11

Анонимен

преди 4 години

До саСъщата работа! До 10 часа съм НЕАДЕКВАТНА! А ставам всеки ден в 6...

10

Аз

преди 4 години

Ставането преди 10 сутринта трябва да се забрани със закон...

9

са

преди 4 години

Това е натура-в 8 си лягам,в 6:30 сутринта ми се спи,в 11 си лягам,в 6:30 сутринта пак ми се спи.На 37 години съм и от 36 г. и 11 месеца съм така!!

8

Глупак

преди 4 години

Който вярва във Бойко няма такива проблеми. Само ГЕРБ!

7

Анонимен

преди 4 години

Защото шефовете са и...ти и не схващат, че ако не си се наспал и 12 часа да ти е работния ден, пак половината време няма да си продуктивен. Та вместо да почваме работа рано и поне до 10-11 да пием кафе и да се мотаем, можем да почваме по-късно, но да работим концентрирано. А не от 8 до 20 часа, ама както казах повечето време, клюки, пиене на кафе и накрая пак се прибираш скапан, а не си свършил почти нищо полезно.

6

Мечо Пух

преди 4 години

Защото не сме се наспали?!...

5

Красен

преди 4 години

След 150-200 грама ракия, изобилна шопска салата, свински вратни пържоли на барбекю и две кани с вино спя като бебе, непробудно около 10-12 часа. Събуждам се свеж като репичка. Ама важи само когато съм на вилата в планината.

4

Анонимен

преди 4 години

Искам само да отбележа, че е бил нужен екип, за да се сътвори тази статия, това чудо на журналистиката.

3

Анонимен

преди 4 години

Понеже в тази медия много обичат да пишат за зодиите и обикновено са големи глупости, предлагам да публикувате статия "Ставането сутрин според зодията".

2

Анонимен

преди 4 години

Отговрът е *** :" Защото ни е трудноо да си легнем вечер (навреме), а новината е тип "Един драснал клечка кибирит и тя се запалила". Толкова за БГ новините и журналистите.

1

...

преди 4 години

Когато се събудите сутрин и не знаете с кой крак да станете, пратете смс KRAK на кратък номер 1928