5

Анонимен

преди 4 години

Ох пак ли тоя самовлюбен полуграмотник...

4

Анонимен

преди 4 години

Днеска го гледаме дебелия тъпир вика на Силвестър Сталоун "живо здраво" ....... Се едно не е в министерски съвет а на полето. Този е тотално падение в цялата история на държавата ни .

3

Анонимен

преди 4 години

Всички от ГЕРБ се готвят за новия София прайд. Те са загрижени за третия пол, за малцинствата, дали ще се проведе новия гей парад, дали ще се приеме истанбулската конвенция, да приемем голям брой бежанци, да изпълняваме безприкословно всичко спуснато от ЕС и америка, да унищожават всичко Българско. Единственно ГЕРБ не ги е грижа за Българина, и за Българския народ. Във цялата ни над 1300 годишна история никога не са управлявали такива *** и нац. предатели като ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 4 години

В зората на БГ демокрация американският консул свикал политическите лидери на БГ т.е. БСП и СДС и им забранил политически преследвания в името на прехода (знам го от 1-ва ръка участник).След броени месеци при смяната на властта етюдът ще се повтори с тази разлика, че за 30 години преход БГ етнос е ликвидиран.Браво на Ротшилд!

1

Анонимен

преди 4 години

Вчера зачетах интересна статистика за катапултиралите и загиналите военни пилоти на България като статистика за всички времена-бяха стотици.К'во праИм с 8 самолетчета?!