41

Анонимен

преди 4 години

Да си пожелаем и повече руски майки по Черноморието...децата ще дойдат от самосебе си.

40

Бръм

преди 4 години

Значи не може да си със САЩ, да си купуваш самолети от САЩ, да плюеш срещу Русия.. и да чакаш някой да ти прати руски групи хааххаПо добре бат Бойко да иска Тръмп да му прати пионерчета, а грешка там такива работи няма... т.е. скаути да почиват из Пирин и Рила....

39

Анонимен

преди 4 години

До привет от ГерманияКакво им има на руските деца?Видяхме ги учтивите англичанчета,германчета и всякаква друга *** дето идва по морето

38

привет от Германия

преди 4 години

Да ги вземе и да си ги сложи в гащите тези руски деца ! Значи България не трябва да се мъчи да привлича немски или някакви други деца , ами точно руски ?!

37

Анонимен

преди 4 години

Сороси недни предадохте България под американско робство за жълти стотинки !

36

Joko

преди 4 години

Ангелакова, един мой професор казваше "ОТ ЗЕЛЕНА ТИКВА СЕМЕ НЕ ВЗЕМАМ". Препоръвам ти да си Одиш у Крумовград !

35

Анонимен

преди 4 години

НЕ Я Е СРАМ!

34

Анонимен

преди 4 години

А българските деца ?! Нямате наяждане ейййй!

33

отвратитИлно

преди 4 години

Първо се погрижи за Българските деца ,дето не могат да отидат на море ,защото са бедни.Ограбихте всичко -детски лагери , почивни бази и сега алчнеете да продавате.

32

Анонимен

преди 4 години

Колкото е красива, толкова е и умна горката.

31

Гражданин

преди 4 години

Заради ГЕРБ руснаците недолюбват България. Заобикалят ни. От това всички ние губим.

30

Стратег

преди 4 години

Действията на Дяволкова в туризма са доста далече от тезата за "европейското развитие", по-скоро са за "евразийското". Не, че ГЕРБ не се опитаха да европеизират туризма, но се видя, че англичаните не стават;))) А и БГ Черноморието има много нисък рейтинг в очите на западняка. То е нещо като Куба преди Кастро - място за тотален разврат, да правиш това, което не можеш в твоите страни. Класен туризъм не се гради с Мутри! ГЕРБ са валат!

29

Анонимен

преди 4 години

Руските деца да ходят на море в Турьия, тук не ни трябват. Ще минем и без техните рубли.

28

Анонимен

преди 4 години

за какво са ти тия руснаци ?

27

по етапен ред

преди 4 години

Уважаема министър,Знаете ли,че вашите гранични полицаи на Гранично пропусквателния пунт Малко Търново вземат рюшвети от турски туристи с валидни визи под предлог,че визата е издадена от държава членка на Шенген и отиват до България. Първо вземете нещата в ръце и спрете пладнежкия обир още на границата. Защото тези хора облечени в униформи дадени от българската държава за да спазват и съблюдават реда много бързо се учат и ежедневно от всеки минаващ събират по 20-50 лева. Време е за операция...

26

по етапен ред

преди 4 години

Уважаеми министър на туризма,Много сте късогледа, неориентирана,слабо осведомена и лошо подготвена.Москва е на 2500 км. от България,Полша, Франция и Скандинавските държави също.Те биха дошли по веднъж в България и толкова.За да имате устойчив туризъм по черноморието така и в зимния,балниолечението и СПА туризма имате възможност от пазар на 20.000.000 население на 500 км.от България-Истанбул .За целта трябва да либелизирате визовия режим и спрете ракета на вандалите от гранична полиция по ГКПП.

25

Анонимен

преди 4 години

"" Русия е един от най-важните пазари подчерта тя ... ""..................един българин дали е умен и образован или ... *** селянин, ще го познаете по отношението му към Русия.Умните винаги са за дистанция към Русия, селяните винаги обичат Русия.Тази другарка министърка бие на доста простичка ***.

24

минаващ

преди 4 години

Първо българите да ходят на тяхното си море а не в Гърция и Турция и после ще дойдат другите на българското черноморие. Интелект нула, обслужване нула, култура нула, инфраструктура нула, кухня нула, завишени цени, грабежи и пияници по улиците, *** по паветата...Да изброявам ли още? Няма смисъл, от това,че българите почиват в Гърция и Турция си личи какво е дереджето в България. Хотелът дава стая за 80-100 Евро и какво предлага срещу това ? Нищо. Една калпава закуска с имитация сирена.

23

Huawei Hongmeng ARK

преди 4 години

Ние вече тестваме нашата ОС, а ГАРГАМЕЛИТЕ в БЪЛГАРИЯ бърборят за изкуствен интелект.

22

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Не ни трябват русначета по морето, трябват повече деца на западняци от бели държави.