12

futurehealth

преди 4 години

;-(((((

11

ДЯДОТО

преди 4 години

За обезпаразитяване всяка община взима много пари от бюджета ( от нас балъците), но пръскат само по две градинки в квартал и то със силно разреден препарат!!! А иначе най големите КОМПЛЕКСАРИ са панелните КУЧКАРИ.... въобразяват си че това ги облагородява а всъщност само разнасят смрад, косми и ***!!!! Като им се гледат животни да станат скотовъдци на село,!!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Мдам,нашият кърлеж хванат от училищен двор се оказа с лаймска болест,отделно,че от бърза помощ го извадиха точно както НЕ трябва с намазване с гелче и въртене и съответно го скъсаха...ще видим какво ще покаже кръвния тест след 2 седмици.Медиците ни вече и кърлеж не могат да извадят... просто нямам думи.

9

Анонимен

преди 4 години

Топло време? Къде го видяха, у Атина ли?

8

Анонимен

преди 4 години

Има забавяне в обществената поръчка за фирма, която да обработи тревните площи в София срещу кърлежи, тъй като договърт с последната е приключил в края на миналата година, признаха от столичната регионална здравна инспекция. - нещо неясно ?

7

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

По стара кучкарска традиция, нека и аз се изрежа: "Как така ще трепите кърлежите бе. Къде са правата на безгръбначните, те не са виновни, това им е в природата. Хората са виновни че развъждат кучета, техен основен преносител"

6

Анонимен

преди 4 години

Нормално е където има повече животни да има и повече кърлежи

5

заради еко-фашистите

преди 4 години

парковете са пълни с *** от пълчищата бездомни животни и т.н. домашни любимци заради терора на еко-фашистите ние не можем да унищожаваме тези ***, защото за еко-фашистите бездомните *** са по-важни от здравето и живота на нашите деца тази психопатия я дължим на европейските "ценности" !!!

4

Анонимен

преди 4 години

Ухапах кърлеж!Сега къде да ме носят за изследване?

3

Анонимен

преди 4 години

Валежите и топлото време създават идеални условия за тяхНа тези некадърници все нещо им е виновно най-често метерологичните условия.

2

Анонимен

преди 4 години

изобщо не се пръскапри нас дори не е окосено, растителност има до кръста

1

Анонимен

преди 4 години

тази година гадовете така са налазили паркове и междублокови пространства, че тревите вече натежават от тях ама някой да пръсне с нещо ? - йок !