225

Наблюдател

преди 4 години

Докато днешните руски *** са в правителството сделка с американците няма да има. Бат Бойка ще се върти като куче във воденица но няма да подпише, като ще изтъкне, че няма право да плати повече, отколкото парламента е е решил или , че иска да плаща на вноски а не наведнъж. За войводата с ватенка и *** пък няма какво да говорим. Ще носи гордо тениската с Миг 29 и ще патриотарства.

224

Браво на Овцете

преди 4 години

Понеже ми изтриха вотиря коментар. това доказва моето твърдение, че българския народ е масово оглупял и оскотял. Роби, не разбрахте ли , че всичко е кражба! Как така за Бахрейн 16 самолета струват 1.1 млрд, за Словакия 14 самолета струват 1.4 млрд, а за нас 8 самолета струват 1.6 млрд?! Типично по герберски и депесарски само се усвоява но нищо не се прави! А Ф35 излиза 2 пъти по-евтини.Не знам колко от Американофилите тук са запознати, но във ФАЩ международните подкупи, рушвети и т.н. са законни

223

страто

преди 4 години

Радев изпадна в Безтегловност!

222

Анонимен

преди 4 години

Достойнствата му са, че е американски! Другото е без значение!

221

Пилотчик

преди 4 години

С фабрично газово ли ще са обурудвани, или ще го монтират 3-ти лица у бегето.

220

Мишо

преди 4 години

А е имало възможност да не одобри?!

219

Анонимен

преди 4 години

ЕС си Има си отличен самолет Еврофайтър бие по всичко руските пък и американски машини( Без ф 22) но заради куxи леви демократи *** логистиката му е кошмар И всеки с поне два грама мозък Ще си вземе оредена и мощна Американска машина

218

до 254

преди 4 години

Не може 2-3 коремни! Личеше си от усилието! На почивки - да! А Каракачанов - само с помощта на Алпийската бригада! Куки, въжета, полиспасти, лебедки....!

217

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 209Тези самолети по всички показатели отстъпват на МиГ-29. А всички Су - от Су-27 до Су -35 ще ги бият, за Су-57 даже не говоря! С новия двигател с плазменото запалване "Отстъпват пък нямат една победа срещу Ф.Защо така?А за новите инджикипляктори на Су, Му, Пу и системата за втечнен триплазмен огън в брадва, секира, фактуално, о новини, будна ера и Бургас под лупа какво пише?

216

Зозо

преди 4 години

.............Уж ЕС, а американски!......Ти знаеш ли колко струва един нов Юрофайтър или Рафал. Ф-16 е евтинийка спрямо тях. Аман от ***!!!

215

Кравата Пенка

преди 4 години

Браво! Пълен комплект нов внос 3в1 пръскачки.За лозенцето,за житцето,за кукурузо!

214

Анонимен

преди 4 години

Да може да гони градушката, а те руснаците не са опасни с техните таралясници!

213

въздух-повърхност :D

преди 4 години

рЕдък въздух под налягане сте Борке

212

Анонимен

преди 4 години

Уж ЕС, а американски! Иначе много хубаво говорехте по диспутите как Европа трябва да има собствени ВС и да бъде реален световен лидер и само тогава ще може да решава проблемите си! Не САЩ, Турция, Китай, Африка и Русия да и се подиграват! Толкова ли няма един европейски самолет?!

211

Реалноста

преди 4 години

На практика се взима самолет( Ф16 блок70) и обурудване на който единствената му разлика с пето поколение (Ф35 )е че не е стелт ...Всичко друго им е 1 към1 хубавото на цялата работа е че в пакета влиза и интегриране на всички бъдещи приети на въоръжение системи ...Като цени не е евтино но пък си си струва ...Както и да е пари в бюджета Има най много да поорежат броя на Бронираните машини по другия проект ...

210

Krom

преди 4 години

Да си го кажем така - държава отказала се от Военно въздушните си сили е равно на държава отказала се от Суверенитет. Да не се лъжем - в този точно момент, Америка и Израел са двете сили с огромен технологичен превес над другите. Русия се провали за пореден път със СТЕЛТ технологията. Идва им скъпа, а и индийците се оттеглят. F-35 обаче освен дето ни е непосилно скъп, е и въпрос на политическо доверие, а ние уви не сме го заслужили. Така че, F-16 си е правилната стъпка. Другото е вятър и мъгла.

209

Анонимен

преди 4 години

Всичко е почтено и в това е трагедията! Няма комисионна!

208

Анонимен

преди 4 години

До Оръжие БЕЗ ПАРИ ИМАБез пари има нещо само в празната ти глава. Без пари мама на тати не дава!

207

Зозо

преди 4 години

Хахахахаха 240 коментара, пак се оляха ***-атакисти :)))))))Само това им остава да ревът и лъжат по форумите. Тука някъв 10 пъти предлага Миг35, а не казва че има само 2 бр. направени за парада на 9 май. Толкова са и прехвалените Су57 - 2 бр. Сигурно и не гледат сериала Чернобил - да се видят каква стока са. Аман от *** и атакисти руски!!!

206

Глупак

преди 4 години

Страхотни новини, братята американци няма да ни излъжат. Само ГЕРБ!