18

Анонимен

преди 5 години

Да се чете:Видяхте ли защо закрихме противоградните площадки! За да не ви падат ракети на къщите. Следващият път като вземете да ревете, че не стреламе ракети си спомнете, че го правим за ваше добро. А, това че градушката ви е убила реколтата, не го мислете! Ние, правителството и застрахователите сме решили проблема. Налагаме ви данък "ГРАДУШКА" и задължителна застраховка срещу градушка! Няма се плашите, правителството е стабиУно. Цвъки си грижи за вас.

17

До мислеща

преди 5 години

На тази ракета й е попречил вятърът, а на останалите - кривия Космос

16

анон

преди 5 години

А ще възстановят ли щетите на хората?! Или простосмъртните кучета ги яли?!...

15

Зозо

преди 5 години

Така става като се гласува с червената бюлетина. Тя бабата почти набор на БСП :)))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 5 години

А градушка все пак валяла ли е?

13

Анонимен

преди 5 години

1 от 120 е пак добре за тия китайски бУклуци

12

Анонимен

преди 5 години

Никаква файда от тези....когато кажат, че ще има градушка, винаги си има....никога не са я спрели, само усвояват пари....

11

До 12

преди 5 години

Като се замислих си прав, дори личния ми опит е такъв, тези неща които ги правим всекидневно всеки от екипа ми знае до детайли, но нещата които правим един път на година повечето не знаят как се прави, и ако си отпуска не си точно защото си дежурен на. Телефона да даваш уструкции.Което показва че вероятно си прав.

10

До 13 западен учен

преди 5 години

От гледна точка на българите които имат опит за разлика от западния учен, когато се използват ракетите няма градушки, когато не се използват има, но това е много скъпо удоволствие, преди когато бяхме голям зеленчуов производител този разход е напълно оправдан, но в момента които земеделието не е важно за държавата разхода не е оправдан.

9

Западен Учен

преди 5 години

Напомням: западаната наука твърди, че противоградните ракети са крайно неефективни и е безмислено да се дава пари за такива неща, като освен това замърсяват.Някои руски учени твърдят, че имало полза и можело да се предотврати градушка, но нямат доказателсвтва за това.

8

Анонимен

преди 5 години

То не стига, че подобни ракети у нас се ползват от 100 нужди веднъж, ами и когато се налага да се ползват, се установява пълната некадърност на тези, които отговарят за изстрелването им.Няма друга "държава", като тази - с толкова некадърни "кадри".

7

Анонимен

преди 5 години

Това означава че все пак използват такива ракети, което е добре, доскоро тези ракети не се полваха поради липса на пари, в по предишен период кагато замеделието беше държавно се използвали много интензивно и не се жалили среда, естествено в този период са се справяли с градушките, т. е. Не допускали градушка над земеделски земи.

6

Зозо

преди 5 години

Невзривена противоградна ракета проби покрива на къща и падна в стаята.Хахахахаааааа, че каква е тая "къща" - колиба? Няма ли плоча нещо :))))))))))И е паднала не ракета, а 20 см. парче от ракета

5

елина

преди 5 години

До МислещаРакетите се изстрелват една след друга, през това време вятърът си мени посоката. Ако се изстрелват всички заедно, то тогава и вятърът ще един и същ за всички. Така че може да повлияе само на 1.

4

Анонимен

преди 5 години

В държавата на калинките и златките е така.

3

Мислеща

преди 5 години

Такива неща могат да се случат, но обяснението според мен е глупаво. На другите 119 ракети вятърът не им ли е пречил?!

2

О С Т А В К А !!!

преди 5 години

Нищо в тази държава не е нормално. Факт !

1

Патриот

преди 5 години

Ако не лошото време,то гражданска защита ще ви доубие!България е страна от 4-тия свят!