23

Инфо

преди 4 години

Да си е мерил приказките.

22

Анонимен

преди 4 години

щази?

21

Анонимен

преди 4 години

Дългата ръка на Оня отгоре го е настигнала.

20

Гледна точка

преди 4 години

Путин ги отстрелва като зайци. Дори не се крие - Немцов го разстеля на двайсет метра от Кремль!!

19

Анонимен

преди 4 години

При западните демокрации е така. И бат Кенеди, че и брат му, като го убиха и всичко се засекрети и дори и някога да бъде публикувано, то ще бъде сигурно като "42" - отговорът за живота, вселената и всичко останало...Това е демокрацията - идеен комунизъм.

18

Анонимен

преди 4 години

който не е съгласен с политиката на отворени врати на Меркел, може когато пожелае да напусне Германия...................и таз добра! у нас българи не останаха, там германци няма да останат.ами нас, европейците,направо да ни товарят на корабите - и в африка и арабските страни. а тях със самолети - в европа, да не се изморяват по пътищата. навсякъде имало продажници , ей ! на този нефт ли му обещаха ?

17

Факт!

преди 4 години

Франция е най-старата държава в Европа и ще пребъде а не измислен сбор от ландове създали изкуствена държава през 1871.

16

От Германия

преди 4 години

Малко преди изборите в тубата се разпространи едно 55 мин.видео на един 20 год.блогер и ако разбирате немски -намерете го и го гледайте.Ще останете потресени за какво иде реч...Като се започне с масовото обедняване на средната класа,милиардите хвърлени на вятъра за "борба"с климатичните промени,за лъжите и лицемерието на коалицията CDU/SPD,за зависимостта от американските служби и продажбата на оръжие в страни с конфликти и т.н.Всичко с факти и линкове.cdu -то, така и не успя да го опровергае.

15

Анонимен

преди 4 години

"В разгара на мигрантската криза през 2015 г. Любке се прочу с изказването си, че който не е съгласен с политиката на отворени врати на Меркел, може когато пожелае да напусне Германия."===Аз вече напуснах Германия.А за самия Любке няма да плача.

14

Анонимен

преди 4 години

Това беше човекът който посъветва всички които не им харесва децата им да бъдат убивани и изнасилвани от бежанци да си намерят друг континент.Доста гангстерска личност.Най-вероятно някой от неговите африкански или арабски приятели е показал особености на усещането си за толерантност,интеграция и евроценности.Може и гей-афера да е като го гледам доста лабилен ми се вижда.

13

Жустис доктора

преди 4 години

Запада нас ще учи как се правят деца...западнали западни психари

12

1234

преди 4 години

Дай боже и тук същото за всеки предател *** и ***. Лошото е, че дори всеки ден по един да пада, ще отнеме години, защото са хиляди. Толкова цру сащ и сорос успяха да купят обучат или превъзпитат за 30 г. Важното е да ги почнем...

11

Анонимен

преди 4 години

Само си представете ако убият български политик какво ще избълват за родината велетата- луди ще ни направят...

10

друг начин няма

преди 4 години

На такава брада такъв бръснач!

9

Европейка

преди 4 години

Този е върл почитател на новите европейци.Какво ще кажете за версията,че някой от тях е изнасилил и убил детето на убиеца.И понеже немския съд не го осъжда,бащата е взел правосъдието в свои ръце.Затова делото е засекретено,пак да се защитят емигрантите.

8

ХХХ

преди 4 години

Браво ! Сега и Меркел !

7

АнонимеН

преди 4 години

До ай сиктирМНОГО ТОЧНО!!АКО ЦВЕТАНОВ НАПРАВИ ПАРТИЯ, НИЩО ЧУДНО ДА СВЪРШИ КАТО МИШО БИРАТА

6

Анонимен

преди 4 години

абе трябвало да има прозрачниствсичко да се знае и козванас ни разкостиха и всякаква пом.мия се рови във архивите ниа при тях засекретено тия за гласност не са ли чувалида имкажем как се правят демонстрации

5

ай сиктир

преди 4 години

Няма да се учудя, ако и у нас намерят някой доскорошен верен съратник с продупчен пъпеш.

4

АнонимеН

преди 4 години

НЯКОЙ БИЗНЕСМЕН ТИП ВАКЛИН Е ОПИТАЛ ПЪРВО С ПОДКУП ДА СИ ПРОКАРА ИНТЕРЕСИТЕ И КАТО НЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ Е РЕШИЛ ВЪПРОСА КАРДИНАЛНО !