89

fake news

преди 4 години

превод: повод за нови такси! зелени коридори, субсидии, пари за избори... ееееей колко може да доиш тази крава наречена българин. америка седи и се чуди как да ни направи щат. целия им дълк ще платим само за един мандат!

88

опетков

преди 4 години

"Държавата" е фикция, тя не решава нищо. Ако имахме свестни политици, нямаше да искат да субсидират закупуването на ел. автомобили от някъде си, а щяха да стимулират производството на евтини такива в България. Имаме огромен ресурс в банките, може да се направи акционерно дружество със възможност който иска да вложи пари, гарантирани от държавата и да получи след време автомобил с отстъпка. Доколкото знам в Русе ентусиасти разработват такъв.

87

Нено Димофф

преди 4 години

Моя хал е добър...защо да се кахъря за прошлеците???

86

6504

преди 4 години

Чудесна идея! Хората със стари, износени и неекологични коли да получат от държаата електричедки автомобил е наистина добро превдложение! Така ще са реши тежък екологичен и социален пробле.... Или министърът е изнамерил нов начин да облагодетелства богати приближени? ЕЕЕЕХ!

85

Този извънземен ли е

преди 4 години

Не вижда ли хала на държавата, за електромобили си мечтае!? Не можем трошките на запада да купуваме, а те пак за богаташите мислят. С народни пари искат и автомобили да купят на олигарсите, а народа да ду.ха мизерията.

84

Анонимен

преди 4 години

Защото България не е производител на електромобили и по този начин ще стане спонсор на задграничен производител. По отношение на инфраструктура, като зарядни станции подпомагането е добра идея.

83

BatBulgar

преди 4 години

Ами ако подпомага, Нено Димов и плащането на тока за тези ,,електро-мобили" - няма проблем. Иначе е добра идеята, само дето е без кръчмар сметката.

82

Анонимен

преди 4 години

Този е нагъл. Предлага да се подпомагат финансово богатите. И се прави на ударен. Още един за затвора.

81

Анонимен

преди 4 години

Приближаваме се към комунизма. Едни ще подпомагат други. А другите ще си карат кефа за сметка на другите. У нас от общия кюп се раздава, а на тоя, а на оня, на който заплаче. Така не става. В нормалните общества собствениците се грижат за държавността, а не да се чака на помощите от така наречената държава майка, която набира средства от поданиците си и главнокомандващия си дава благословията, а на вас, а на тях, само мир да е. Дай да ви санираме жилищата, ето ви и елетромобили. Ето ви храна.

80

.

преди 4 години

1. Тези помощи са насочени към богатите, защото обикновените хора нямат пари да си купят такива коли, дори като се приспадне "помощта".2. Тези т.нар. "помощи" в цял свят се използват за надуване на цените на електромобилите, т.е. помощите са прикрито държавно финансиране на производителите и вносителите на електромобили.3. Без необходимото чисто производство на електроенергия ползата от електромобилите значително намалява.Ако не бяха затворили 4 реактора на АЕЦ-а, щеше да има смисъл.

79

Щирлиц

преди 4 години

Някой се готви да внася електромобили,значи трябва задължително населението да бъде "подпомогнато",за да ги купува.Убавци крадливи и алчни..

78

Хахахахахаха

преди 4 години

Даже знам на кого ще помогне държавата да си купят Ферари с електрозадвижване - депутати, министри и социално слаби съдии, кметове и общинари.Като къщите за 1 гост които депутатите си построиха с европейски пари.

77

Анонимен

преди 4 години

Скутери и надуваеми лодки трябват.

76

Анонимен

преди 4 години

Ех, то тротоари няма, а Нено сънува!

75

Dido

преди 4 години

Защото докато ТЕЦовете бълват отровни газове, а АЕЦ Козлодуй ядрени отпадаци, няма никакъв смисъл от електрически коли!!!!! Напротив, ще влошите нещата! Направете техническите прегледи като хората, субсидирайте поставянето на катализатори и DPF филтри на съществуващия автопарк, гарантирайте качеството на горивата! Ще има 10000 пъти по добър ефект за природата и хората в БГ от колкото ел. коли!!!!

74

Анонимен

преди 4 години

Този лакей на олигархията пак ли го върнаха за министър ?

73

Анонимен

преди 4 години

първо завряния зет Иван Костов-Григоров ли ще подпомогне?

72

Анонимен

преди 4 години

Дрън дрън дрън париДрън дрън дрън париКакто и да го представят и украсяват накрая да усвоим едни пари.А защо, това ли е най належащото, какви ще са последствията, няма значение, а и капацитет умствен няма, щото не го пише във Винету.

71

Анонимен

преди 4 години

Субсидирането за закупуване на скъпи автомобили, каквито в момента са електтрическите, има смисъл само там, където масово населението е с високи доходи (Норвегия), и където е изградена солидна инфраструктура за тези автомобили. В държава като нашата, субсидията би означавала, че данъкоплатеца помага на малцината, които могат да си позволят тези автомобили, за да повишим продажбите им с едни 100 броя годишно...т.е това си е данък електричка. По-добре тези субсидии да се дадат за велоалеи.

70

НОВИНА

преди 4 години

Нено изостава - В Париж забраниха от днес ел.МПС в Центъра .Преди малко го казаха в Новините в БТВ