10

Коце кмета

преди 4 години

Какво ни интересува ежедневието в шитхола? А кой български пенсионер има пари да иде до Афганистан и обратно? Нямам против шитхолците, стига да си стоят там!

9

Бай Иван

преди 4 години

А в третия си живот ще е 15-годишен, който се освобождава от отговорност за изнасилване в Германия или друга страна от ЕС,такива най- много ги харесват в евроатлантическия свят, с меченца и прегръдки ги посрещат ;) !!!

8

Victimized

преди 4 години

Що не пишете, че след 17 години война там, краварите продължават да сипват бомби над цивилно население, миналия ден опушиха цяло семейство и отричаха до като не намериха ракетата и се оказа, че никой друг няма такава.

7

Анонимен

преди 4 години

Вие си пишете каквото искате! Ние пък не искаме мигранти и истанбулски конвенции!Всичко това, Българският народ ви го каза недвусмислено, а вие не го разбрахте! Значи скоро ще играе сопата!

6

Анонимен

преди 4 години

Редакцията, обиждате читателите си (не казвам "аудитория", защото може и да не ви е пзната дума) с тези плоски мигрантски манипулации! Читателитв ви се досещат, че ви плащат и работите в полза на "Пакта за миграция", обаче се замислете че вие и вашите деца също ще съжителсвате с някой подобен "добряк" като Заркави, а може и внуци да ви направи!Тези, които ви плащат, няма да съжителстват с "мигранти"те...

5

Арабски нощи

преди 4 години

...е компроментирано като в него навлизат радикални елементи с осигурено финансиране.На фона на почти пълната власт постигната през същата година. Някой твърдят, че услужливи съседи са помогнали и така се създава митът за лошия талибан. Думата талиб означава студент.И това движение няма нищо общо с последвалите събития, а още по-малко с този откровен Али напън с привкус на застоял лахмаджун. Пулицър в някой друг живот!:-)

4

Арабски нощи

преди 4 години

Много плоска история. Наострени коси, небрежни лакти върху момичешки рамене, строги забележки от близки неназовани източници, компенсации в долари вместо в кози!?! А, дали просто бат Али не се е издънил в Кипър където са го пратили да свърши работа, а не да гони жени. Студентското движение се заражда в южните части на Афганистан, но освен, че обединява пущуните поставя и началото на нова държава като издига образованите и малкото останала интелигенция в управлението. След 1996г. движението

3

а

преди 4 години

Очевидно всеки народ си има своите особености.Но европейските либерали трудно могат да ни убедят,че тези хора могат и искат да живеят по нашия начин. Просто мястото им не е в Европа.

2

Присмехулник

преди 4 години

не само талибаните могат да се похвалят с двойствен живот с розов стик за селфита...

1

Анонимен

преди 4 години

Въх, натъжих се за клетия Али! Какво е виновен той, че все към оръжия го е влечало.