185

Гаргамел

преди 4 години

Тази красавица и умница,ако не се беше появила в България по изборите,никой няма да знае за съществуването й. Ама калинка на Тиквун,кой бяга от по-високата заплата на еврокомисар. Тя ще оправи европейският съюз. Боже,Боже какви хора ни управляват.

184

истински прогресивна

преди 4 години

"Мария Габриел е истински прогресивна по убеждение и може да бъде убедена да върви срещу линията на своята група, особено по социалните въпроси и по въпросите за *** равенството; настоява да говори на френски винаги, когато е възможно". Това се казва в документ на фондация "Отворено общество"

183

Анонимен

преди 4 години

Ами защо се кандидатира тогава? Ракета- носител на Свинетка

182

Abigeil

преди 4 години

Е, това е подмяна на вота на гласуващите. И двете вън от ЕП.

181

anonimen

преди 4 години

Горкият Евро парламент...с такива кадри...

180

Анонимен

преди 4 години

Всички се разбягаха по европата само Бойко и Делян останаха да управляват държавата.

179

Абсурдистан

преди 4 години

Всичко това е един абсурд. Хора които сами си измислят и придават важност и харчат общи пари за това. Ако не бе говорила постоянно сама за себе си, никога нямаше да разберем за нейното съществуване.

178

Анонимен

преди 4 години

какъв "човек" трябва да си за да гласуваш за тези от снимката....особено за МЪДЕЛ И ГАРГАМЕЛ бляяяяяякс

177

Анонимен

преди 4 години

Стадото пак беше прецакано.Макар че,едва ли има значение коя от двете калинки ще пълни гушата в Брюксел.

176

Анонимен

преди 4 години

Сутринта по Нова В.Николаев попита калинката Габриел защо в уж фалирала Гърция и заплати и пенсии са по-високи от нашите и защо в уж по-изостанала Румъния мин.заплата е два пъти по-висока от нашата.Оплете се като пиле в кълчища и започна да обяснява какво трябвало да се направи.Пфу!Отврат!

175

?

преди 4 години

А хората, които са гласували за Герб и в частност за Мариа Габриел дали са съгласни дебелата да я смени ? В такива случаи трябва да се анулира избора. Все едно да отидеш в магазина да си купиш череши, плащаш и като се прибереш вкъщи да откриеш в чантичката тиква. И да я ядеш 5 години.

174

Анонимен

преди 4 години

Ехаааа,сега вместо чантичка за 18 000 лв.ще си купи за 30 000 лв.Нека и е зле.

173

Анонимен

преди 4 години

Лиляна Павлова я спасиха и покриха в Брюксел.Сега няма кой да я разследва за злоупотребите с евросредства при строежа на магистрали и още по-големи при санирането.Роди ме мамо с късмета,па ме хвърли на смета.

172

Анонимен

преди 4 години

Две калинки, които не стават. По-дебелката, първа пионерка, даже и да се държи възпитано не може. На другата поне гласът й не се чува, та не се толкова много чак излага.

171

Анонимен

преди 4 години

Смениха "дълбокото гърло" с късовратна сBинкя... Грух! Това гербавите са от глупaв по-глупaв...

170

Анонимен

преди 4 години

Схемаджиите от ГЕРБ и ДПС с един и същи номер.После пак казвайте,че не са заедно в далаверите и схемите.

169

най-некадърните

преди 4 години

най-некадърните стават Еврокомисари/евродепутати, а ние си блеем!

168

Анонимен

преди 4 години

Габриелката е толкоз праволинейно *** и клиширана, че и при комунизма щеше да направи кариера.Баси, наизуст ли ги учи тези глупости, които бръщолеви?

167

истината

преди 4 години

Хахахахахахахахаха, СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ, КОЯ Е МАГАРЕТО, ЗА КОЕТО ГОВОРИ БОРИСОВ! ТО ЦЯЛА МАГАРИЦА....НАПРАВИХА ЛИ НИ НА МАЙМУНИ??? - НАПРАВИХА НИ!!!!

166

Политици

преди 4 години

При 30 г. управление четем, жена на 70 г. почина следствие пропадане в необезопасен строителен изкоп. Подведени под отговорност три лица от строителна фирма.РС оправдава строителите и стига до извод, че жената е починала следствие на травмите получени след падането. Тези хора не са в затвора.Четем шофьорка на джип прегази дете на пешеходна пътека, оправдателна присъда.Политиците и депутатите няма кой да ги съди, те са НАД "Бог", както и близките до тях обръчи от фирми.Добре дошли в БГ!