15

Анонимен

преди 4 години

Държавата пак бяга от отговорност. Трябва да има ясни правила. Фиксирана стартова заплата и таван който не позволява някои богопомазани лекари да вземат от две до тридесет пъти по висока заплата от своите колеги. На главните лекари задължително да се търси отговорност за необосновани стопански разходи и да не им се позволява да се държат като еднолични господари дерибеи.

14

АНОНИМЕН

преди 4 години

И ЗАЩО ЩЕ ГО ПРАВЯТ ТА ТЕ СЕГА ВЗИМАТ ДОСТАТЪЧНО КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ОТ КЛИНИЧНАТА ПЪТЕКА ДЪРПАТ И ОТДЕЛНО ПАЦИЕНТА СИ ПЛАЩА ВСИЧКО ИЛИ СТАВА ДВОЙНО. ЕМИ ЗАТОВА МНОГО ДИРЕКТОРИ НА БОЛНИЦИ СА МИЛИОНЕРИ С ПО 20-30 АПАРТАМЕНТА, ОФШОРКИ, ИМОТИ, АВТОМОБИЛИ И КАКВИ ЛИ НЕ ЕКСТРИ. ЗНАЧИ ЛИ ТОМА, ЧЕ ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА НИЩОЖНИ??????????????

13

Анонимен

преди 4 години

Ей не се наядоха тия наговорили и корумпета...

12

Анонимен

преди 4 години

въх намалиха им заплатите, те сега 60% взимат!!!

11

Анонимен

преди 4 години

А ако са на загуба -без заплати ли?

10

анонимен

преди 4 години

от провинциален град съм преди болниците и поликлиниките се брояха на пръсти сега са над 20 болници а за поликлиники да не говорим има на всяко кише и всички пълни с хора голяма далавера банките умряха ама болниците и поликлиниките се множат

9

д-р Ох Боли

преди 4 години

Много по морален съм, когато не ми се налага да ви карам да си плащате. Който резбрал - разбрал.

8

д-р Ох Боли

преди 4 години

О, намерете си балами с дипломи, да ви обслужват без пари! Свърши се тая, да я караме само на една гола Хипократова клетва. Злоупотребихте с морала ни.

7

Анонимен

преди 4 години

Кога ще забрани здравнонеосигурените да се ползват от същите права като мен?

6

Лекар

преди 4 години

Щe си намиpам болни на килограм колко болнични мога да издам един Бог знaе 50% са си 50 много болна нация.

5

АнонимеН

преди 4 години

БОЛНИЦИТЕ И УНИВЕРСИТЕТИТЕ СА ДЪРЖАВНИ И НА ИЗДРЪЖКА НА ДЪРЖАВАТА А ОТ ГРАБ САМО СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ГИ ЗАКРИЯТ ЩОТО БИЛИ РАЗХОД!НАЙ-ГОЛЕМИЯ РАЗХОД В ДЪРЖАВАТА СЕ КАЗВА БУДА НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е С ИНТЕЛЕКТ ПО-МАЛЪК И ОТ НА МАКАК

4

Анонимен

преди 4 години

Според Ананиев всяка болница е със различни правила и навсякъде болните ги лекуват различно. В София болният от грип го лекуват със сироп за кашлица, а в Русе го лекуват със женшен и разтвор за отпушване на нос и Виетнамско чудо и за туй в навсякъде резултатите са различни.

3

бай х

преди 4 години

До Анонимен 24 000 000 работещи плащат задължителната здравна осигуровка ,това не е за бог да прости и без пари .....съгласен съм да е платено ако здравните вноски отпаднат

2

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНЩо не обясниш на лекарите, че безплатно за Бог да прости трябва да бъркат в гнусния ти бесепарски дирник?

1

АнонимеН

преди 4 години

ГРАБ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ БОЛНИЦИТЕ НЕ СА ПЕЧЕЛБАРСКИ ИНСТИТУЦИИ!!!БОЛНИЦИТЕ СА ДЪРЖАВНИ И ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ТЕХНИТЕ РАЗХОДИ ТОВА НА ГЕПБ ЯВНО НЕ ИМ Е ЯСНО!!ЯВНО ПАРИТЕ ЗА ЗДРАВНИ СА РЕШИЛИ ДА ГИ ХАРЧАТ ЗА ДРУГИ ЦЕЛИ!