24

Лили Барута

преди 4 години

Ега ти глупаците!? Тия не познават ли Пасито,Станишев,Софиянски и един бюлюк еврейски звезди....Ега ти глупаците,още от сега са обрани и подиграни...

23

Щирлиц

преди 4 години

Столичански на гръцка почва.Жална им майка на гърците..

22

42

преди 4 години

Добре, че беше ДПС, да се научат как се купуват гласове.

21

Коко Н

преди 4 години

Тази поговорка я научих от евреин в Солун.

20

Коко Н

преди 4 години

"Когато се ражда грък евреите плачат!

19

шматка

преди 4 години

Интересно.Този кмет постоянно натяква че е евреин.Благодари на еврейската общност....Гърчетата добър кмет са си избрали.Гръцки:)

18

Чичо Долфи

преди 4 години

Между грък, фанариот, евреин, семит, арменец, арабин и финикиец разлика НЯМА!

17

Кога се е родил грък

преди 4 години

евреинът е плакал.Е това вече е хипер, гига новина и истинскиПА-РА-ДОКС!

16

Анонимен

преди 4 години

Межсу грък и евреин няма голяма разлика. Ама по добре евреин поне са по образовани.

15

Анонимен

преди 4 години

Наблюдавайте и следете новините и ще видите какви чудеса че им се случат на Гърчетата. Бог ще ги накаже по най подобаващ начин.

14

Стратег

преди 4 години

До АнонименНе е нужно, Католическата църква, да обявява нещо, което е истината? Кой хваща и обвинява Иисус Христос в богохулство? "Светият Синод" на юдаизма - Синедрионът, начело с Анна и Каяфа. Но, той Иисус, още преживе добре ги подрежда;))) и днес биха го съдили за антисемитизъм;)))

13

Иван

преди 4 години

Дразнещо е да четеш статии, написани от неграмотни драскачи! Пише се шестдесет, а не шейсет!?

12

Стратег

преди 4 години

До АнонименМи то вашият Бахур Бахар, шефът на ПП ГЕРБ затова си го сложиха евреите (евейката Меркел Кашнер) на върха на Българската държава, защото българите в съюз с някои еврейски крила, почнаха да им крадат паричките;))) Европейски пари = еврейски пари. А Бойко е типичен евреин, бръкнеш ли му в паничката - трепе. За парите, душа дава!

11

Стратег

преди 4 години

Присъствието на евреите в икономиката и политиката на една страна е смърт за нейният национализъм и националност. Идеята за антисемитизма, не е толкова механизъм за самозащита, колкото лост за разрушаване на нейният национализъм, националност и държавност. Липсата на силна националистическа държава и националистическо съзнание, позволява на евреите да обсебят икономиката, вътрешната и външна политика на съответната държава. Затова, днес, българите им са любимите домашни любимци!;)))

10

Анонимен

преди 4 години

До АНТИ до неразбралитеКатолическата църква официално обвинява евреите, че са убили Иисус и те са гонени и ликвидирани чак до края на 19 век в някои страни - ето защо са си били шута от Испания.

9

Анонимен

преди 4 години

Отново безумна либерастка простотия - излиза че са избрали защото е етнически евреин, а не защото има определени качества. Лозунги от типа да изберам жена за президент, защото до сега не е имало, да изберем кмет гей, по същата причина и т.н. е върха на деградация, проповядвана от либерастката секта.

8

Анонимен

преди 4 години

Честито на братята евреи - вземете им властта на тия африкански ***, научете ги да живеят без кражби на европейски средства!

7

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

В Османската империя, много евреи идват, подгонени от Светата Испанска Инквизиция.ИМАЛО Е ЗАЩО.

6

Анонимен

преди 4 години

Ако си мислите, че в Гърция и Турция живеят гърци и турци, значи много се лъжете.Ако си мислите ,че евреите там се броят на пръсти, значи пак се лъжете много.То според статистиката в една малка България живеят повече евреи. А колко скрити, такива има, акъл не ви ражда.Я напишете коментар който осъжда тая пас_мина и ще видите за един ден колко защитници ще им се намерят./ Ако не ви изтрият коментара де и не ви бликират за 1 месец/

5

Анонимен

преди 4 години

Те са си лика-прилика, за това не се понасят.