16

Анонимен

преди 4 години

Блясък, тоалети,фалш.....

15

ЦРУ

преди 4 години

ДОНИ е ПИЧ ! Коя жена не иска да е на мястото на Мелания ? А зноете ли колко взима от президентската си заплата ? ...О.....ЗЕРО ..всичко за благотворителност !

14

Анонимен

преди 4 години

а камилата с дрипав чул , егати наглата жена -супер дебелокожие - еталон на гадна гад .

13

Анонимен

преди 4 години

Всички заклети трезвеници са психопати...

12

Анонимен

преди 4 години

Дърти мумии облечени в злато и брокат. Един ден и Меган ще се превърне на дърта кралица и ще и виси целулита, докато седи до принц Хари. И светът ще трбва да се наслаждава на тая гледка - иска или не иска.

11

Аз

преди 4 години

Елюменати..

10

Анонимен

преди 4 години

На мен ми прави впечатление, че нито Тръмп, нито жена му умеят да вървят редом с някого. Хора без умения за екипност, дори и само наглед. Нямат и умение да са с приветливо изражение.

9

M213

преди 4 години

До Няма връзкаТези хора по снимките имат власт и пари дадени им от народа и нямат общо с тези дето дават за благотворителност, като Бил Гейтс и други милярдери дето са станали такива с работа и ум. Тези хора от снимките са гротески на обществото им и са неприятни за гледане. Що се отнася до хората които се размножават без да мислят - съгласен съм, че не трябва да ги спонсорираме, но те се развъждат и без помоща на запада. Запада ги граби и избива допълнително - и тези на снимките са виновницит

8

Няма връзка

преди 4 години

До M213Някой ражда такова количество деца, колкото не може да изхрани и не си прави труда да инсталира поне една чешма вътре в дома си /ако изобщо има нещо, което може да се нарече дом/.И поради тази причина, останалите хора трябва да се чувстват виновни за това, че не хрантутят такива типове и безбройната им челяд.Само дето не си уточнил дали изобщо знаеш какви суми отделят от доходите си някои, за да ги дават за благотворителност. Но дали е разумно да се финансира развъждането на някои?

7

Дедо поп

преди 4 години

Баба и внуче на вечеря

6

Чокумба

преди 4 години

Впечатляващ прилеп с лъскави одежди

5

Хелоуин

преди 4 години

Тереза Мей си е забравила метлата на шабаша.

4

Анонимен

преди 4 години

Тръмп обещал да изгони всички незаконни имигранти от САЩ, такава радост индианците не са изпитвали от векове.

3

M213

преди 4 години

Като от филм с Лесли Нилсън - Бог да го прости - велик актоьор! Много са смешни тези старци с тези тоалети - противни са в целия си лукс при положение, че има деца които живеят без храна и течаща вода по света. И кой изобщо го интересуват тези ходещи некролози с милярди по сметките...

2

Анонимен

преди 4 години

Ако не са дизайнерите тия безполезни рептили ще ходят обелечени в палмови листа и увити в *** кожи.

1

Патриот

преди 4 години

Гротеско!