7

Дърта ЧанДа

преди 4 години

а мазнината у фритюрнико? смяна един път на сезон, как няма се одрищи човек?

6

Иван

преди 4 години

Да чукам на дърво за десетките години на нашето Черноморие, от началото на 80те до мин. лято, имам само два хранителни кошмара.1993 - Три дни се оригах на умрели катерици след консумация на мелба в кафене в Ст.Несебър.2015 - Два дни лъвове и тигри се гониха в корема ми след консумация на сафрид в Поморие.

5

Georgiev

преди 4 години

Миналото лято след рибка в заведение на плажа на Синеморец си докарах много приятни стомашно-чревни проблеми. Иначе мястото е готино!

4

fake news

преди 4 години

тази от 1.30 на къв език говори??? една дума не и разбрах.

3

Него

преди 4 години

Особено цацата я правят като каша отвътре.

2

Трайно безработен

преди 4 години

И АЗ бих пробвал ама не дават без пари !

1

Анонимен

преди 4 години

Като човек който живее във Варна мога да препоръчам на хората посещаващи заведенията по плажната ивица яжте всичко друго но не и риба и миди... честно казано бих пропуснал и "пържените" картофи.