8

Bad Company

преди 4 години

Преди години и аз посетих Венеция. Корабчета, гондоли, Двореца на Дожите и т.н. Влязох в малко магазинче да си купя една венецианска маска за сувенир. Помолих продавачката да ми обясни за историята и значението на маските. Дамата зяпна а и като разбра , че съм българин направо се втрещи:) Както и да е......разказа ми тя, история, значение на всяка маска и т.н. Половин час и аз я слушах зяпнал. Когато накрая реших да си купя , влезе отзад и ми донесе една маска: "Заповядай, тази не е китайска"..

7

Факт!

преди 4 години

Къде ще сравниш италия с територия по-малка от Полша с Френската Империя територията и се разпростира накъдето ти видят очите слънцето никога не залязва над нея и има истински забележителности а не разпадащият се Колизеум наследство откраднато от друга цивилизация.Като се има предвид че към Френската Империя пеинадлежат по-голямата част от Белгия половин Швейцария Люксембург и Монако ти става ясно че нещата са несравними.Италианците са просто бедни мафиотски ***.

6

Osman

преди 4 години

На мен сервитьора във Венеция ми донесе нещо като касова бележка от онези дето тук ги дават в заведенията - служебна бележка и след 1 Мин си я взе.

5

Djo

преди 4 години

Фалирай, закривай!

4

Ха-ха

преди 4 години

Обикновено вдигането на цените двойно върши работа.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Касова бележка не си видял във Венеция защото просто никога не си ходил там. А на корабчетата няма как да издават билети защото билетите си ги купуваш предварително за определен час време:) Ама то Шумен е далеч от Венеция. Както и руските *** от цивилизацията.

2

Анонимен

преди 4 години

Касова бележка във Венеция не видях- няма, а на корабчетата не издават билети! Лъжат в сметките безобразно по ресторантите и скубят туристите! После държавата им смешна и фалирала- ами нищо чудно

1

Bad Company

преди 4 години

От години живея в Италия. Повярвайте ми , има стотици по-красиви и по-НЕкомерсиаризилани места които може да видите и да им се насладите.