами си вЕрват! Ps: Написах го в нискоинтелигентения ти стил, за да го схване плоския ти мозък!

60

Анонимен

преди 4 години

Много не се хвърляйте на чуждото образование много близки приятели и роднини - Икономика и бизнес в Германия Манхайм - най-добрия в класацията централата на SAP e в този град.. Икономика Във виена и работят с 500-600лв. от един телефонист .. за 2000-2500лв. В Германия и Австрия работа за началници чужденци няма..

59

Анонимен

преди 4 години

Икономиката била наука , ало дегенерата осъзназнай се - това не е наука , а религия за грабеж..

58

Анонимен

преди 4 години

До Чичо СамЕ то си личи колко и с какво ти е пълен погледа смешнико, продължавай да злобееш, ти си най-великия на света и ето защо си завършен неудачник.

57

Анонимен

преди 4 години

И какво лошо има в това хората да се образоват не ми стана ясно в крайна сметка? Великата БКП простотия трета година кандидат-студент, я няма никъде в цивилизования свят. Висшето образование трябва да е изцяло платено за да е качествено, само определен брой ученици с висок успех, трябва да държавата да им поема таксите. Иначе всеки който има желание и възможност, трябва да може да се образова! И българина е крайно време да проумее, че в този динамичен свят, образаваниетопродължава цял живот!

56

Самоук

преди 4 години

До Анонимен Правилно постъпваш .По добре е да се подготвяш за мис България инче си загубена или да казваш Времето по БТВ (да те забележи някой чичко паричко).

55

Анонимен

преди 4 години

До Чичо СамДа, а пък твоя поглед е много пълен, основно със злоба и простотия.

54

До 49

преди 4 години

Икономика и право са изключително сериозни науки, не знам кой те е излъгал, че това е "роман за удоволствие"!

53

Чичо Сам

преди 4 години

До Ан 4 Човече не знам дали се шегуваш, или си *** на заплатка, но висшето в момента в България е едно от най трагичните от 89-та, насам! Само за последните десет години, куцо и кьораво, от у-ще, където в час вместо да слушат учителя си гледат клипчета, и после хоп изкласили!!! Трагедия, само влези в един произволен ВУЗ, за да им видиш празните погледи....

52

Анонимен

преди 4 години

Аз съм студенка , следвам Връзки с общественоста и чета Паулу Куелю

51

Самоук

преди 4 години

До Д Верно е . Учих в Техническия до 2003 година за телефонна централа сименс А18 с изкачващо въртящ се механизъм . Имаха я в Телефонна палата ,година след дипломирането ми влязоха в Палатата и я изрязоха с флексовете ....така че трябваше пак да почна да уча от начало съвременните технологий ...С дипломата от техническия спокойно мога да си изтрия дупето...До сега никой не ми я искал да я погледне ама никой...Сменил съм 5-6 работи Имам IT сертификати които са ми основата на образованието .

50

Анонимен

преди 4 години

В грешка сте.....целта не е дипломата.....целта е четири , пет а и повече годинки да се мятат гюбеци в чалготеките и сладкия купон да е денонощен,.....

49

Анонимен

преди 4 години

Стават студенти в УНСС и след това гордо отиват на Слънчака да са бармани и сервитьори и да говорят на пяните германци колко са велики и недооценени...

48

Св

преди 4 години

Днес присъствах на нещо интересно. 3-4 ученици, питаха къде е едно учреждение, за да им "разпишат" за стажа. Много странно, какъв стаж са карали, че не знаят и къде е сградата за да им разпишат. И после отиват и учат вишу. Дано уцелят вратата, сградата и най - вече града, като идат да си взимат дипломите.

47

Анонимен

преди 4 години

70% от младежите учат икономика , администрация и право, че е най-лесно , лежиш по-гръб и си го четеш като роман за удоволствие .. И всичкото това негодяй иска да става началници . меринджеии , министри .. И накрая стават магазинери и всичко им криво - държавата , комунистите и Хан Аспарух са им виновни..

46

Мда

преди 4 години

Много вожд,малко индианец.