36

Анонимен

преди 5 години

Е, накрая се срещнаха и припознаха.КНР и Русия(бивша СССР). Другарчета!

35

МНЕНИЕ

преди 5 години

Този е имал късмет че се е отървал доживотен затвор и после е пуснат след 17 години .Той е извършил терористичен акт , и то от най-гнусните за човек - да запалиш хора и да се мъчат .Заслужавал е да го гръмнат на място .

34

Анонимен

преди 5 години

Когато в САЩ избухват масови расови размирици, там какво правят? Хвърлят Националната гвардия и тя ги прави на стек аше. В Пекин армията действа круто, едва след като се построяват барикади и много танкове са запалени с коктейли ***. За събитията на Тянанмън и в Пекин тогава има много лъжи, защото това си е пропагандна война. Защо, например, разстрелът от танкове на руския парламент по времето на Елцин не се оценява на Запад по същия начин ?

33

пецата

преди 5 години

Метеж потушен от държавата по единствения правилен начин, това което не споменават във всички статии за Тянанмън е че има над 1000 изгорени военни единици, когато войниците са излизали от горящите машини са били пребивани до смърт или обесвани, има много снимки в интернет , как по друг начин трябваше да действат когато тълпата убива военни?

32

Анонимен

преди 5 години

16 май 1968г. селцето Май Лай, Виетнам. Американски войник опира дулото на пистолета си в главата на млада жена и я принуждава да прави орална любов на собствения и син. След това пред очите и пуска един куршум в главата на момчето, после застрелва и нея. Американците избиват цялото село до крак - 504 души, само цивилни - жени, старци и деца, не е имало въоражени. Никой от ротата не се противопоставя на клането. Командирът после е съден от военне съд, но помилван лично от президента Никсън.

31

ЖАН ВИДЕНОВ

преди 5 години

1 ДОЛАР = 3000 ЛЕВА!

30

Анонимен

преди 5 години

В Батак българи са клали българи. Българите много са се клали помежду си. 13-14 век много са се клали и воювали, добре че Осмаската империя ги е завладяла да ги усмири, иначе сега нямаше да има българи.

29

Анонимен

преди 5 години

Нещо има активност на пропагандата срещу Китай - тази тема беше забравена дълго време как сега се сетихте..

28

Активист на БКП

преди 5 години

То и в нашите учебници не пише за клането в Батак...

27

Социалист

преди 5 години

Да дойдат бизнесмените от БСП да ни дигната мерезетата и серезетата!

26

Анонимен

преди 5 години

какво е ФАЩ и ФРУСИЯ?

25

Анонимен

преди 5 години

80те години икономиката на СССР превъзхожда многократно тази на Китай а 89 г. китайците пуснаха танкове на площад Тянананмън срещу няколкостотин демократи излязли на майдан, докато в СССР Горбачов демократично побратимява СССР със Запада. Резултата се виждаме днес - Китай е първа световна икономика, Руската икономика още не може да се възстанови от опустошенията на демокрацията.

24

Анонимен

преди 5 години

точно така днес бг бутнете статийката надолу ,че народнат обич към краварския окупатор стана много :)това на транс-атлантически мисля ,че се наричаше backfire :)

23

Тйън мйън

преди 5 години

от първи юли 7,6% увеличение на тока, тйън мйън....

22

Анонимен

преди 5 години

Всяка медия е зависима и прокарва някаква пропаганда, Работническо дело също беше зависимо, но в сравнение с днешните "свободни" медии като CNN, Rеuters, BBC, Deutsche Welle вестник Работническо дело си беше направо независима медия.

21

Демократ

преди 5 години

В Китай при диктатурата на комунистическата партия нямат тоалетна хартия и банани, а ние при демокрацията и американското партньорство имаме тоалетна хартия и банани.

20

Индианец

преди 5 години

Колко милиона местни американци избиха нашествениците от западна Европа когато завземаха Америка 60 ли бяха 80 ли???Защо няма статии за най-бруталният геноцид в цялата човешка история!????Поне едно каренце ей така от кумова срама няма ли???

19

БРАВО

преди 5 години

С тези решителни действия тогава Китай беше спасен от разруха и хаод, а на пиндосите бяха премазани лапите. Затова сега Китай е велика държава и върти краварите на шиш. Ха-ха-ха

18

агитпроп

преди 5 години

На площад Тянанмън не е имало нито един убит! Стига с тази ***, ама много по-*** от комунистическата пропаганда!

17

Пхахахах

преди 5 години

Хиляди убити ? Аз пък съм чел статия на Дойче Веле, в която се говори за няколко милиарда убити ! По-склонен съм да вярвам на тях.