28

Анонимен

преди 4 години

29,държавата ни не е демократична,нещо повече демокрацията в изродена вече навсякъде,а либерализъм е отровата разграждаща демокрацията! "С демокрацията е свършено,когато започнете да отнемате от хората, които искат да работят,за да го давате на тези,които не искат да работят"Т.Джеферсън Хранят ли българите онова малцинство?А кой храни емигранти от 3 свят?

27

Анонимен

преди 4 години

До До 25Ти в либерална държава ли живееш или демокpатична какъв либерализъм ти е навредил на тебе ? Tи гледай порно и чалга и обвинявай либералите, папата елюменатите и то и оня затуй, че си ***.

26

До 25

преди 4 години

Когато гейовете прокарват либерални закони, против волята на огромната част на общество, това демократично ли? Какво да кажем, либерастките издънки като феминизъм, веганизъм, зелени фундаментализъм и т.н. - това ли е твоята демокрация? Либерализма вкара Европа в невижда до сега демографска криза, до тежко военно, икономическо и технологочно изоставане. Либерализма е добър само в определени граници, а те много отдавна бяха преминати, сега пътя е само надолу!

25

Морски

преди 4 години

САЩ са новите фа,шисти.

24

Щерю

преди 4 години

"Скотланд ярд осъществи операция на стойност 25 млн. паунда за сигурността по време на посещението на американския президент в Лондон." - С право заради такива колосални разходи никой нормален човек по света не обича политиците, че и полицаите.

23

До 25

преди 4 години

Чакай малко - либерализма не е демокрация! Вземи да се образоваш по-темата, бързо отваряй научната литература! Либерализма в много отношения е антидемократичен, особено в днешните си радикални крайно леви форми.

22

до 23

преди 4 години

Либерализма не ти е донесъл нищо демокрацита не е свобода, а отговорност преди всичко. Тук e личната отговoрност на всеки да се образова да не гледа чалга предавaния, а да чете научна литература и да гледа образователни предавания !

21

До 18

преди 4 години

И в какво се изразява този по-добър живот, които либерализма ни донесе - аз виждам само тотална деградация, проповядване на простотия, мързел, нисък морал и нихилизъм.

20

Анонимен

преди 4 години

250 хиляди души или 250 хипита са на този "мегапротест"? Либерастите освен циркове и реване, друго не могат да измислят, това им е цялата хипи-гей идеология. Много интересно кои са онези засегнатите американци от политиката на Тръмп? Само празни приказки и злобно плюене по адрес на Тръмп, реално единствения останал лидер в европейската цивилизация.

19

и къде са тези 250 х

преди 4 години

на снимката виждам един мърляв камилар да продава фланелки този 250 хиляден протест нещо като че ли никой не го е виждал

18

Анонимен

преди 4 години

Пепи, мнението ти е обида за интелекта ни,а в случая дори не става дума само за мюсюлмани, във Великобритания болшинството емигранти са индийци,да включим и африканците....и картината се оформя.

17

ТРЪМП ИЛИ ТЪРМП

преди 4 години

ТРЪМП ИЛИ ТЪРМПхахахахахахаха браво,.. прекръстихте го,.. търмп

16

Анонимен

преди 4 години

Либерализма води човечеството към по добър живот,другото е тирания.САЩ ще се отърве от този диктатор но поразиите които твори ще останат

15

пепи

преди 4 години

Европа е християнска.Под 5 процента от населението е мюсюлманини.А и те не раждат повече деца от християните.Всичко е една пресилена глупост.По вероятно е да изчезне исляма на територията на Европа, отколкото обратното.

14

Анонимен

преди 4 години

Хиерборейският Христос и Кришна съзнанието, което са постигнали Богомилите и Библейскит Христос са две много различни неща. Библейскит Христос е създаден от юдеите за да подчинят Арианите на римокатолическата църква

13

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е срещу нелегалната емиграция, познайте какви са болшинството от протестиращите.Либерализмът ще побеждава,защото е изгоден за *** от третия свят,която наводнява и скоро ще ни удави

12

Анонимен

преди 4 години

До МошеА кой е измислил Але лу Йах ? Кой е дух Йах ? После излезе един дух, застана пред Господа и проговори: Аз ще го примамя. И Господ го запита: Как? А той отвърна: Ще изляза и ще бъда лъжлив дух в устата на всичките му пророци. Тогава Господ каза: Примамвай го още и ще сполучиш; излез, направи така.

11

Анонимен

преди 4 години

Евреите са измилили Ал Лах, за да държат арабите в подчинение на колене да си губят времето по 5 пъти на ден, хитро

10

Моше

преди 4 години

До 11Я се поинтересувай кой и защо е измислил aлax

9

Анонимен

преди 4 години

До 4Цяла Европа принадлежи на Франция.___________________________________________________________Не , цяла Европа пренадлежи на Аллах ! ДА ВИ Е СЛАДКО !