37

Американ

преди 4 години

А защо снимането на катастрофа да е незаконо? Това е събиране на доказателства за вина и е едно от първите неща, което се прави за да си защити човек *** в случай на такава.

36

Чужденец

преди 4 години

До Софиянец 35:За другото си прав, ама за тарамбуките ще ме прощаваш, неразумний юруде.

35

Софиянец

преди 4 години

... Една жена стана от стола си и отиде при шофьора. След това шофьори ни направи забележка по микрофона на автобуса. Това е положението. В Хайд парк на пъпа на Лондон, където е пълно с чужденци, които ние великите Българи считаме за втора категория хора, няма една хартийка на земята, една люспа от семка, едно пликче. Няма колела защото е забранено. Не видях нито един полицай или някой, който да чисти. Я отидете в Борисовата градина - пълна ***.

34

Софиянец

преди 4 години

"в "свободния" запад има толкова много забрани, че буквално каквото и да направиш е незаконно"На теб ти изгежда, че "каквото и да правиш е незаконно" защото живееш в разграден двор и си свикнал със просащината и свинщината. В нормалните държави не са свикнали и регират при всеки случай. На мен за първи път ми направиха забележка в Лондон в един автобус защото децата ми си играеха близо до вратата, където има забрана да се стои. Една жена стана от стола си и отиде при шофьора.

33

Софиянец

преди 4 години

Щом културни полицаи като немските са си изпуснали нервите и са започнали да се държат по този начин, значи наистина им е писнало от *** с камионите от централна и източна Европа. Спирали се ме 2-3 пъти полицаи в Германия и винаги са били изключително любезни, направо е трудно да повярва чочвек. Малко по малко пренасяме нашата простащина и върху тях, неминуемо е. И много моля да не тръгнете да ми обяснявате за емигрантите от Сирия и т.н. От източна Европа сме 3 пъти по-прости от сирийците.

32

Анонимен

преди 4 години

До основно правилоОт кога гарантирането на правата на останалите хора е тоталитаризъм? Не разбрах? Не бъркайте "права" и "свободия"! Като един барадчен в началото на 90-те на Централна гара: "Демокрацията е всеки да си право каквото си иска". За съжаление демокрацията не е за прости и безотговорни хора.

31

огромна грешка

преди 4 години

е да се оказва каквато и да била помощ или да се съобщава за престъпление - според логиката на полицеиските песове е: този който е съобщил за престъплението е и първия заподозрян ще ви държат с дни зключен в клетка докато "изясняват" обстоятелствата а ако нищо не "изяснят" ще ви го зашият на вас - разкриваемост трябва да има

30

основно правило

преди 4 години

на тоталитарната държава е: "Всичко което не е задължително е забранено"в "свободния" запад има толкова много забрани, че буквално каквото и да направиш е незаконнополицайте, понеже са овчарските кучета на власт имащите винаги се държат с обикновенните хора като с отпадъци - с презрение и по господарски

29

Анонимен

преди 4 години

МегапикселТи добре ли си? Все пак? Надявам се, като ти потрява помощ да ти кажат, все пак, кретене

28

Курт

преди 4 години

До 25 пишеш пълни глупости. Да снимат и деир да гледат го правят всички други, но не и те. Немецът винаги ще спре и помогне. 15 г съм в Германия и смея да твърдя че познавам манталитета и мисленето на германците като цяло.

27

дон кихот

преди 4 години

До гостПолицаят не се разпорежда с имуществото на гражданите а им забранява действия които те извършват с имуществото си.

26

гост

преди 4 години

полицая не Е съдия,и няма пеавомощия да се разпорежда с личното имушество на хората ,оттук нататък ДЕИСТВИЯТА му са незаконо съобразни,т. е. подлежи на съд

25

Тео

преди 4 години

Немците имат различен чип. Прекалено любопитни са и за тях чувства, които са познати на нас, българите, са непонятни. Това да влезеш в обувките на другия, уважение, респект към покойниците при тях го няма. Такава зараза е това, че т.нар. gaffer - зяпачите, снимащи и публикуващи в интернет могат да стоят вече до две години да преосмислят поведението си. Масово като карам и има задръстване в моята част на магистралата е, защото в другото платно има катастрофа и всички спират да зяпат. Грозно!

24

ss

преди 4 години

ако беше у нашата родина сега поне 20 плужека щяха да ревът по витивито на бенетето за полицейски произвол, за полицейски тормоз, даже 2-3ма щяха да показват белезите си дето куката ги е била :)

23

Анонимен

преди 4 години

Питайте украинската общност каква профилактика им направиха от полицията в Германия преди да отбележат Голодомора. Ще ви разкажат интересни неща - отбелязвайте си го, но не споменавайте за участието на "богоизбрания народ" и че са били 85% от агентите на НКВД разстрелващи гладни украинци, защото тук имаме строги закони срещу споменаването на това. Т.е. не, не че не е истина, но е неудобна и за нея се ходи в затвора. Същата тази полиция, която работи срещу интересите на германците и европейците.

22

Додо

преди 4 години

Естествено, ако зяпачите бяха кафяви и нехристияни, закачулени, брадясали "бежанци" или някаква подобна категория ***, полицая не само, че нямаше да смее да им повиши глас, а направо щеше да ги поздрави с Рамазандандан, или какво се нарича там. +1 Клоунски свят, с кукловоди с носове като куки!

21

Анонимен

преди 4 години

Полицаите им стоят мирно и направо козируват, ако някой мюфти или равин им скръцне със зъби, или някоя печка им се изрепчи. Виж, срещу бели хора са много строги и смели. Клоунски свят.

20

Анонимен

преди 4 години

Тоя гневен полицай що не ходи да се прави на мъж в някой бежански център?Щото новите им африкански и арабски приятели ще го бият и изнасилят.И той циркаджия.Ми да беше покрил трупът с чаршав или одеало какво прави селски постановки.

19

До 18

преди 4 години

Къде си ходил на запад :)? Деградирали са нашенците. Германците са дори много дисциплинирани и културни. Ние сме диваци в сравнение с германци, французи, англичани.

18

Анонимен

преди 4 години

Много деградирали тези на запад ужасно.