25

Анонимен

преди 4 години

Като се огледате в "Красна поляна", поляна ли виждате? Било е, едно време. Сега е квартал. Колкото са и ливадите в "Манастирски Ливади". Били са навремето - сега е квартал. Така и вие ще обяснявате на децата си какво е било едно време и защо квартала се казва "Борисова Градина".

24

Учен

преди 4 години

Какво измерва мерната единица кв/м?

23

Анонимен

преди 4 години

името ясно сочи какво е и какво трябва да бъде: Борисова ГРАДИНА, т.е. ПАРК. Никакво строителство повече там, каквото има това е.

22

Парк бате, парк

преди 4 години

Това е предназначението на Борисовата градина. Всичко друго е пряка агресия спрямо здравето на столичаните.

21

Геро

преди 4 години

Аз сметам че требе у Борисовата градина да се построи паметник на Байко Борисов щото той е като нас *** и градината я е засадил той с две голи раце на гола поляна

20

sante_dog

преди 4 години

"По думите й през годините от Борисова градина са отнети терени и нарече "политически цинизъм" тези партии в момента "да бият камбаната"."Т.е. продължаваме на принципа "А вие защо биете ***?" или как?

19

сс

преди 4 години

"По думите й през годините от Борисова градина са отнети терени и нарече "политически цинизъм" тези партии в момента "да бият камбаната"."Разбива... Те са строили там ... и ние ИСКАМЕ. Не може да не се облажим и ние. ааааа

18

ало Ваньо??

преди 4 години

Ваклин е обещал едно блокче с големи тераси точно по средата на парка.

17

Анонимен

преди 4 години

до 15 Селската послушници сигурно си мисли, че Борисовата градина идва от Бойко Борисов.____________________________________________________________Ама защо да не мислят така ? Борисов като каже "аз построих " ,"аз замазах" и те му вярват че лично той го е направил. С хора с мозък колкото едно аспиринче до чертата неможеш са спориш . Още има верващи в светлото е. врей//ско бъдеще за гоими .

16

Ха-ха

преди 4 години

Който иска гора да си ходи на село. Аз искам асфалт и плочки.

15

Анонимен

преди 4 години

Алчността няма граници! Мисля, че не съм лош човек, но на отрязалия здраво дърво, не пожелавам да не види добро... пп: пожеланията ми се сбъдват

14

Анонимен

преди 4 години

Селската послушници сигурно си мисли, че Борисовата градина идва от Бойко Борисов.

13

Анонимен

преди 4 години

Гробарите съсипват един по един символите на София.Жалко.

12

...

преди 4 години

Епа софиянци да ви е честито! Вие си избрахте тия ! Вие сега ще си ги душкате и храните във града "ви"! Лошото е, че харесвах Борисовата градина! *** сега като се построят хотели, паркинги, дискотеки, ресторанти и се изсече гората еми...! Предполагам, че на мястото на обсерваторията ще има я дискотека я нещо дето се продава по-евтина дрога, поне нещо от нещо да направи тая столична община за гражданите си! *** каквото сам си направиш и цяло село не може!

11

пипи дългото чорапче

преди 4 години

Нищо не ще бе искаме си я старата без строежи.Хората не ви щат те искат да строят

10

Анонимен

преди 4 години

Аман вече от тези селяни на власт. Вижда се, че те не милеят за София и разрушават всичко. Не случайно името е Борисова градина, а не село ..... ама те на село нямат такова понятие, за тях градината е с доматите и граставиците. Сигурно не са чували, че такива паркове са белите дробове на града, както не се сещат да мият улици за да има въздух.

9

Иван Пешев

преди 4 години

И винаги предлозите са следните , хората с увреждания и спортни площадки що не отидете пеша да видите колко хора спортуват без спортни площадки. Що не пуснете някакви застрояване на парка в Бояна там също има нужда от обновление !!! Ааа забравих това си е на властта там не се пипа .

8

Преди месеци,

преди 4 години

при това не без участието( и облагодетелстването) на Фандъкова - бе проведено допитване, относно застрояването в кв. "Мусагеница"("Младост 1" - от бл. 80 - 110 и тн.). След крайния срок на живущите в квартала ДИРЕКТНО им бе заявено, че мнението им по въпроса няма да бъде зачетено! Между другото - бл. 110 е построен с пари(незаконни) на Ст. Софиянски и на Ант. Николов(все от бившето СДС). Имотите на хората наследници на тази имоти - така и не им бяха възстановени.

7

Иван Пешев

преди 4 години

Крайно време е някой архитект да го отнесе тия *** се самозабравиха !!!

6

строител от герб

преди 4 години

поне 10 блока от по 20 етажа мога да набутам на това място. и една линия офиси. ша избутама спирката на платното малко но къв е проблема. все пак, има бум на търсенето на апартаменти за по 5000е/м