22

Анонимен

преди 4 години

Извинете ме, препрочетох статията, но така и не открих как точно посещенията на тези дами при страдащи хора им помага помага реално?!

21

Waffen SS

преди 4 години

Я пак за интелекта,че да се посмея,за да ми мине главата.Много е забавно.

20

Анонимен

преди 4 години

То една шестокласничка знае повече от тия

19

До Иван

преди 4 години

Не се знае какъв е халът на някои узбекистанци. Нищо чудно положението на нашите старци да е цвете в сравнени с тях.Преди време пътувах из тази република.Извън няколкото големи града, посещавани от туристи, нещата са твърде различни.Да не говорим пък за пустинята, където също живееха хора. Някои старци имаха вид на излезли от филм за времето преди Първата световна война. Като млад и неопитен човек, тогава си помислих, че те вероятно са консервативни и затова са с такива парцаливи *** и халати

18

Иван

преди 4 години

"възрастните хора в България са в нормални условия" ... това е вече гавра!

17

Анонимен

преди 4 години

КУХИ *** СА ТЕЗИ

16

Анонимен

преди 4 години

Какво се крие зад красавиците ли??Проституция! Хора които плащат за да станат миски след като са спали с тях. Това и децата го знаят! В България особено е така. Да не говорим за разните измислени певици които продължават да бъдат *** и след като вече са проби ли, за да се задържат

15

Анонимен

преди 4 години

До лилиЛиленце, това което си написала е вярно, но това не е подценяване! Майките ни са жени, нали така, и са се грижели за нас, а в това време татковците ни са се грижели за прехраната и сигурността, нашата и на майките ни! Помисли малко, дали е възможно да повериш грижите за най-скъпото си на някого, когото подценяваш и неуважаваш?Отделно, не искаш в сянката на мъжа - добре, лошо няма - докажи че си като него, а и по-добра!Но не очаквай нещо само за това, че си жена!

14

Анонимен

преди 4 години

Абе не знам какво се крие *** самата идея да доказваш на накой умен ли си вече е проста.Ако съм умен това ше го покаже поведението ми и напредъка ми в живота не мнението на разни случайни *** който могат да казват че съм глупав примерно и просто от завист както е токова популярно в България.Освен това кой по дяволите са тия дето *** трябва да им доказал това Господ ли са МЕНСА ли са поредните самозвани кандидат съдници.Разбира се те самите не си покриват завишените критерии но пробват.

13

Анонимен

преди 4 години

Как не ги е срам да се гаврят със сираците?!

12

баба ви

преди 4 години

Зад това се крият възрастни чичковци с дебели портфейли и леко повдигане на краката когато се наложи. С много труд и бачкане на 3 смени ,само квартира и сметките не могат да си покрият убавиците.

11

Хейтър

преди 4 години

Симпатяги са, но ако ги питаш някой "сложен" въпрос- примерно кой е открил земното притегляне, ще те гледат странно :D Не дай си боже, да ги пита човек за европейска столица - "Ми кой ги учи тея столици, чуек?" Гери Дончева изглежда една идея по-умна, тя може и да отговори. Иначе е ясно, че искат световен мир! И ако може мирът да бъде в Дубай с тях на почивка :D

10

Victimized

преди 4 години

"Жените навсякъде са подценявани от хилядолетия по религиозни и по още много причини"Нефертити, Клеопатра, Екатерина Велика, Кралица Виктория...... Мога да ти направя толкова дълъг списък, но няма да ми стигнат символите. Природата е такава, мъжете не са много добре пригодени еволюционно да гледат деца, пригодени са да ловуват и да ги пазят. Жените са природно по грижовни, по търпеливи и така на татък. Това което говориш е модерен вид феминизъм, който има за цел да разбие социалната структора.

9

Анонимен

преди 4 години

*** кифли !

8

Анонимен

преди 4 години

Абсолютни глупости и безсмислици.

7

Даа,

преди 4 години

сега разбирам, че базовите неща са закуски и плодове.

6

Анонимен

преди 4 години

Какво се крие зад външността им? Абсолютно нищо.

5

Анатомия

преди 4 години

Какво може да се крие зад външността?Вътрешности!

4

Сп???нс

преди 4 години

хахахаха, като ги видях тези двете с ленти и корони, се сетих за Симпсъните, където кметът им винаги ходи с една лента "Кмет" и е в кревата с една с рента "Мис"

3

Анонимен

преди 4 години

Красавици??? Тази и сто корони да сложи, пак си остава куха!