125

Анонимен

преди 5 години

До роб на влаЗта Селско стопански университет колега е май по добре отколкото да си завършил ВИФ или социология и да си некаков началник.При Цветанов Вифаджии началници, при Бъчсарова социолоти - те такива са и днес.

124

роб на влаЗта

преди 5 години

Само в МВР може да станеш директор когато си завършил Селскостопански университет или др. и да ръководиш служители - ръководството се интересува само от резултати...актове..фишове...зад.лица...разкрити престъпления и всеки служител гони норма.Полицаите застаряха и то много ...изтъркани стави..болни..слепи..не мислещи но МВР им вдига възрастта и не взема нови служители..

123

Анонимен

преди 5 години

До БобчоИ с тия 25 стотинки на час смяташ ли, че ще почнат да тренират в залата и на стадиона за да влязат във форма, ще научат чужди езици и ще се държат любезно?!

122

Гавра

преди 5 години

Прави сте и за лекарите трябва да е много повече. НО, после сне се чудете защо дърпат рушвети, като невидели и си вършат толкова качествено работата. ВЕЧЕ балъци няма в никоя професия, и всеки труд, ако някой иска да е качествен трябва да е добре зплатен. Особено в професии в които или си рискуваш живота, или нечии живот зависи от теб.

121

Surg

преди 5 години

ми толкоз е труда от 00 до 6.0 на сестра или доктор, пък никой не плачи.....що така ...?

120

Анонимен

преди 5 години

Полицаите са недоволни от условията за допълнителен труд .А дали народа е доволен от резултатите от техната работа ? Все полицаите били все от нещо недоволни, а народа пита ли го некой как я кара?

119

Бобчо

преди 5 години

Кацам с редовен полет на терминал едно в София. Часа бе 3.30 сутринта. Една сърдита лелка от гранична полиция трябваше да приеме хората от два самолета по 180 човека. Полета от Бирмингам бе около 3 часа, а лелката ни накара да чакаме още близо час.Та ей такива хора искат увеличение на заплатите си.

118

Анонимен

преди 5 години

Един или най много двама *** дращят тук и предъвкват едно и също, мелят като мелници едни и същи глупости, баз да си дават зор даже не ползват и грам въображение... мухляри, асоциални елементи, лузъри и невъобразими сдуханяци си мислят, че като си изливат тук дребнавата злоба - ще накривят на някой капата и, че някой ще се впечатли...безполезни мършояди. Има ги навсякъде, като критикуват всичко и всички, а не се видят в огледалото и не си гледат кокошките в курника на село.

117

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 122Господин полицай ,като не ви харесва държавната хранилка подавате оставка и започвате работа като нощен пазач в частна фирма.Разбира се ако вашият силен и всеобхватен интелект позволява можете да станете професор в престижен университет в чужбина.Успех.Всичко е във вашите ръце.

116

Анонимен

преди 5 години

Не проумявам как е възможно админите да оставят такива отвратителни и вулгарни коментари, че и откйрито да толерират омраза към органите на реда! В крайна сметка вългарността, цинизма и простотията трябва да и се сложат някакви граници, не мислите ли така, репортерчета?Какво ли кажат от СЕМ!?

115

дядо Поп

преди 5 години

нямат наяждане тея фуражки еииии 6 ч саботят на смяна ,60 дена отпуска, 20 заплати при менЦиониране, младежко пенсиониране...... санаториуми, ко праими ся...............и тн............

114

Лоши коментари!

преди 5 години

Защо не станете полицаи,та да ви завиждаме?

113

Спас

преди 5 години

Само МВР. Благодарим ви смели полицаи и Поклон!!!!

112

Анонимен

преди 5 години

До и пенсия и заплата Такива привелегии немаше Татовата милиция. Бачкаше 31 дни в месеца без пари за извънареден и нощен труд - разчитаха само на доста скромната заплата от около 200 - 250 лв. за сержантите и около 270- 300 лв. за офицерите и си вършеха перфектно работата. Сега полицаи на пенсия и заплата , отделно за извънареден труд , сега и пари за нощен труд. Да електората требе да се ухажва пък резултатите може да са и ....нула.

111

българин

преди 5 години

Капитализма в България се подиграва.С ресурса КОЙТО МУ СНАСЯ ДОХОДИ>ТА ДА ИСКА ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ! БЕЗОЧЛИВ Е "БИЗНЕСА" В България! Тояга ли иска вече?! И вие сте СМЪРТНИ КАТО НАС! Забравихте ли го виждайки голям паричен ресурс???!

110

Анонимен

преди 5 години

Глупости! Имат право на 70 часа извънреден труд на тримесечие и по още 25 при извънредни ситуации. Тия 25ст. са за времето от 22.00 часа до 06.00 часа. И ся за кво ревете , докато сте по график на работа по това време, колко искате да ви плащаме- по 1лв, по 2лв... затова , че сте на работа. Уви, нищо не споделяте , че най-много работещи пенсионери в държавата са в МВР. Проста сметка показва че от 01.07.2019г тавана на пенсията е 1200лв + заплата 1200-1500лв- колко стават бре, шапкари?

109

Анонимен

преди 5 години

Като не им харесва да напускат и на работа при някой келлеш-бизнесмен комунистически внук за 650 лв на месец и без привилегии отпуски и скатаване!Ама ха!

108

Анонимен

преди 5 години

Mного им са 25 стотинки. От когото нищо друго не става, става полицай!

107

Анонимен

преди 5 години

На мен ако ми даваха 50 ст да не правят нищо, щях да се радвам

106

Некадърници

преди 5 години

ами и тези са ви много , некадърни , цялата полиция търси един човек за 20 дни - тълпа некадърници слуги на властимащите знаещи само да плачат за пари като ви са малко напускайте и отивайте да работите някъде а какво можете