28

Анонимен

преди 4 години

Считайте предизборната кампания за местните избори за открита.

27

sss

преди 4 години

Даже не съм чел статията след това гръмко заглавие

26

...

преди 4 години

Значи нека го кажем така студенски град отдавна не е студентски понеже там има почти безплатни проституки и във секи бар и дскотека можеш да си купиш евтина дрога! Та от там требе да се почне за да се оправат нещата! След това са строежите ми при толкова *** защо да няма и публични домеве където да могат да се таковат тия жени!? Та така драги ми зрители!

25

Рмн

преди 4 години

...е не е ли късно? То остана ли място едно дърво да се забоде някъде? А и съгласувано ли е с Бароко ...

24

Munchen_DE

преди 4 години

Браво, направо повярвах, още малко и ще се върне във вида си от времето на социализма. Вие самите вярвате ли си или просто започва предизборната кампания на Фандъкова?Какво? Сега ще събаряте сгради ли или след като минат изборите ще се строи от подбрани фирми, вързани с властта. Все пак локацията е "апетитна", както е модерно да се изразяват някои...

23

кольо

преди 4 години

Скоро очаквайте блокчета и пред зала Бонсист. Има една фирма там, която застроява целия квартал . Всико там е мазало- Апотеоз на управлението на Данчето,Има врътка- обявяват, че ще строят общежитие и строят блок без гаражи в някоя зелена площ. Както скоро се случи пред ТУ

22

оБщежития за Софиянц

преди 4 години

А щом ще стане кампус от западен тип ,ще се премахне ли комунистическата забрана студент от София да не може да живее на общежитие в родния си град!По цял свят студенти от съответния град са с ПРЕДИМСТВО за настаняване на общежитие в родния си град, а придошли се настаняват ако остане място. В общежитията на Сорбоната предимство е за парижани и чужденци, а провинциалистите-обикновено не стигат местата и отиват под наем.В Лъндън скуул ъф икономикс общежитията са с предимство за лондончани и тн.

21

t

преди 4 години

То това е Дианабад, не е Студентски град....

20

Додо

преди 4 години

Ужас! Пак има едни пари за усвояване, е ще има за наште ора, нЕма как! Ше се крадне!

19

Анонимен

преди 4 години

На книга всичко е ток, само гледай цирк като започнат да строят ..., хахахаДържавата цирк!

18

Анонимен

преди 4 години

Поредното крадене! Поръчковият закон Лучников не остави незастроен терен...30 години се ползваха лъжесвидетели, с чиято помощ се построиха блокове и блокчета върху земя, която никога не е била частна собственост. В Студентски град няма библиотека и книжарница, но може да кандидатсва в Гинес за най-голям брой денонощно работещи заведения и павилиони за алкохол и цигари!

17

Лакърдиева

преди 4 години

Как ще стане тази промяна? Те изпозастроиха всички зелени площи, вече стана общежитие, кооперация, общежитие, кооперация. Добра беше идеята да има квартал само за студенти, но вече отдавна не е така и няма и как да се върне.

16

Kuala

преди 4 години

Студ. град е пример за хаоса в държавата ни. Всяка педя земя е застроена с високи блокове. Повечето празни. Пълно с чалготеки. Паркинги никакви, улици тесни, криви. Тротоарите са от соц-време, с ронещи се плочки. Тревясали и храстясали зелени площи, локви навсякъде. Чувството е ужасно. Сега явно искат да усвоят някой нови проекти, за да увеличат хаоса.

15

ГОСТ

преди 4 години

Поредната градоустройствена трагедия в София.

14

Данчо

преди 4 години

И едно влакче на ужасите да сложат с мобилни жрици предлагащи фелацио.

13

vlady

преди 4 години

Браво на покойния голям пианист Лучников - неговият закон помогна Студентски Град да се напълни с центрове за подготовка на футболисти. Заслужи паметник, само трябваше да е с бутилка в ръка.

12

ай сиктир

преди 4 години

Да направят и алея на червените фенери и без това се пердашат на поразия за жълти стотинки.

11

Анонимен

преди 4 години

Кога ще има*

10

Анонимен

преди 4 години

А студенти коге има

9

Смехурко

преди 4 години

Сетиха се. След като дадоха на правилните хора да застроят с небостъргачи всяко свободно място. За какъв план и кампуси говорят тук? Там вече две коли не могат да се разминат. Ще е пак нещо на парче, като цялата държава.